Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ: van-e esetleg olyan valaki lehetőleg Budapest környékén, aki tudna nekem krimpelni egy olyan kábelt, amivel egy sima tüskét ketté tudok osztani?

Tehát így nézne ki a cucc:anya Dupont -- apa Dupont\__ apa DupontA neten alig van készen elérhető ilyen cucc, ami van az is pl. Franciaországból jönne nagyon drágán, kínai oldalakon ebayen akárhogy kerestem semmit nem leltem.
Köszi előre is a segítséget, illetve bármilyen ötletet szívesen fogadok, eléggé új még nekem a mikrokontroller világ, így nem tudom még a megfelelő kulcsszavakat
Amúgy a projekt egy viszonylag egyszerű sztori: DigiSpark-ra kötött infra LED-del bekapcsolom automatikusan a hifit amennyiben a rákötött számítógép elkezd bármilyen hangot kiadni (film, zene stb). A hifinek van USB portja amin csak akkor van áram amikor már bekapcsolt, így ezt tervezem feedbackként használni (csak simán megnézem van-e már 5 volt a tápvezetéken). Az említett probléma abból adódik, hogy egyetlen föld tüském van nyilván, nekem meg kéne a LED miatt is egy, meg az USB méréséhez is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold