Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Úgy látom, hogy a fórum tagjai nem mindenféle segítségre alkalmasak. Volt már többször olyan kérdés, hogy pénzért kellene ezt meg azt csinálni, ez szerintem nem megy itt, inkább hobbysták vannak.
A másik az írtam egy programot, mi a hiba benne, ezt én meg se nézem, nem tudok eligazodni más programjában, de van aki ezt is átnézi, elmondja mit lát.
A leghatásosabb az a kérdés, ami valami részproblémára keresi a választ. Lehet-e ciklusban float számot használni, lehet-e 10 eszközt IRQ-val kiszolgálni stb.
Ebből következik, hogy valamilyen szintre el kell jutnia a kérdezőnek a programozásban, mert másképp vagy nem tudja jól föltenni a kérdést vagy nem fogja érteni a választ.
A teljesen 0-ról kezdőknek nem való ez a topik, mert ez nem a programozás 0-ról nevű, hanem arduino, aminek egyik része a programozás. Ennek ellenére ha valaki megkérdezné, hogy mi a fene az a loop, szerintem kapna rá értelmes választ.
És ami minden fórumra igaz, nem biztos, hogy jön a kérdésre válasz. Vagy nem tudja senki, vagy nem ér rá, vagy akármi, ettől nem kell megsértődni, hogy most miért húzta föl az orrát mindenki. Próbálni kell kicsit még tanulni, másképp föltenni a kérdést, pl. egy szinttel lejjebb, hátha az arra kapott válasz elindítja a megoldás felé a kérdezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold