Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Múltkor is akkor jött meg a tab. Gondolom most se nagyon sietik el.
Ilyet írnak a hibajelenséghez: Ropog.....had ropogjon vazze
Majd 4 facsavarral le lesz rögzítve. Szerintetek csak a memória modult cserélik ki vagy kitépik a komplett alaplapot mint villanyszerelő a villanyórát? (Ez megtörtént eset.) -
intelMMX
senior tag
Hát nem azt mondod? Tollas labda. Egy ütőt el is törtünk már.

Suliba kitaláltam egy jó sportot. Amíg mindenki a 60-80ezres LG,Samsung meg istentudja milyen telefonokon kockul addig én bambulok és néha megszívom az orromat. Amúgy rajzolgatok.
Remélem lesz valami jó játék zöld robotra 3 hét múlva. -
intelMMX
senior tag
Hát bitekkel nem is lehet jól lakni. Esetleg egy kis vinyót reggelire. Nem hiszem hogy sok energia és vitamin lenne benne, de azért vashiányosok nem lennétek.
Persze nem feltétlenül előnyös a fogak számára.
Furcsa hogy nincs cuccom amivel el lehet ütni az időt. Nembaj. Ott a tollasozás. Freeware és qva jó a grafika
-
Bozek
nagyúr
Akkor elmondom, milyen játékok vannak a telefonomon. Ebből mit állapítasz meg?

250+ Pasziánsz, Amazing Alex, Angry Birds (mind az 5), Can Knockdown 2, Ceramic Destroyer, Cut the Rope (mind a 3), Football Manager Handheld 2013, Fruit Ninja (sima és PiB), Galaxy On Fire 2, Labyrinth, Perry?, Plants Vs Zombies, PokerStars (nem a Play-es változat, mert abban nincs valódi pénzes játék), Prince Of Persia Classic, Ski Jumping 12, Speedway 2012, Sprinkle, Szókereső, Tetris, Train Crisis, Water?, Yachty Deluxe, Zen Pinball HD.
-
DigitXT
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Éppenséggel azt lehet zoomolni...
(Worms 2-vel játszom most hébe-hóba.) -
-
DigitXT
félisten
Telefonon egy "kicsit" kényelmetlen az irányítása...
Max. egérrel lehet jó.
Mondom ezt úgy, hogy az előző telómon próbáltam - 3,7"-on 800x480-ban,
egér nélkül. Lehet, hogy 4,7"-on 1280x720-ban egérrel el lehetne vele lenni!
De azért rendes monitoron mégiscsak kényelmesebb: úgy sokat nyomtam. -
ToBeY
nagyúr
Tudnátok ajánlani pár ügyességi játékot, amikkel jó sokáig el lehet lenni?!
-
Brotha00
tag
Megtaláltam az évezred legjobb játékát
Szeretem a lövöldözős vagy RPG vagy stratégia játékokat is nagyon de ez...még engem is órákra le tud kötni!A játék neve: Ice cream jump!! Mindenképpen próbáljátok ki
Hatalmas!!!!!!
-
Mottie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az ilyennek bizony utána kel járni... A super sheep ugyanis az egyik leghatékonyabb fegyver

-
intelMMX
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Worms?
-
intelMMX
senior tag
MurdR: Ja ez jó ötlet
Azóta már 400GB
Persze 4.2vel majd 
Bozek és v_angelus: Akkor a gond valószínű nálam keresendő. Vagyis hát most nálam sem, mert szervizbe van. Majd 1 hónap múlva.....
-
intelMMX
senior tag
Off:
A gép szerint a Real Racing 3 nálam 347GB.
Konkrét bugos...8GB-s tab amúgy.
Asszem megint összeveszek apámmal
On:
Az Anrgy Birds - Star Wars-ben nektek is jelennek meg kb 10 pályánként ilyen hülye videók?
Illetve a Reneszánsz kornál nálatok nem lép ki a Cut the Rope - Time Travel? -
Peaceliker
addikt
Szerintetek egy ilyet gond nélkül lehetne használni fps játékokhoz, vagy ahhoz a játéknak is tudnia kell kezelni? Csak mert vannak olyan szép játékok (nova3 vagy mc4), de így tapogatva csak "bukdácsolok" bennük...
...kérdeztem másik topicban is, de hátha itt jobban vágjátok a játékhoz való dolgokat

-
Mezcal
addikt
[link]
Planetary Defence -
beast27
senior tag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
CSR racing az amivel nem működik
(egyébként s2-ről szoktam játszani)
Miután át írom a pénzt és megpróbálok venni egy dolgot amire a cheat előtt nem volt pénzem és azt írja ki hogy nincs elég pénz -
zoltanz
nagyúr
Ha valakinél fontos a játék is, arra figyeljen nem csak a Droid verzió számít, hanem a processzor is. (el sem indul lehet)
-
beast27
senior tag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Köszi a segítséget már csak az a baj hogy amiben használni akartam abban a játékban nem működik de minden más játékban igen
-
stvnppp
senior tag
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Draw Race 2 című játékot!
Nem egy szokványos irányítású autós játék, a nyomvonalat előre meg kell rajzolni, verseny közben pedig csak egy kis turbót adhatunk. Ennek ellenére nagyon szórkoztató! -
Walkmanfon
aktív tag
válasz
beast27
üzenetére
Elindul( root van) ? ha igen akk a jobb sarokban .. inkább középen de kicsit jobbra van egy >| csak lefelé mutat
ráböksz lemegy kisméretbe játékok alatt is fut egy ilyen kulcs ikon van a képernyőn amit tudsz ide oda húzni és ha rányomsz bejön . Lépésenként leírom mit csinálj :
1. Belépsz a gamekillerbe
2. kisméret
3.van a játékban egy valami amit változtatni kéne (pénz kristály glucredit tom is én)
4. rákeresel benne ennek a számára beütöd a számot rámész hogy auto idefnity
5.kisméret játszol egyet hogy ez a szám változzon
6. most is rákeresel a számára (ez már másik szám tehát változnia kell nem ugyanarra keresni)
7. Addig ismétled még 2-3 nem marad (általában ezek amiket fent említettem DWB-kiterjeszésűek)
átírod de tudod még lefagyasztani (nem fogyna el soha) -
fpeter80
csendes tag
A shadow guardian Hd játékkal játszott már valaki, feltelepítettem de nekem SGS 2-n kilép. Mi lehet a probléma, valaki?
-
beast27
senior tag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Letöltöttem a game killer-t de ugyan az a problémám vele mint a gameCIH-el, láma vagyok a használatához. Valaki leírná hogy hogy kell használni?
-
intelMMX
senior tag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Jól van attól még nem kell flegmázni. Bele olvastam, de nem értettem.
-
intelMMX
senior tag
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Ezeknek értelme van?
-
Walkmanfon
aktív tag
én a pc-s megfelelőjére kerestem cheat engine for adnroid aztán kidobta a gamcihet ami véleményem szerint (sz@r)
Én a Game killer full verzióját részesítem előnyben. felismeri az adott értékek tipúsát és ki is írja nem úgy mint a gamecih (megjegyezném az ilyen fizetős/ játékbeli pénz vagy a sima pénz a játékban dwb szokott lenni ) nem nehéz a használata azt ajánlom hogy előbb pc re szedd le a cheat engine-t és próbáld ki valami játékon nézz róla youtube videókat és gyerekjáték lesz az android memory hack ek használata igazából én csak a glu játékainál meg pár hülyeségre használtam mert ugye kiadnak egy free játékot és in app purchase
nélkül lehetetlen végigvinni :/ -
beast27
senior tag
batt és bozek
Utána néztem és amit én szeretnék (widgeteket, egyéni feloldót kirakni) ahhoz meg kéne vennem azt amit bAtt linkelt, úgyhogy egyenlőre nem lesz egyéni locker-em -
MurdR
veterán
válasz
Walkmanfon
üzenetére
Én miért nem tudtam ezekről a hackekről?

-
-
intelMMX
senior tag
Kéne hasonló játék csak nem zombikkal, hanem porszívó ügynökökkel.
-
MurdR
veterán
válasz
csabamolnar
üzenetére
Rákeresel googleban hogy Into the Dead hack és rengeteg találat lesz, root kell. Ha nincs rootod, püt írj.
-
FZsolt93
csendes tag
A Dungeon Hunter 2 nincs fent a Playen, honnan lehet le szedni?
A Machinarium várható kisebb fel bontásra?
-
intelMMX
senior tag
Tegnap felraktam egy revolt szerű játékot. Hihetetlenül gagyi (unity-s úgyhogy nem csoda)
-
v_angelus
tag
Real Boxing leárazva, csak 0.99$.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mert még ha egy HillClimbet említenél akkor ok.. de ez...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)