- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem ép józanon csoda hogy nem egyenesen a detoxba vittek... délután 6kor indultunk haverokkal kocsma túrára, reggel 5:20 kor van emlékem hogy 1 buszmegállóba állok és a telon néztem a menetrendet mert nem volt kiírva, de hogy hogyan kerültem oda arról semmi emlék
jött busz felszálltam, aztán a végállomáson ébresztet a sofőr hogy le kéne szállni... na akkor tűnt fel hogy mindenem eltűnt... Szóval én is hülye voltam, nem kellet volna ennyit inni és a belső zsebeimbe kellet volna rakni a cuccaimat... drága lecke volt! De külön poén hogy előtte haver lakásavatója után hazafelé összetörtem a telot szintén hasonló állapotba... vettem új kijelzőt 24 000ft -ért amit a lopás előtti napokba jött meg és cseréltem ki... Viszont a csavarokat nem raktam vissza mert sietem munkába, szóval csak össze van pattintva a teló 1 csavar sincs benne, nem járt jól vele aki elvitte... viszont így nézve kb 100 ba volt a teló 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
jött busz felszálltam, aztán a végállomáson ébresztet a sofőr hogy le kéne szállni... na akkor tűnt fel hogy mindenem eltűnt... Szóval én is hülye voltam, nem kellet volna ennyit inni és a belső zsebeimbe kellet volna rakni a cuccaimat... drága lecke volt! De külön poén hogy előtte haver lakásavatója után hazafelé összetörtem a telot szintén hasonló állapotba... vettem új kijelzőt 24 000ft -ért amit a lopás előtti napokba jött meg és cseréltem ki... Viszont a csavarokat nem raktam vissza mert sietem munkába, szóval csak össze van pattintva a teló 1 csavar sincs benne, nem járt jól vele aki elvitte... viszont így nézve kb 100 ba volt a teló