- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
No lezárult hosszú huzavona után a garanciáztatásom. Ugyebár először rossz lapot címeztek, így azt nem vettem át. Most utólag úgy sejtem direkt küldtek rossz lapot, hátha átveszem, és ezt a következőkből gondolom. 3 hét után se jeleztek vissza, hogy mikor kapom meg a jó lapot, így rájuk írtam. Most már azt válaszolták, hogy sem cserélni sem javítani nem tudták, így levásárolhatom az árát. Nem különös?
Először elvileg jó lapot küldenek, aztán meg sem javítani, sem cserélni nem tudták. Nem hiszem, hogy csak nekem ellentmondásos...
Most azon agyalok, hogy mire vásároljam le, vagy egyáltalán levásároljam-e. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #699 üzenetére
Azért sem...
, amúgy sem ilyen lapom lenne, ha visszajönne garanciából
.
Ha már itt tartok, ideje lesz rácsörögnöm az ipon-ra, mert amikor jeleztem, hogy rossz lapot hozott a futár, azóta nincs hír a lapomról...
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Múlthét pénteken jött egy emilem, hogy legaranciáztatták a lapomat. Mondom de jó, hétfő vagy kedd és meg is lesz. Erre ma jön a futár az ipon-tól, és az Asrock 990FX Extreme 4 helyett kezembe nyom egy Gigabyte GA 990FX UD3 lapot. Mondom "watta baszás"? Ezmiez? Nevem rajta, cím stimmel..Persze nem vettem át(főleg, hogy 8-9k-val olcsóbb is, mint az EX4). Dobtam egy emilt az iponnak, 3 percen belül válaszoltak is. Holnap kiderül(kivizsgálják), hogy mi van, szerintem véletlen elcseréltek valamit, mert szerintük Asrock lapot kellett volna kapnom. Na ezt adja össze valaki...
-
Nordic
Közösségépítő
Az a táp örülhetsz, ha leadja a ráírt teljesítmény felét, vagy talán annál is kevesebbet. Nem beszélve arról, hogy nem biztos, hogy a megfelelő feszt. továbbítja a részegységek felé.
Ha viszont fagy az UEFI az már más tészta ,de akár lehet táp gond az s, elvégre a proci nagyon pörög a biosban.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sgt. Chris #440 üzenetére
Sürgős tápegység csere...ha mázlid van, akkor nem sütött ki semmit. Irány a tápos topic, ott ajánlanak is megfelelő minőségű tápot.
-
Nordic
Közösségépítő
Na király....felfrissítettem az UEFI-t 1.3-ra, most már a win7 alatt is(cpu-z, aida64) single-be mennek a ramok
, kezd szétbaszni az ideg...
-
Nordic
Közösségépítő
Na, immáron 1.3-as UEFI figyel nálam is, viszont maradt a single-channel... Win7 alatt meg Dual...
Van valami biztos mód, amivel kideríthető, hogy dual vagy mégsem? -
Nordic
Közösségépítő
Trollkodás, nem trollkodás, de abban biztos igaza van, hogy valami gond lehet az UEFI-vel, és a külföldi fórumokon is olvasni, hogy valamivel jobban jött ki az Asus, mert nála ritkábbak az ilyen drasztikus hőfokok.
A f*szom, itt fórumozok, ahelyett, hogy felraknám az új biost...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #395 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
No beköltöztem én is az új lapba!
Mielőtt záporoznának a kérdések, én kezdeném 2-vel:
1., Az Instant Boot hogy működik? Feltelepítettem, beállítottam a Fast boot-ot, mégis ugyanannyi idő a boot, mint eddig...2., A másik gondom, hogy UEFI-ben hiába raktam a ramjaimat azonos színű slotba, sima Single-Chanel-két írja az első lapon. Ez miért van?
Amúgy nálam is 50 fok közelében van a procu UEFI alatt, bár még biost nem frissítettem. Gyanítom ez nem fog változni.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #354 üzenetére
Azért kell használni a Mr. Csizmás Manual Overdrive-ot
.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #351 üzenetére
No kicserélték a lapodat?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #332 üzenetére
Csak ugye Asusnal, volt egy sima doboz amiben volt egy fehér karton, és abba volt összedobálva a cuccos. Ehhez képes ez majdnem egy bőrönd, kis fakkokra osztva, külön a kiegészítőknek, külön a kiskönyveknek(a lap ismertetője, valami baszott vastag), külön a lapnak. Akarok majd ilyen kicsomagolós videót csinálni, de egy kézzel lehetetlen szétbontani
.
-
Nordic
Közösségépítő
[link]
Már rég szétkaptam volna a gépet, ha itt lenne a hűtő is...
Amúgy a szám is tátva maradt. Ezt nevezem én csúcskategóriához illő csomagolásnak. Mikor a jelenlegi lapomat vettem, ami elvileg ugyancsak az volt a 890-es chipsettel szerelt lapok közül, azt hittem elkényeztettek. A mostani Asrock szerzeményem tekintetében már azt mondom, hogy az Asus semmivel sem ad több dolgot a csúcslapjaihoz, mint a középkategóriába(itt az irreálisan drága Crosshair és társait nem soroltam ide, azokhoz biztos több minden jár). Ha a lap is működni fog, akkor beleszerettem az Asrockba
.
+1 pont azért mert dobtak a tartozékok közé egy kis cincogót a déli híd hűtőjéhez
.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #329 üzenetére
Amúgy majdnem Crosshair V vagy Sabertooth lett belőle, csak az a kettő enyhén túlárazott, még nekem is
.
-
Nordic
Közösségépítő
Ha utánna olvasnál, tudnád, hogy a Sata3 előnye akkor lép érvénybe, ha már több, mint 300MB/s írási vagy olvasási sebességel rendelkező meghajtót használsz, pl egy új SandForce vezérlős SSD.
Ha minden igaz holnaptól én is belépek a klubba egy ilyennel. Sajnos, csak jövőhéten fogom összerakni, mert csak akkor jön meg az új procihűtőm
, és nem akarok kétszer szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest