- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
A DIGI elég jó szolgáltatást ad. Szóltam, hogy "nincs nyet", és már itt is voltak 2 óra múlva, holott csak vmi 48 órán belül kötelesek kijönni. A TV-Internet-Telefon kombó ára kicsit feljebb ment 3 év alatt (nekem most 5800 Ft / hó), de az új akciók sem sokkal okosabbak, hiába váltanák.
-
KamuMazsola
őstag
Azért ezeknél a 150-200 ezres (vagy még drágább) készülékeknél mindíg elgondolkozok egy kicsit. Szép, ez tagadhatatlan! Tényleg új technológiákat vonultat fel, nincs kétség! Szükségem van-e rá? Mindíg kell egy kütyü, valakinek az aláírásában ott is van, hogy csak a játékaid lettek drágábbak. Aztán midíg az a vége, hogy azért ez drága, legalábbis nekem, a napi használat során nem használnám ki a tudását és szép lassan visszaereszkedek a valóságba.
-
stmiklosi
tag
Igazából nem tudom, hogy mint megy ez időrendben, de nem tételezem fel, hogy egy ilyen eladó, aminél ordít a kamu, megkaphatja előre a pénzt, vagy legalábbis érdemi előélet nélkül, mert az a semmivel volt egyenlő.
Azért talán jobban figyel a pénzére a PP. Igaz, tudom, hogy a kitiltás nem nagy ügy, nagy a család csinálhatja más is, de érdekes volt a történet.
Max. álmomban gondoltam, hogy meg is kapom, de nem szoktam álmodni, ilyesmit végképp nem.
Érdeklődéssel figyeltem a történéseket, kamatot meg itthon se igen lehet kapni, megérte a kockázat izgalma a várakozást.
Üdv: StMiklos -
MrChef
aktív tag
Már én sem tudom, hol áll a fejem.
Ez az értékelő oldal részben a valóságot tükrözi: [link]
A Coolicool-ra jókat írnak. Van, aki csak spam-levelek miatt húzta le.
A MiniDeal igen jóra van értékelve, mégis hárman lehúzták: [link]
Simán lehet, hogy a konkurencia savazza XY felhasználó név alatt...
Az efox-ról írnak jót-rosszat. -
-
ÁrPi2
senior tag
Ha ez a Zopo 3X (zp999-Lite) a maga mt6595M-jével 3G-ram-16G-rom
háromszáz dodó lesz (vagyis annyin nyit..) akkor vajon milyen áron jön ki a JiaYu S3 mt6752 SoC-os 2-16 modelljével? Várom... Ja és jóság lesz majd a 4.7 colos JiaYu-S4 is, csak ugye mikor ...Amúgy megértem a pingpongütőellenesek panaszait is sőt osztozom a kritikában hogy
láthatóan ezekhez generált dolog
a wearable smartwatch meg emilyen marketingkreálmány trendek.. -
Laza...
addikt
A kínaiak valszeg a "hasi-tasi" divatot akarják visszahozni
És innen csak egy ugrás hogy nélkülözhetetlen BT fülesed, és mindent tudó karórád legyen
(#91526) CoolBoy323 Egyetértek, én azt mondtam (és még most is) hogy nekem a max az 5" teló. Most ez van, de videókat/képeket nézve is így gondolom. Nem vagyok törpe, igazából nem is értem minek az 5,%". De lassan értelmes hardver nem lesz 5" alatt (sőt, már most sem nagyon van - újabb típusok pedig egyáltalán nincsenek)
-
tpeter77
addikt
-
citkar
addikt
Olcsó pénz és nano SIM-ből microt csinálhatsz, ha pedig mini SIM-ed van akkor meg microra (vagy nanora) vágást követően alakít minivé. 3 az egyben adapter csomagok vannak 1000 forint alatt. Aki sokat cseréli a készülékeit, vagy sokat próbál, azoknak javasolt egy (vagy kettő) ilyen csomag.
(#90605) beg :
Ha tényleg használni akarod érdeklődj jól utána, mert nekem is úgy rémlik, hogy van ott valami költség még, ha használod. Bár nagyon rég nem használtam, így nem követem a dolgokat, de ritkán tesznek valamit ingyenessé, ami korábban fizetős volt
-
zizol
aktív tag
"Vagy csak nem tüntetik fel a 800Mhz-et."
Te tudod....Mondjuk szerintem nem. A B20 kapcsán a mobilszolgáltatók elsődleges problémája, hogy az itthon elismert nagy gyártók (LG, Samu, Apple) szinte csak a legújabb készülékei tudják.
Pl Iphone 5 sem tudja, ha jól hallottam. Szóval szerintem ez nem csak egy kis feledékenység.
Én is ezért várok ki az LTE képes telefon vásárlásával..
Pedig már majdnem elcsábultam egy Lenovo Vibe Z2 Pro irányába, mert a minidealnél ezt láttam:
"4G: LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600"
Már elkezdtem sorba tenni a forintokat, erre szerencsére kiszúrtam ezt a képet:
Ahol kiderült, hogy a 800MHzet csak TD-LTE technológiával tudja, ami nálunk nincs (és nem is lesz) -
-
csabili74
aktív tag
Na itt az a bizonyos bolt, de nem vagyok fullos angolból
-
TedThomas
aktív tag
Vicces hogy egy olyan két hónappal ezelőtti kérdésre válaszol amire:
- egyébként érkezett válasz
- ezt a kérdést dobja ki a google a találati oldalakon az olcsomobilok.com-raBiztos nincs köze a bolthoz
Még érdekesebb dolgokat kapsz ha a feherszini89 -re keresel a googleben
-
ctibor
senior tag
A P7-ből eddig összesen 5 féle készült. És azért írom, hogy "eddig", mert egy, a megjelenésekor közzétett specifikáció szerint 10 féle kellene legyen!
De amivel eddig találkozni lehet, az 4 kínai belpiacos: L-05, L-07, L-09 és L-00 (ez a dual sim, a másik három asszem nem), valamint az L-10, ami nálunk is kapható.
-
svgyula
addikt
Szia! Én innen vettem a 2. napon volt csomagkövető számom és jött is rendesen 1 hét múlva már itthon volt. Igaz fennakadt a vámon és ezért még 5 nap volt mire a kezembe került. De a fickó teljesen korrekt volt mindenben.
-
törölt tag
Tegnap kíváncsiságból belemerültem egy kicsit a Honor6 kulisszatitkaiba. Hát ez egy őrület! Ennyi verzió között nem könnyű kiigazodni és akkor még ott a rizikófaktor, hogy tényleg az van -e a csomagban. De egy SIM, két SIM, Snapi, nyóc mag 1,7, vagy 2 GHz -en, NFC, 624 -es, vagy 628 -as Mali, jáááájj! Mázlim, hogy nem vágyom rá.
-
DaemonX
aktív tag
Köszi, megnézem, mik ott a lehetőségek! Eddig nem is ismertem az oldalt.
Szerk: Ez a kiemelt telefonok között volt, ez a Lenovo
Mindenben nagyon penge, viszont "csak" 4 magos. Vagy ez annyira nem számít?
Az volna a lényeg, hogy 200 dollárból a legjobb Full HD, 2GB RAM-os telót hozzam ki. Van olyan ismerősöm, aki azt mondja, a jobb 4 magos telefonok jobbak az olcsó 8 magosoknál. Szóval akkor hogyan legyen? Bocs a sok kérdésért, de szeretnék helyesen dönteni.
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz
-
KurtCobain
őstag
-
Mottie
őstag
Mondjuk egyetértek veled,
100k-ért simán vennék "935"-t ha lenne*. De nincs és nem is lesz, ennyiért meg főleg. Így marad az Android (amennyit a T-t mókoltam annyit egy WP-t is lehet
)
*Barátnőm 920-án igencsak tetszik a rendszer folytonossága és működőképessége. Meg speciel az is, hogy neki simán van wifije ahol nekem már 5 percenként van 40 mp-ig
-
Nem azért reklámozzák a 4G-t agyvérzésig, meg korszakalkotó jelentősége lenne...
a 3G hálózat terheltségén akarnak csökkenteni, ez köztudott, mert a 3G-s mobilnet eléréssel nincs gond, viszont a hálózat kihasználtsága miatt csökkent a "felhasználói" élmény..
Szóval 2in1...
-
svgyula
addikt
Szia! +1 az előttem szólónak! Az LTE itthon akkor lesz érdekes ha nem bitenként kell fizetni! Az emberek nagy része arra használja, hogy villogni tudjon vele. Na meg egy egy f*ngot meg tudjon osztani a fosbukon!
Majd ha egy bizonyos összegért(a kábel szolgáltatók tarifája közelében) korlátlan hozzáférést biztosít akkor lehet beszélgetni. Addig sokaknak csak látható SCI-FI! Mert ez Magyarország
(#88666) doongoo
Én is torrentezek a tablettel de csak wifi-n keresztül, mert a fogyasztása lényegesen kevesebb mint az asztali gépnek. -
-
atthany
aktív tag
ez fura, miután mondjuk betettem egy telót a shopping cart-ba, utána feldobja lehetőségként az európai raktárból szállítást és ezt ki is írja: (példakánt egy THL T6S-nél, ami ugye meg nincs benne az általad linkelt listában)
Subtotal $89.99
Shipping & Handling (Free shipping from Europe - Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe) $0.00
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest