-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Szia!
Meglep hogy meglep
Nyilván nem csak egyszerű rákötésről van szó, de nem is nagy művelet. De abban biztos vagyok, hogy nagyon mindent azért nem tudok, mert ha tudnám, nem lenne gondom.
Amúgy ITT a link, amin láthatod, amit rögízteni tudtam. Ebből kinéztem, hogy a pulse lenght 705-710us, 40bites a jelem, valamint visszafejtettem a bitekből a hex és a dec értékeket is. Megpróbáltam az alap rc-switch libraryvel reprodukálni, de sajnos nem sikerült, kicsit homályos is itt már ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest