- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen szempontból nem vitatható,hogy logikus a döntésed,pillanatnyilag Bull. ügyben a kivárás a jó taktika.Talán az új cpu revíziók és a megfelelő bios állítási lehetőségek,valamint mindenképpen szükséges árcsökkentés miatt lesz késztetés a váltásra.Kedvesem épp ma hívott Ausztriából,hogy ha óhajtom hétvégére hoz egy 8150-et.Kis töprengés után mondtam,hogy ne vegye meg.Majd talán pár hónap múlva.....
-
törölt tag
Felballagsz az emeletre ott leszólnak a pénztárba és ha kevesebbért vásárolsz kicsengetik a különbözetet a kezedbe.Lépj csak be,ha nem zavar ,hogy pukkandúr vizezi a sőrt
Ha futáros volt a megrendelésed, akkor meg utalnak,nem kell személyesen vergődni a helyszínen mint nekem.
-
törölt tag
Nekem 5 hétig "javították" a nyilvánvalóan javíthatatlan és kuka lapot,mintha a mai micro-technológiás világban egyáltalán érdemes lenne javítással kísérletezni.Aztán jött 2 hétre rá az amit 1 napon belül megtehettek volna:
Befejeződött a garanciális ügyintézése, azonban a terméket sajnos sem kicserélni, sem megjavítani nem tudtuk, annak vételárát jóváírjuk Önnek. Kívánsága szerint választhat másik terméket kínálatunkból, melyet Önnek kell megrendelnie (megjegyzésben feltüntetve az RMA számot és azt, hogy garanciális levásárlás). Ekkor csak a két termék vételára közti különbséget számlázzuk ki Önnek.
Termék neve: ASROCK 970 Extreme4
Magyarország, 2011-es közállapotok a vásárló vs kereskedő arénákban
-
repvez
addikt
Na elindult a masina, ugy néz ki tényleg a tápp teljesitményével van a gond, amugy nincs vele hiba csak már nem birja el a rendszert.
Pegig azt hittem hogy a HKC 5565 565w-os ha nem is adja le a névleges teljesitményt azért tovább birja teljesitménybe mint a régi.Most a 4850 helyett egy NV8400gs van a gépben azzal minden hiba nélkül elindult és telepult minden.
Esetleg tud valaki segiteni hogyan kell az UEFI biost frissiteni?Mert nekem még az 1.10 van fenn .Lehetöleg a legegyszerübb modját irjátok mert sima biost sem frissitettem még nem hogy UEFI-t.
Egyébként másnál nem szokott fagyni a bios? Mert nekem még most is megáll a rendszer ha biosba vagyok vagy oda tobb teljesitmény kell és még igy is csak a határon egyensulyozok hogy kisebb VGA van a gépben ? -
Milka 78
nagyúr
Persze,hogy kimutatható,de egy kicsit sacc/kb...
Állítsd be a fenti beállításokra a procit memóriát,pont úgy ahogy én.Tehát 16x-os szorzó 240-es fsb,memória visszaoszt így pont 1600-on megy és Ganged 7-7-7-19-1t(vagy ennek a közelében).Ha nincs drasztikus különbség akkor dualban vagy.Persze a két modul felépítése+,hogy én 6gb-t-ot 4 moulall nyomok,így biztos lesz valami különbség,de nem eget verő.Esetleg csinálj tesztet 1 illetve 2 modullal,mert ugye egy esetén tuti nincs dual.Próbálok még egy két képet szerezni Asrock 8-as lapokkal bár az igazság az,hogy inkább 9xx-es lapkészlet és X4-es teszt kéne itt valamelyik kollégától és ahoz képest kéne megnézni a te eredményeidet.Én arra tippelnék,hogy dualban vagy csak az UEFI rosszul detektálja a szitut és a wines adat a nyerő.
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes...nekem a 870-es is megy 243-as fsb+szorzó@4ghz felett a cnq
Tomko78:Milyen lapod volt ez előtt?A tuning ahhoz képest?A feszültségek miatt kérdezem,mert az enyém csak 1.5v felett hajlandó 4ghz-re,de az a sanda gyanúm,hogy ez a 870-es lapom sajátossága.Valószínű egy komolyabb lappal nem kéne ennyire túl feszelnem. Grat a laphoz,nagyon szép bestia
Mr.Csizmás:Most,hogy végre megy,feltett szándékod kinyírni az egészet?
Mondtam én,hogy unalmas ha működik minden... :Segítenék,de én bios beállításokat tudok és az uefi így hirtelen nincs a szemem előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest