Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy 433MHz-es redőny távirányító jeleinek ismétléséhez. Amennyi szakirodalmat tudtam, annyit átolvastam, a projektembe bele is kezdtem, de elakadtam kb félúton. A problémám az, hogy a jelet már dekódoltam, de nem tudom megismételni. A hardverem egy Arduino Nano, valamint ez az olcsó 433MHz adó-vevő.
Amúgy már a távirányító jelének feldolgozása sem volt egyszerű feladat, mert az Arduino-val nem nagyon mentem semmire. Analóg módszerekhez kellett fordulnom, és a PC hangbementén felvenni a receiver segítségével a küldött jelet (jeleket). Így mindent megtudtam a jelről, ha minden igaz jól is dekódoltam, de nem tudom az arduino+transmitterrel reprodukálni.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold