- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59892 üzenetére
Zp700 sajnos nem jó, túl kicsi az akkuja! De az ára is pont olyan határon van ami jelenleg már nekem sok, viszont ha meg 1 kicsit hozzá adnék akkor meg sokkal jobb telot vehetnék 150-60körül! Így inkább marad az egyszerűbb olcsóbb teló!
Elaludtam a buszon és közbe kipakolták a kabátom zsebeit mindenem elvitték, 1 hónapig szaladgáltam rendőrségre meg okmányirodába visszacsináltatni a irataimat... (soha többet nem rakok kabát szebbe semmit az is tuti)
Volt rajta mobilnet és a távoli elérés is engedélyezve volt, pont 2 nappal a rablás előtt próbálgattam a google távoli bemérését meg csörgetést, és minden faszán működöt, ha gépen lekértem az infokat akkor a térképen be is rakta a pontot a házunk elé, a csörgetés is működöt stb! Miután ellopták és hazaértem ez volt az első dolgom és nem találta meg a telot! szóval valoszinűleg azonnal kikapcsolták vagy kidobták a simet
Hetekig próbálgattam de semmi. Így belegondolva ez a egész védelmi rendszer semmit se ér, ez akkor lenne jó ha kikapcsolt telóval esetleg sim kártya nélkül is bemérhető lenne otthonról...
A rendőrség megpróbálta bemérni IMEI alapján, 1 darabig kaptak is cellainformációkat. Esztergomba lopták el a telót és a BP józsefvárosi piac környékéről jött az utolsó jel aztán az is megszűnt, szétszedték vagy kiütötték, így sajnos nem találták meg, pedig bíztam benne, még mondták is az elején hogy nagy az esély rá hogy meglesz, meg ismerek 2 embert is akinek így imei alapján 1 hét alatt meglett az ellopott telefon, sajnos nekem valoszinűleg hozzáértő illető vihette el nem pedig 1 piti tolvaj
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest