- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudom, hogy filléres cuccok, csak ha valamiből több kell akkor a sok kicsi összeadódik és ha még ráadásul kiderül, hogy arra amire akarom használni nem is lesz jó, hanem egy másik fajta kellene akkor csak kidobott pénz lesz és még vehetem meg a másikat is mellé.
ás mivel még sose csináltam ezelőtt és nem is elektromos végzettségem van így gyanítom nagyon sokszor belefutnék ilyenbe vagy még akár abba is, hogy leégetem valamit .
DE virtuálisan ennek kicsi az esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest