Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ: van-e esetleg olyan valaki lehetőleg Budapest környékén, aki tudna nekem krimpelni egy olyan kábelt, amivel egy sima tüskét ketté tudok osztani?

Tehát így nézne ki a cucc:anya Dupont -- apa Dupont\__ apa DupontA neten alig van készen elérhető ilyen cucc, ami van az is pl. Franciaországból jönne nagyon drágán, kínai oldalakon ebayen akárhogy kerestem semmit nem leltem.
Köszi előre is a segítséget, illetve bármilyen ötletet szívesen fogadok, eléggé új még nekem a mikrokontroller világ, így nem tudom még a megfelelő kulcsszavakat
Amúgy a projekt egy viszonylag egyszerű sztori: DigiSpark-ra kötött infra LED-del bekapcsolom automatikusan a hifit amennyiben a rákötött számítógép elkezd bármilyen hangot kiadni (film, zene stb). A hifinek van USB portja amin csak akkor van áram amikor már bekapcsolt, így ezt tervezem feedbackként használni (csak simán megnézem van-e már 5 volt a tápvezetéken). Az említett probléma abból adódik, hogy egyetlen föld tüském van nyilván, nekem meg kéne a LED miatt is egy, meg az USB méréséhez is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold