-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Leírom, hátha nem dobnak ki érte.
A kód viszonylag egyszerű, ha a user benyomja az Adat_keres gombot, akkor pár változó beállítása után és a BT kapcsolat megléte esetén küld egy karaktert az Arduino -nak ami azt jelzi, hogy jöhetnek az adatok. A kapott byte -okat egy ciklussal beolvassuk és letároljuk egy listában.
Tökéletesen működik is minden, csak egy kicsit csicsázni szerettem volna, hogy sok adat esetén legyen egy folyamatjelző, hogy a user láthassa, hogy csörgedeznek az adatok. No ez nem akar működni. Pirossal kommenteztem ezt a sort. Aztán a debuggolás során már kínomban a legelső sorba írtam be egy kiíratást, és meglepő módon az is csak a While ciklus végén fut le, miután már minden adat megérkezett. Ennek az okára szeretnék valahogy rájönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest