- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szóval mi az illetékesek véleménye, ezzel [link] már elballaghatok az arcképszerkesztőbe, lehet ebből így arckép, vagy még kéne rajta alakítani picit? Nekem tökéletesen megfelelne.
-
HSM
félisten
válasz
caindwan #6833 üzenetére
Nagyon tetszetős!
Pont ilyenre gondoltam!
Minden tiszteletem, köszönöm a fáradozásod!
Bár sajnos csak a notis TN monitorom van most csak iszonyat gyenge betekintési szögekkel, szval a színeket mennyire sötét/világos ezt rátok bízom, mert én nem látom ezen a csodán.
Az eredeti forráskép amúgy ez volt: [link]. De nem nagyon tudok elképzelni rá több testet hogyan lehetne ilyen kevés pixelből.
-
HSM
félisten
Ez lenne pedig a célom, "PH kompatibilissé" szerkesztgetni ezt a képet.
Aztán persze masszívan benne van a pakliban, hogy nekem se fog sikerülni.
Nem kell nekem sok részlet, csak az a pár jellegzetesség, ahogy a legtöbb PH arcképen is így van.
(#6504) koxx: Ez így van, nehéz róla jó forrást találni. Én nem tudom, korábban volt-e már, én csak a megvalósult arcképek között kerestem, ott szerencsére nem volt.
Próbálok alkotni majd róla valamit, időm és lelkesedésem szerencsére van vacakolni vele, tehetségem kevesebb, meglássuk, mi sül ki belőle. -
HSM
félisten
válasz
somogyib #6501 üzenetére
és (#6500) orichalcos: Köszönöm a javaslatoka!
Az a gond, hogy ezek a képek, amik szerintem is "technikailag" jó alapok, ezekben mindegyikben van néhány durva olyan vonás, ami az eredeti karakterben nincs. Én olyan képből szeretnék avatart, amine csak olyan részlet van, ami illik a karakterre. Remélem átmegy, mire gondolok... Szval nem az a gondom, ha valami nem látszik a rajos pici verzión, hanem azt szeretném, hogy ami látszik, az hű legyen a kiszemelt karakterhez.Lehet, picit túlzottan maximalista vagyok, kérlek nézzétek el nekem.
Ez a kép tűnik a sokból nekem egyedül "jó kiindulási alapnak": [link]
Habugi barátom ezeket találta még nekem: [link] [link] [link]
Nekem egyébként legjobb forrásnak továbbra is ez a speedpaintinges videó tetszik: [link]
A kis 40*50-es nulladik tesztképemet is abból gyártottam, megvettem az originál képet (és speedvideót is) a művésztől, és a PSD-ből csak a karaktert kivettem a fénykardja és a háttér nélkül majd kivágtam és átméreteztem arcképnek.Igen, tudom, a probléma vele, hogy picit át kell rajzolni, színezni, épp ennek készültem nekivágni....
-
HSM
félisten
válasz
somogyib #6498 üzenetére
Igen, ez a gondom nekem is. Láttam már arcképeket 53, 55 de 60 pixeles magassággal is.
Csináltam amúgy egy nulladik verziót, kb. mit szeretnék, 40*50 pixelben, az ilyen lett:
Arra gondoltam, ezt kicsit rajzosítva, színezve, picit nagyobb méretben egész esélyes lehet valami épkézláb végeredményre.Maszk az, viszont nem kell az egész rajta legyen. Jó az, ha csak a teteje látszik. Akinek mond valamit a karakter, szerintem már ez a szürkeárnyaltos 40*50-es képről is azonnal kiszúrja.
-
HSM
félisten
Sziasztok!
Ha nekilátnék arcképet kreálni, mi az aktuálisan elfogadott maximális méret, mekkora lehet az arckép pontosan, vagy mik a szempontok méretválasztás ügyileg? koxx mester [link] szerint nem könnyű karakterrel próbálkoznék, lehet nem lesz mindegy néhány pixelnyi plussz vagy mínusz. Inkább a maximális mérettel indítanék, és utólag próbálnék kicsinyíteni itt-ott, ha belefér. Nem vagyok nagy képszerkesztő guru sajnos, de eléggé nem tűnik mindegynek a méret...
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest