- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Próbálom,de nem enged rákattintani,biztosan FAT32 legyen? nem jobb a sima FAT?
bozont: gondolkozok azon,hogy lehet nem szereti a Kingmax 1600-as ramomat,nem is találtam a támogatott listában... Ez egy másik gép,amit az öcsémnek próbálok összerakni,az én Gigabyte konfigommal sosem volt ilyen problémám,ahogyan le is írtam már.. Lap: Asrock 960gm-gs3 fx
-
seederking
őstag
A monitorm Dvi csatis és más nincs bedugva.
Ez a windowsból való kilépéskor hallható zúgás nem ismerős senkinek?Eddig szerintem nem csinálta nekem.Mikor kikapcsolom és a win leállítás kijelzőnél vagyok egyszer csak 1-2mp-re zúgnak a hangszórók.Viszont a sípolás dolog aggaszt kicsit.No most olvastam olyat hogy az 5 rövid beep proci error-t jelent...
Húzás miatt lehet erről szó?Viszont 1x csinálta és tegnap bekapcsolt és működött rendesen.(De félek hogy ez csak előjel)Most ha a proci hibát jelezné sípolással akkor nem az lenne hogy egyáltalán nem indulna el a gép. -
kovsol
titán
dvi-hdmi átalakítóval még a 6850 -t nem próbáltam, hogy hangot is átviszi-e, de a 3870 átvitte azon át is a hangot!
(#1594) Victoryus meglesem majd, de az AIDA próbe verziója lejárt, kerítenem kell egy másikat így azzal nem tudom lesni most, az AMD Overdrive meg nem jelzi a fordulatokat ki nálam
-
szjoci
őstag
Megtaláltam a "hiba" okát: ha a monitorom (DVI) és a tévém (HDMI) is be van dugva a videokártyába, akkor nincs post screen, csak 5 csippanás majd windows boot. Ha valamelyik megjelenítőt lehúzom a kártyáról akkor szépen működik a gép. Ennek azért nem így kellene működnie szerintem... Van valami ötletetek hogy ezt hogy lehetne áthidalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest