- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Igazából nem tudom, hogy mint megy ez időrendben, de nem tételezem fel, hogy egy ilyen eladó, aminél ordít a kamu, megkaphatja előre a pénzt, vagy legalábbis érdemi előélet nélkül, mert az a semmivel volt egyenlő.
Azért talán jobban figyel a pénzére a PP. Igaz, tudom, hogy a kitiltás nem nagy ügy, nagy a család csinálhatja más is, de érdekes volt a történet.
Max. álmomban gondoltam, hogy meg is kapom, de nem szoktam álmodni, ilyesmit végképp nem.
Érdeklődéssel figyeltem a történéseket, kamatot meg itthon se igen lehet kapni, megérte a kockázat izgalma a várakozást.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest