Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
repvez
üzenetére
Én is futottam egy kört pár éve, és kerestem emulátorokat, találtam is olyat, ami működik. Viszont elvi problémáim voltak ezzel, pont az amit írtál is, hogy sose lesz benne minden modul, mert állandóan fejlesztik az új modulokat, eddig nem használt alkatrészekkel és ezt nem fogják követni elég gyorsan az emulátorral. Másrészt a saját elektronika sem lesz benne, nekem kellene bevinni, és az nem biztos, hogy lehetséges, illetve nem tudom mennyi munka lenne. Harmadrészt nem tudom hogyan tudnám szkóppal nézni a kimeneteket, mert nem mindig elég a led villogtatás, ha pl. μs nagyságrendű impulzusok szaladgálnak. Negyedrészt még olyan is lehet, hogy hiba van az emulátorban, és napokig keresem, miközben csak nem jól tudja a fizikát az emulátor.
Pár cím ahol szétnézhetsz:
http://emulare.sourceforge.net/
https://virtronics.com.au/Simulator-for-Arduino.html ez fizetős
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold