Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Minecraft, Rocket League, Guns of Boom, Clash Royale.
-
janeszgol
félisten
válasz
lionshamlet
üzenetére
Pl Brawl Stars. De bármely MMORPG is jó. Call of Duty, PUBG.
Sok online játékkal.Gondolkodom még a társasjátékokon is, hogy LAN-ban mennek csak vagy online is. Carcassone például.
-
válasz
lionshamlet
üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Miért kell egyenleget feltölteni? Ott valamit elrontasz, nálam ment anélkül is. Igaz, sok pénzt nem ad egyszerre. Más verzió nincs.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Bocs, tévedtem, benne van a Double Dice is.
Csak a leírásban nincs benn. -
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Bár konkrétan Double Dice nincs benne, de ott a Multi Dice, ami szerintem ugyanaz.
-
xenom0rph
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Playen belül van olyan menü pont a főoldalon, hogy játék a barátokkal
-
maross
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
en lennek a vezeto valami ilyen helyen, mar reg nem touchscreenen szerencsetlenkedne mindenki ugy hogy nem latja az ujjatol a kepernyot, hanem valami mobil oldalarol kipattinthato kis vezerlovel, es a mobil hatan megbujo touchpaddel

-
Deck
titán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Köszi. Kipróbálok ma néhányat. Remélem rendesen futni fognak.
-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
köszi szépen.

-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
köszi akkor megoldom piratról. Azért, ha hazaértél megnézhetnéd nekem az emut is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még mindig nem lelem csak a teljes psx et, hát kíváncsi vagyok nagyon, hogy fog futni.
-
eastone1
senior tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
nem találok az emuparadise címen psp játék rom-okat? Tudsz segíteni?
Vagy itt már a sima iso is elég? -
Bozek
nagyúr
válasz
lionshamlet
üzenetére
Köszi, hogy megemlítetted. Egyszer volt egy PSP emuátor már fenn Play-en, de az csak átverés volt. Még csiszolnak rajta egy kicsit és lehet ebből egész jó kis cucc.
Kipróbáltam az F1 2009-et Nexus 7-en és Xperia V-n is. Meglepődtem, hogy kicsit jobb értékeket mutatott a Sony, pedig az csak 2 magos, 1,5 GHz-es procival van ellátva (kicsit azért erősebbel, mint az S). Persze minkettő csak 14-15 FPS-t tudott teljesíteni.Egyszer majd talán elérik az Android-os gépek is azt a szintet, hogy normálisan fussanak rajtuk PSP játékok. Mondjuk vicc, hogy egy 333 MHz-es proci jobb volt erre a célra, mint egy 4 magos Nexus 7...
-
assemble
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
Az emulacio eleg sok eroforrast emeszt onmagaban fel, persze az emulator meg javulhat, de jelenleg egyszeruen tul gyenge lesz a telefonod hozza valoszinuleg. Youtube-os videok alapjan nagyjabol egyedul az S4 es HTC One (meg gondolom Xperia Z) tudnak kozel full sebesseggel PSP jatekokat vinni ezzel, de azok sem mindet, talan csak nehanyat, pl ezt, a GoW-ot valszeg meg azok sem viszik kelloen jo sebesseggel.
PS2 emulacio meg mai asztali gepeket is meg tud izzasztani neha, szoval arra meg valszeg varni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a leírásban nincs benn.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)