- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12459 üzenetére
a fém érintkező kivehető a műanyag házból. közvetlenül a fém érintkezőre forrasztod a másik kábelt (annál persze le kell vágni a fém érintkezőt). Majd visszadugod a műanyag házba. Így a toldás nem is látszik, másrészt a forrasztás sokkal biztosabb kötés, mint a sima krimpelés.
egyébként mivel budapesti vagy gondolom (mert ott keresel erre embert), elballagsz a Lomex-be valahol a Nyugati mögött van a Lehel utcában, aztán kb 32 forintért veszel olyan éritkező tüskét, és megszereled magadnak. nem baj ha nincs krimpelő fogó, egy műszerész laposfogóval, vagy bármilyen kisebb méretű fogóval meg lehet oldani.update:
megnéztem, alapára 2-3 forint egy ilyennek de 10000 db van a csomagban. mivel neked annyi nem kell, csomagbontási díj is van. 54 forintra jön ki 1 db anya érintkező. viszont 10 darabot már 90 forintért odaadnak, lesz tartalék. 2.54mm anya krimpelhető tápcsatlakozó néven fut ott.(#12460) domi007
én is azt éreztem kicsit, hogy túlgondolod, nem bántásból írtam -
cidalain
veterán
válasz
domi007 #12457 üzenetére
nem feltétlen értem.
ilyen kábel kellene csak 2 apa vége legyen? [link]
miért kell ezt krimpelni? van 2 ilyen sima madzagod, elvágod megforrasztod, kész.azt gondolnám, hogy aki ilyesmivel akar foglalkozni, annak kell hogy legyen egy rakás ilyen madzagja, hogy a különböző modulokat összedrótozza egy próbapanelen. illetve ha ezt utána normálisan véglegesre csinálja, akkor meg forrasztani fogja, így elvileg a forrasztó is adott. úgy gondolom hogy ilyen teszt vezeték, és forrasztó nélkül nem is lehet nekiállni semmilyen mikrokontrolleres feladatnak, különben olyan lenne, mintha kisbicskával szeretnék kereket cserélni egy kocsin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged