- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
cidalain #12458 üzenetére
Igazából ilyen kábel kellene, csak 1 pines. Nyilván megforraszthatnám, de jobban tetszik az, hogy egy csatiba két kábel van krimpelve, nem vagdosom a mostani kábeleket.
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ: van-e esetleg olyan valaki lehetőleg Budapest környékén, aki tudna nekem krimpelni egy olyan kábelt, amivel egy sima tüskét ketté tudok osztani?
Tehát így nézne ki a cucc:anya Dupont -- apa Dupont
\__ apa Dupont
A neten alig van készen elérhető ilyen cucc, ami van az is pl. Franciaországból jönne nagyon drágán, kínai oldalakon ebayen akárhogy kerestem semmit nem leltem.
Köszi előre is a segítséget, illetve bármilyen ötletet szívesen fogadok, eléggé új még nekem a mikrokontroller világ, így nem tudom még a megfelelő kulcsszavakatAmúgy a projekt egy viszonylag egyszerű sztori: DigiSpark-ra kötött infra LED-del bekapcsolom automatikusan a hifit amennyiben a rákötött számítógép elkezd bármilyen hangot kiadni (film, zene stb). A hifinek van USB portja amin csak akkor van áram amikor már bekapcsolt, így ezt tervezem feedbackként használni (csak simán megnézem van-e már 5 volt a tápvezetéken). Az említett probléma abból adódik, hogy egyetlen föld tüském van nyilván, nekem meg kéne a LED miatt is egy, meg az USB méréséhez is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged