- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12459 üzenetére
a fém érintkező kivehető a műanyag házból. közvetlenül a fém érintkezőre forrasztod a másik kábelt (annál persze le kell vágni a fém érintkezőt). Majd visszadugod a műanyag házba. Így a toldás nem is látszik, másrészt a forrasztás sokkal biztosabb kötés, mint a sima krimpelés.
egyébként mivel budapesti vagy gondolom (mert ott keresel erre embert), elballagsz a Lomex-be valahol a Nyugati mögött van a Lehel utcában, aztán kb 32 forintért veszel olyan éritkező tüskét, és megszereled magadnak. nem baj ha nincs krimpelő fogó, egy műszerész laposfogóval, vagy bármilyen kisebb méretű fogóval meg lehet oldani.update:
megnéztem, alapára 2-3 forint egy ilyennek de 10000 db van a csomagban. mivel neked annyi nem kell, csomagbontási díj is van. 54 forintra jön ki 1 db anya érintkező. viszont 10 darabot már 90 forintért odaadnak, lesz tartalék. 2.54mm anya krimpelhető tápcsatlakozó néven fut ott.(#12460) domi007
én is azt éreztem kicsit, hogy túlgondolod, nem bántásból írtam -
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12457 üzenetére
nem feltétlen értem.
ilyen kábel kellene csak 2 apa vége legyen? [link]
miért kell ezt krimpelni? van 2 ilyen sima madzagod, elvágod megforrasztod, kész.azt gondolnám, hogy aki ilyesmivel akar foglalkozni, annak kell hogy legyen egy rakás ilyen madzagja, hogy a különböző modulokat összedrótozza egy próbapanelen. illetve ha ezt utána normálisan véglegesre csinálja, akkor meg forrasztani fogja, így elvileg a forrasztó is adott. úgy gondolom hogy ilyen teszt vezeték, és forrasztó nélkül nem is lehet nekiállni semmilyen mikrokontrolleres feladatnak, különben olyan lenne, mintha kisbicskával szeretnék kereket cserélni egy kocsin.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest