- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12459 üzenetére
a fém érintkező kivehető a műanyag házból. közvetlenül a fém érintkezőre forrasztod a másik kábelt (annál persze le kell vágni a fém érintkezőt). Majd visszadugod a műanyag házba. Így a toldás nem is látszik, másrészt a forrasztás sokkal biztosabb kötés, mint a sima krimpelés.
egyébként mivel budapesti vagy gondolom (mert ott keresel erre embert), elballagsz a Lomex-be valahol a Nyugati mögött van a Lehel utcában, aztán kb 32 forintért veszel olyan éritkező tüskét, és megszereled magadnak. nem baj ha nincs krimpelő fogó, egy műszerész laposfogóval, vagy bármilyen kisebb méretű fogóval meg lehet oldani.update:
megnéztem, alapára 2-3 forint egy ilyennek de 10000 db van a csomagban. mivel neked annyi nem kell, csomagbontási díj is van. 54 forintra jön ki 1 db anya érintkező. viszont 10 darabot már 90 forintért odaadnak, lesz tartalék. 2.54mm anya krimpelhető tápcsatlakozó néven fut ott.(#12460) domi007
én is azt éreztem kicsit, hogy túlgondolod, nem bántásból írtam -
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12457 üzenetére
nem feltétlen értem.
ilyen kábel kellene csak 2 apa vége legyen? [link]
miért kell ezt krimpelni? van 2 ilyen sima madzagod, elvágod megforrasztod, kész.azt gondolnám, hogy aki ilyesmivel akar foglalkozni, annak kell hogy legyen egy rakás ilyen madzagja, hogy a különböző modulokat összedrótozza egy próbapanelen. illetve ha ezt utána normálisan véglegesre csinálja, akkor meg forrasztani fogja, így elvileg a forrasztó is adott. úgy gondolom hogy ilyen teszt vezeték, és forrasztó nélkül nem is lehet nekiállni semmilyen mikrokontrolleres feladatnak, különben olyan lenne, mintha kisbicskával szeretnék kereket cserélni egy kocsin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- IdeaPad Gaming 3 15IHU6 15.6" FHD IPS i5-11320H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest