Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
A Hobby elektronika topicba indultam ahol nagyon segítőkészek voltak, de a kérdésembe komolyabban belemerülve, inkább ide irányítottak hozzátok.
Van nekem 2 kisfiam. Nagyon szeretnek focizni és az alábbiakban láthatóhoz hasonló lyukas focikapuval "versengeni" egymással. Viszont a kis simlisek folyton a könnyebbik végét fogják meg és ott szereznek pontot ahol a legkevésbé megerőltető hogy a másik orra alá dörgölhessék
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.Nagyon szépen megköszönnék bár milyen útmutatást merre induljak, mit rendeljek a "projekthez".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 7
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(5-6 évesek nem tudják számolni a pontokat) Arra gondoltam hogy igazán szeretek barkácsolni. Csinálnék nekik valami extrát. Egy OSB lapba vágnék hasonló lyukakat. Eddig oké, és innen jönnétek ti ha segítetek. A lyukakba vagy köré led szalagot húznék ami felgyulladna ha átrepül rajta a labda pl zölden. Viszont nem szeretném ha elaludna a led hanem a fal két oldaláról rugdosnák és a második lövést mondjuk már kéken jelezné. Ami viszont világít azt nem lehetne átváltani. Így addig rugdosnák ide-oda amíg valaki az összeset össze nem szedi. Aztán újra lehetne indítani. Remélem érthető valamennyire
Bár mit megépítek leírás vagy segítség alapján de az elektronika és a programozás nem a területem. Elsőre pont emiatt azt gondoltam kis keresés után hogy pár PIR érzékelő kell csak meg valami relé de gyorsan jelezték hogy a PIR nem működik mert tárgyat nem fog érzékelni. Olyan kellene ami reagál a tárgyra, nem zavarja a kültéri fény, megfelelő az érzékenysége és még egyebek amikre én nem gondoltam.
ekkold