-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyisziati
veterán
válasz
kisza25 #139378 üzenetére
Nincs mit.
Itt egy YouTube tutorial, az első 1,5 perc a lényeg.Utána már csak a beállítások jönnek.
Egyébként ha garis a készüléked, először kérdezd meg a szervízt, hogy megcsinálják-e garban.
Ha nem, csak akkor kezdj bele bármibe is. -
svgyula
addikt
válasz
kisza25 #116183 üzenetére
Mármint mire gondolsz? A GPS ami a kocsiba van az nem 3G-s
és Off-line sem tudom használni. A telefonom pedig kártya és wifi nélkül is simán navigál pontosan. Ja és ezt a Cubot x6 is tudja a mai napig pontosan sim kártya nélkül is. Sokszor segített ki! Főleg amikor Stuttgart egyik perem részén csak ezzel volt "műhód"
Ja azt le is ellenőriztem mert bosszantott! A GPS 2db-ot látott és szakadozott a telefon bent a műszerfal mögött 4-et és abból 3db használt.
(#116185) Outlander
Nem akarom bemutatni, mert ez nem az a fórum csak a hozzászóló ezt írta be "referencia" terméknek. Viszont ha ismered akkor pontosan tudod, hogy a kínai cuccok között is max a c osztályba sorolható. A telefonokkal pedig a doodgee, Bublo stb alatt feltörekvő mögé(ha?). Mivel elavult hardver, gyenge akku, de legalább drágán adják -
svgyula
addikt
válasz
kisza25 #89528 üzenetére
Szia! Szerintem a névjegyek beállításai nem "HTC" függők. Lemented az összeset az SD kártyára berakod az új telefonba elindítod a file-t egy file kezelővel. Ha kész akkor örül és használ! Nekem soha nem volt fenn a kuglin egy sem minek? Minden telóba beraktam a kártyátés megvolt az összes szám. Mindig a telefonra mentek minden számot és időnként lementem az sd-re. A múltkor volt egy ismerős aki azt mondta azért nem kell androidos telefon!!! mert belassul és nem olvassa be a névjegyzéket!
Aztán kiderült, hogy online névjegyzéket használ
Ráadásul úgy, hogy informatikus végzettségű
Hát vannak még csodák!
Ja egy LG G4-ről beszéltünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest