- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Ha utánna olvasnál, tudnád, hogy a Sata3 előnye akkor lép érvénybe, ha már több, mint 300MB/s írási vagy olvasási sebességel rendelkező meghajtót használsz, pl egy új SandForce vezérlős SSD.
Ha minden igaz holnaptól én is belépek a klubba egy ilyennel. Sajnos, csak jövőhéten fogom összerakni, mert csak akkor jön meg az új procihűtőm
, és nem akarok kétszer szerelni.
-
Milka 78
nagyúr
Sajnos így nem vágom,de azt tudom,hogy a 970-es egy hajszállal gyorsabb mint a 870,így én valamilyen wines gubancra gyanakszom.Ha a lap lenne rossz akkor egyáltalán nem menne az adatátvitel.Próbálgattad más sata portra rakni a winyókat?Kábelek cseréje?Mind két lemezen végigfuttattad a teljes tesztet?
Mr.Csizmás: Majd kiderül a megnyekken a winem?
-
Milka 78
nagyúr
Ami lemaradt...a winrar szereti a minél magasabb órajeleket és ez inkább számít mint a magok száma.3100mhz vs. 2800mhz.Amennyit nyersz az 1+ maggal azt bukod is az alacsonyabb órajellel.Nekem tömörítésnél az X2 215.ös @2.9ghz-hez képest az új procim ami X3 415@2.7ghz,nem hozott számottevő javulást(az az mindenben javult,kivéve a winrarba). Próbáld meg azonos órajelen futtatni(3.1 és úgy nézd meg ha még eddig nem tetted meg).
-
Departed
őstag
Furcsa mert én az enyémen semmi ilyet nem tapasztaltam, hasít minden.
A processzor ventije nálam még az előző Gigabyte lapomban volt hangos, ebben teljesen jól szabályozza. Csendes a gép, még a ref 6950-essel is.
Szóval szerintem is ott szoftveres/driveres gond lehet.Ja és a WinRAR szerintem nem valami OK, se a procit, se a HDD-t nem használja maxon soha, egyik gépben sem. Van alternatívája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest