- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Nekem 2 db ilyen is kevés volt, meg egy Thermalright VRM hűtő is, meg egy ráirányított Arctic F12 is. Természetesen átlagfelhasználásnál nincs probléma, csak ritkán, de Prime alatt borítékolható a throttling. Szerencsére jó áron el tudtam adni a VRM hűtőt helyben, csak a két Sharkoon ventivel nem tudok mit kezdeni. Talán mobil rackbe jó lenne, ha lenne rackem.
Természetesen Te 6 magnál írod a jelenséget, nekem egy 8120-as volt benne, úgy talán egy gépbe épített légkondi segített volna.
-
and1ao
őstag
Extreme 3-ba nálam a 6100-as droppolás nélkül 4 Ghz-et megy, 4.2 Prime TT 4,4 Ghz TT prime jaték alatt elmegy 4,4-en mivel nem terhel annyira mint bármilyen teszt bech.
Hűtőt hiába veszel rá akármilyet a vrm-t nem fogja átalakítani 6+2 v 8+2-esé illetve lesem fogja hűteni.
8120-at méginkább nem raknék bele mert nagyobb a fogyasztása akkor már 8320 alapórajelen alulfeszelve amennyire lehet hogy fogyasztás minél alacsonyabbra kerüljön, ezáltal a TT esélyét is minimalizálni
-
MrM94
addikt
Figyelj nekem volt ilyen lapom.8120 volt benne CM TX3-al amikor a TX3 at lecsereltem nagyobb hutore es nem fujt el a FET ek felett akkor elkezdett throtthlingolni.Szoval ha megvan a lapod akkor inkabb ne rakj bele 8xxx szeriat vagy ha raksz is tuningra ne szamits. 4ghz ig talan meg elbirja ha jol szellozo hazad van,afelett nem erdemes probalkozni
Maskul a lap homero szenzorai is szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest