- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkristóf #22210 üzenetére
Elköltöttem.
Nem pazarolom el az elfogott zombikat, mindig a küldetés érdekében használom fel őket. Ha pénz kell akkor arra, de akkor is csak a common példányokat. A nagy (fehér) illetve piciket (piros) mindig tartalékolom, mert nehezen jelennek meg és mindig küldetéshez tartoznak. A sqeezereket is mindig egy hiánnyal töltöm fel.
A napi küldetés teljesítéséért adja szépen a mindenféle jót, illetve apránként adogatja a plutoniumot. Az egyik achi szerintem benne marad, mégpedig a minden fegyverrel fogjunk zombit feladat, az utolsó fegyverhez LVL49 kell... (most vagyok LVL30).
(#22211) Dilikutya:
A toplista élén szereplő játékok többségében akár két AAA 0-Day játék árát is képesek elkérni.
Gusztustalan és szomorú, hogy ez az irány. A mértékekkel komoly baj van.pl.:
Legnagyobb bevételű játékok toplista:
1) Gaminator - 500,00 Ft–29 700,00 Ft tételenként
2) Empire: Four Kingdoms - 249,00 Ft–44 999,00 Ft tételenként - nooormáááális?!
3) Clash of Clans - 1 450,00 Ft–29 075,00 Ft tételenkéntés akkor még mellé szuper a P2W
-
Dilikutya
félisten
válasz
lkristóf #22210 üzenetére
A drónok nem fognak párhuzamosan kutatni, mert úgy kevesebbet kellene várnod, és kevesebb plutóniumot költened, ha nem akarsz várni, és így kevesebb plutóniumot lehetne eladni jó pénzért. Én inkább letörlöm, ha vészesen lelassul a haladás, de nem fogom isten pénzét kifizetni egy mobiljátékért, ami azért semmilyen tekintetben sem a mobiljátékok csúcsa, mindössze egy jópofa ötletre épít. Vicces, hogy kínálnak plutóniumot egy PC-s AAA sikerjáték árán is, amiben azért jóval több programozói és grafikusi munka van. Egyszeri 1500-2000 Ft-os, IAP nélküli játékokkal semmi bajom nem lenne, de manapság már abban is van ilyen buziság, amiért kiadtál 1500 Ft-ot.
-
Saccco
nagyúr
válasz
lkristóf #22199 üzenetére
Én is játszok vele, LVL26, a pénz elfogyott, most vettem meg a rákollós sqeezert.
Plutoniumból van 179, ha meglesz a 180 veszek egy harmadik drónt. Zombik számát növelheted, ha veszel sapkákat, bár elég drágák és akkor finomul fogalmaztam.
Perpillanat az elérhető, de nehéz achinak az "egy szigonyra négy zombit" tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- XPEnology
- iPhone topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest