- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #11867 üzenetére
Nekem jó a gombom, de azért köszi
!
Bár az első kameránál látok egy kis port (a zseb áldásos hatása)... -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #11749 üzenetére
Közben első hozzászólásunk is lett. Nézd át légyszíves a ROM cserés részt, nem vagyok megelégedve vele, kéne egy általános bővebb leírás más oldalakra linkelés helyett, de nem könnyű kérdés, hogy mit írjunk ide, mivel nem egy konkrét telefonról van szó.
Tegap megnéztem a Grand X IN topicját, ott egész jó dolgok vannak.
Talán te tudnál segíteni a témában. -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #11749 üzenetére
Helyes :-)
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #11732 üzenetére
Nekem is lepottyant már a teló, de az általad említett szilikon tok plusz műbőr tok megvédte teljesen. Elég hülyén néz ki a szilikon tokos telefont még másik tokba gyömöszölni, de megéri.
-
berigazek
őstag
válasz
Igen.Sejtettem,hogy az lesz,azaz az Eladóhoz kell forduljak barátom ügyében!:-(
A 3G-t normálisan a WCDMA-ba tervezték.A sima G-s pedig max.GPRS vagy EDGE- re jó,legalábbis az összes telefonnál amelyik nálam volt!Ti,hogy tudtok HSDPA-n netezni a sima G szlotban lévő SIM-el? -
Fonix79
csendes tag
válasz
hungobungo #11733 üzenetére
Nem volt még, sőt, ez az első androidos telefonom. Nemhiába bénázok vele...
Vki kipróbálta már a mikrofon ajánlotta cumót? Azzal működik a 3G?
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #11733 üzenetére
Hát én nem tudom,de nálam mindegyik slot kezeli a 3G-t,viszont az egyik jóval lassabb.
Ugyanez volt az előző dualsimes MTK procis telomnál is.
Szóval csak az egyik slot teljes értékű szerintem.
Nálam a G a jobb.A lassuságot a le és feltöltésre értem,speedtest-el mérve kb fele,de inkább kevesebb a letöltési sebesség az egyiknél.
-
beers
addikt
válasz
Már azt hittem elvesztél.......
!
Sokan emlegettek az elmúlt időszakban! -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #8216 üzenetére
A kamerájával készített képet feltettem ide is,nagyon szép képet csinált a 8 mp.
Akksija max 1.5 nap,atttól függ,hogy mit csináltál vele.
Több felbontású képernyő is van,az enyém 960X540 volt,csodálatos,csak egy baja volt,de végére megjavult,a GPS,amúgy minden OK vele! -
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #7753 üzenetére
Köszi!
A manuálisan átírt magyarosított file-okat visssza kell állítani? (tudod mikor egyesével kellett másolni, attributumot szerkeszteni, előbb a system mappába...stb.)
Vagy azt nem besfolyásolja és kapásból lehet rootolni? -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7753 üzenetére
Remélhetőleg ehhez a hírhez hamarosan a telefonom is megérkezik
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #7665 üzenetére
Persze, visszaadja. Akkor a paypalnál is kilóg a lóláb, ha 300 reclaim érkezik, azt nem lehet kimagyarázni.
De végülis a banki átutalásokat és a WU utalásokat lenyelte.
Azt viszont a mai napig nem értem, hogy nekem miért utalt vissza majdnem 700 $-t bármiféle kérés nélkül. Na nem mintha bánnám
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #7570 üzenetére
A Te 1.1 ROM-oddal ment a GPS a V970 telefonon.
Most a 2.2-vel nem akar. Mobile Uncle Tools-szal is noszogattam, nehezen talál 0-4 holdat, de nem indul el. Mi lehet az oka?
Más: Bruno fórumára most érkezett valami lengyel anyag. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
hungobungo #7285 üzenetére
A vám alatt a többség a vámolásra, mint eljárásra gondol, még ha nincs is teljesen tisztában vele, hogy mi mennyi.
(#7266) turkburk
Azóta van vmi fejlemény? -
beers
addikt
válasz
hungobungo #7255 üzenetére
Ha lesz időm, akkor felrakom valahova, most ez sajnos nem megoldható.....!
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #7234 üzenetére
A Class 6 és Class 10 a HD video felvételnél kell, pl. EOS 550D-vel ezért használom őket.
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #7237 üzenetére
Ismerős cég
!
-
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #7234 üzenetére
Igen ezt is tudom,mert őcsém nyerte meg a tavaly a MO legjobb fotója díját :-)
(ez igaz)
Sokat tanultam tőle,Ő meg tőlem :-)
Amúgy,tudsz ilyen 32 Gb kártyát nekem is venni,ha átutalom a pénzt neked?,,Itt" kint élek,ritkán megyek MO-ra,de,ha megyek,akkor is a családomat látogatni :-(
A kártya árakat nem tudtam odahaza,TI otthonosabban mozogtok ebben!
Dde,ha esetleg nektek kellene olyasmi ami ott drága és itt olcsó szóljatok és segítek nektek!(régebben én is mindent,DVD,stb a szlovákoktól rendeltem és futárral szállítva is megértre jobban,mint bárhol máshol vásárolni :-) )
(Nem...sajna,amióta elváltam :-( )
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7226 üzenetére
Úgy értettem, hogy a One X-hez képest nem önmagában.
A HDMI állítólag nem műkszik rendesen benne, de mondjuk nekem ez nem is igazán szempont.
Összegezve akkor mégiscsak egy jó kis kütyü. -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7222 üzenetére
Akkor mégsem jobb vétel, mint a One X? Szinte minden pozitívuma megdőlni látszik.
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7219 üzenetére
Köszi!!!
Ezen az oldalon 1Gb-ot írnak:
Mindenesetre az aksija még mindig jobb és a kijelzője is elméletileg.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #7127 üzenetére
Azért arra kiváncsi lennék hogy mi a helyzet ha fennakad a vámon?
Vajon ki fizet?
Gondolom a megrendelő,de erről az "apróságról"nem beszél az oldal. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
hungobungo #7032 üzenetére
Qwerty:
kicsit túl van tárgyalva, de oké:
Ha van pl egy kicsúsztatható vagy kihajtható qwerty billentyűzet, ugyanannyit lehet látni a képernyőből írás közben is. Plusz pontosan lenyomhatóak a betűk kételkedés és késlekedés nélkül is. Ez nagy gépelési sebességnél nem hátrány. Az is jó, ha nem kell még egy tíz ujjra optimalizált virtuális billentyűzet szoftvernek is futnia, miközben valami más memóriaigényes alkalmazások már eleve futnak, ahová az ember oldalakat gépel befelé. Nem árt, ha nem záródik be az egész, mert a gyors gépelés miatt esetleg föladta a billentyű progi.
A mutatóujjas írogatáshoz majdnem jó az iPhone 4 technika, de azért ott is bőven mellé lehet nyomni, míg egy fizikai billentyűzeten már tényleg csak a felhasználón múlik.Igen, lehet jó gyorsan írni, sőt már a kényelmes Nokia billentyűzeteken /sima 1-0/ is gyorsan lehetett írni, de inkább 4sms hosszúságban. Ha hosszabb szövegeket, dokumentumokat akarsz begépelni, akkor ez már nem elég. Akik tízujjas technikát alkalmaznak, van, hogy gépelési versenyeket rendeznek, és ott a leggyengébb sebességhez sem igazán érhet fel az egy vagy kétujjas módszer. Az általában kényelmes asztali és laptop billentyűzetek közt is van lassabb, gyorsabb, profi, nem profi, de gyakorlatilag mind gyorsabb, mint a 2ujj. Egyszer egy 7" gépen próbáltam ergonomikus elhelykedésű virtuális billentyűzetet. Egyáltalán nem indult be. Azt nem tudta követni, amit én ott vele csináltam, igaz, az egész gép lassú volt valahogy.
Egy időben létezett egy gömbbillentyűzet. Akinek nem kell odanézni, annak kényelmes volt, kivéve, hogy a csukló picit hátrahajlott közben. Szerintem a legjobb lenne a bluetooth billentyűzetkesztyű, amibe elég lenne az ujjbegyeket bebújtatni. Amíg az nincs, a qwerty fizikai billentyűzet még a legalkalmasabb. Ha a gép megáll a hátán, és nem kell PURhabbal egyengetni, akkor egy asztalra is letehető, amíg sokat írsz.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
hungobungo #7033 üzenetére
azt nem tudtam, hogy hazudnak is. múltkor azt mondták egy harisnyára, hogy egy méret mindenkinek jó. én bele is fértem, és ajánlottam a cégnél a többieknek. de igen terebélyes kolleganőm /kínai/ csak legyintett, nem szabad megvenni...
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #7037 üzenetére
A kínai postánál már az a status, hogy "posting".
Majd meglátjuk.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #7033 üzenetére
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
hungobungo #7024 üzenetére
a vagdalkozás helyett nyugodtan írogass mutatóujjal. vannak, akik sokat írnak, tíz ujjal tudnak gépelni, és fejlettebb technikára vágynak. nem félnek a begörbülő billentyűktől, álnok kis zsanéroktól, mivel ilyen nincs.
ha nem ismered ezt a célcsoportot, és nincsen szükséged gyors szövegbeviteli technikára, attól még sajnos téves, amit írsz. -
nagyúr
válasz
hungobungo #7016 üzenetére
Haladjál, senki nem tiltja meg.
Egyébként ezt most úgy mondod, mintha egy QWERTY-s telefonon nem lenne virtuális bill.
Ha csak ilyen stílusban vagy képes írni, akkor inkább tartsd meg magadban. Úgy gondolom én normális hangnemben szóltam hozzád.(#7022) hungobungo
SJ már nem kaphatja be legnagyobb bánatára.(#7024) hungobungo
Taníts mester. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
hungobungo #6981 üzenetére
a "beragadó, eltörő gombok" kockázatát vállalom, mivel sosem történt még ilyen, és nem is jellemző...
a képernyőt mutatóujjal tapicskolni sok-sok emailen át minden nap viszont lassú, és az egyik legrosszabb megoldás. -
nagyúr
válasz
hungobungo #7003 üzenetére
Több mint egy éve 4"-on vagyok, és igen csak futólag használtam ettől nagyobbat. Viszont osztom azok véleményét, akik szerint a hardveres bill jobb. Függetlenül a gúnyolódásodtól.
(#7004) feca81
Mindent a maga idejében. -
nagyúr
válasz
hungobungo #6981 üzenetére
Használtál már slide QWERTY-t? Pl. Moto Milestone sorozat?
Én csak futólag és összehasonlíthatatlanul jobb azon gépelni.(#6980) MotorBoy79
A kedvemért levitték az árát. -
Attipapa
aktív tag
válasz
hungobungo #6923 üzenetére
Igen ezt tudom, és be is kapcsoltam, de olyan halk a felvétel, hogy szinte semmit nem lehet érteni.
Most vettem észre, hogy a hangrögzítőnél is ugyanez a helyzet. A felvételkor a kis jelző is alig mozdul ki, és visszajátszásnál ugyanaz mint a video! -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6905 üzenetére
Egy átlagos felhasználó számára mennyire érezhető a különbség az 512Mb és az 1Gb között?
A tmallbox-on nagy a káosz One X ügyben.Van 512 Mb-os, qHD 4,5"-os 170$
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14629-mtk6577-one-x.html
és van 1 Gb-oa,nem qGD, 4,7"-os169 $
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14771-mtk6577-one-x-1g-ram-4g-rom.html
Valahogy ez nem áll össze ameilykben több a RAm és nagyobb kijelző az olcsóbb,de nem qHD?
-
válasz
hungobungo #6908 üzenetére
Még mindig a Newman N1 és a ZTEV970 a best buy?
-
válasz
hungobungo #6908 üzenetére
Értem, köszönöm
-
válasz
hungobungo #6905 üzenetére
Tmallboxnál melyik lehet ez a modell? Azért kérdezem, mert a leírásokban össze-vissza irkálnak mindent
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6806 üzenetére
Ez jó hír mert én a Visa kártyám rendeltem hozzá.
Azt gondolom, hogy csütörtök lesz a napja, hogy megrendelem a telefont. Vagy Lenovo A789 lesz vagy Jiayu G2 (két magos 512Mb vagy 1Gb). A fantáziámban motoszkál még a G3, de ott túl nagy a bizonytalanság és a ZTE 970 (de ott meg gyengének hat nagyon az aksi, viszont a magyarosítás nem gond ezek szerint)
.
Meg még a webshopot kellene kiválasztani. Mindegyikről van jó is meg rossz is.Jelenleg a tmallbox felé húzok.
Tényleg minden tanácsot szívesen veszek akár a teló típusra akár a webshopra vonatkozóan.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #6806 üzenetére
Na akkor én rendesen elvoltam tájolva eddig.
Azt tudom hogy a paypal topicban javasolták hogy jobban jár az ember ha hozzárendel kártyát(vagy folyószámlát????)és beállitja hogy ne a paypal váltson,mintha forintot tartana a paypal számlán és a paypal váltaná át azt.
Ezt kevertem akkor én most lehet.
Na mindegy.Most már fogalmam sincs hogy akkor mi van. -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6722 üzenetére
Szia!
Bármelyik telót lehet/tudod "magyarítani"? Jayu g2 vagy lenovo a789 esetén mi a helyzet?
-
dlaj
őstag
válasz
hungobungo #6724 üzenetére
A project butter tényleg egy hasznos újítás, az miatt talán én is várnék pár hónapot a vásárlással. Más, valóban funkcionális dolgokat pedig nem igazán hiszem, hogy várhatunk, akármelyik mobiltelefonplatformról beszélünk. Szerintem a mai okos-telefonokban már minden benne van ami kell. Legalábbis én nem várom a vérnyomásmérőt! (tudom, az is van)
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #6724 üzenetére
De, főleg a Butter miatt.. Ez az, hogy azon kívül más dolgot nem nagyon frissítettek (értsd nincs akkora ugrás mint 2.3 -> 4.0), azt hittem legalább hamarabb elkészülnek vele. Oké, az OS-t lehet nem a mediatek csinálja, de build alapján (maui kb mindegyiknél ott van) egy helyen készülhetnek, max kamerában, ebben-abban lehet eltérés. De még csak valami kiszivárgott 4.1 sincs, csak a kamu.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #6630 üzenetére
Szeretném megkérdezni hogy ez minden android telora igaz?
Nekem van egy HD7 klon telom amin nincs magyar nyelv.
Android 2.3.5 van rajt.
Ezt is lehet igy magyarositani?
Köszönöm előre is a választ. -
beers
addikt
válasz
Tessék!
Köszi! -
beers
addikt
válasz
Ok, du megcsinálom! -
dlaj
őstag
válasz
hungobungo #6553 üzenetére
Igen, rögtön az elején pórul járt a tag, egy olyan cégnél ahol az ügyfélszolgálatosok szinte perceken belül válaszolnak az embernek. Ennél a cégnél kicsi a valószínűsége az ilyen jellegű tévedésnek. Vagy valóban csaló cég, vagy a konkurencia volt. De bizonyára ezt is mindenki másképp látja!
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #6415 üzenetére
Köszönet a feltöltött anyagokért és a magyarításért.
Felraktam Bruno Custom Recovery-jét, az ördög a részletekben: én adminiszrátorként futtatom a Flash Tool-t, a Download lenyomása után feljön egy ablak, ott igent nyomtam, és akku visszarakás nélkül indult el. Kb. 20 próbálkozás után. Még az orosz magyarázatot is elolvastam, az egy kicsit részletesebb.
Ezek után a Recoveryből élvezet dolgozni, a Te 1.1 ROM-odat tettem fel. Oroszoknál valaki a Bruno 2.2-t is említette, az is hibás még?
Üdv. -
hevizms
addikt
válasz
Rootolva van a telefonom,azzal nincs probléma.
-
GIJoe
addikt
válasz
Ez miatt
(ilyen nincs)
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #6398 üzenetére
Köszönöm a segitséget,sajnos nem megy.
Az ES file explorerben megnyitottam a fájlt,átirtam az ES Note Editorban,megkérdezte mikor kiakartam lépni hogy mentem-e,leokéztam és ezt irta ki:
Error occurred when trying to save the file.It will not be saved. -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #6262 üzenetére
:-(
-
válasz
hungobungo #6098 üzenetére
Hű... köszönöm.
Akkor viszont, ha nincs csatolatlan partíció, akkor megfordítom én azt a csatolást.
Csak mert a programok jó része úgy konfigurálja magát, hogy /sdcard-ra ír.Előtte cwm mentés...
-
kugli81
aktív tag
válasz
hungobungo #6087 üzenetére
akkor okés
csak tegnap volt vámkezelve azért gondoltam hátha ma már kiakarták hozni ...
-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo #6053 üzenetére
A cikkben bizony benne van, hogy első körben a "puncsosak" kapnak belőle, aztán kielégítik a rengeteg előrendelést.
Talán harmadik körben jut belőle nekünk is, de mivel a belső piac az elsődleges, ezért az idei év necces lesz.
Vannak webshopok, akik kiemelt partnerként kapnak belőle idén, de pár nap alatt elkapkodják majd az emberek, ezért ha valaki azt látja, hogy 'in stock', akkor nem sok ideje lesz gondolkodni. -
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #6033 üzenetére
Külön másoltam. Így lett 3 újraindítás.
Csúcs, működik, köszi!
-
Jazz
veterán
válasz
Ez egész pontosan mit akar jelenteni a v1277 magyarítása kapcsán?
"A framework-res.apk és mediatek-res.apk áthelyezését külön ajánlom,
ez után indítsuk egyből újra a telefont!A \apps\ tartalmát másolhatjuk egyszerre is, de a fenti módot
(először \system\ majd permission-ök, majd mozgatás) betartva.""Külön ajánlod...", azaz egyesével áthelyezgetés, majd újraindítás mindegyik után külön, vagy az Apps-hoz mérten külön, és a kettő egyszeri áthelyezése után restart?
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5842 üzenetére
Köszönöm a felrakott V970 anyagot. A tárhely elég lassan adja meg magát.
Novicsok (=újonc) lettem megint, egy ZTE V970-nel.
Nagyrészt a Te véleményed miatt, nomeg az orosz fórumot is elolvasva vettem.
4.0.4 verzió van beírva, de használhatatlan kínai az egész. Még jó hogy megtaláltam valahol és meg tudtam venni.
Most egy darabig a ZP100-zal együtt fog futni, de persze nem kell 2 telefon.
Szóval akkor megy rá a Bruno első verzió.
Ha tudok segíteni, pl. valami orosz szöveget értelmezni, nyugodtam jelezd.
Üdv. -
Jazz
veterán
válasz
Én az ellenkezőjét tapasztaltam. Híján a rendelhető V12-es fóliának, A710-eset rendeltem (gondoltam majd körbe vágom), ennek ellenére gyári V12-eset adtak (gondolták még is csak az kell nekem.
ttmalls.com )
Én az alap hangszórót találom egy kicsit halknak, normál telefonálás közben, maxon van a hangerő, de még így is lehetne hangosabb.
Az Engineer mode-ban, melyik almenü felelős ennek állításáért?
- Normal mode?
+ FIR 0
+ Type: Sip
+ Level 0
Value is 0-255 (alap 0)
Max vol 0-160 (alap 128) ezt gondolom fellehet tornázni 160-ra.A többi beállítás az mi?
- Meg van egy speech Enhancement is, amit lehet paraméterezni a normal mode-ra.
+ Value is 0-65535 -
RBJ
addikt
válasz
Ne mond, hogy még nem is használtad a telót eddig?
Hát elég ratyi minőség lehet ha bele kell piszkálni. -
RBJ
addikt
válasz
hungobungo #6028 üzenetére
köszönjük hungobungo pont ilyenre van szükség. így könnyebben dönt az ember telefon ügyben.
-
malisonX
aktív tag
válasz
hungobungo #6028 üzenetére
Tizedmilliméter pontosan ugyanakkora a házuk, csak magukkal szúrnának ki, ha az EU-ba szánt modellen ilyen alapvető alkatrészeket lecserélnének. Még ha különböznének is, akkor is jobb szerintem a készülék supportja, mint a klónoké. Egyébként mindenhol csak jót olvastam róla az akku kivételével, úgyhogy most nagyon "rá vagyok pörögve" erre a típusra
-
malisonX
aktív tag
válasz
hungobungo #6025 üzenetére
Digitizer, kijelző, akksi, hátlap. Attól félek, hogy bármi elromlana az S3 klónon, mehetne a kukába, alkatrész híján. Igen, tudom hogy más platform, egész éjjel a grand x-ről olvastam.
Egyébként a Tegra 2-es verzió erősebb, mint az MTK-s? Az sem hátrány, hogy nem kell tokot, fóliát, meg ilyesmiket vadászni, hanem simán kapok hozzá ebayen
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5864 üzenetére
Ha jól értem, a magyarításhoz nem szükséges ROM csere, csak az apk file-ok másolása, ami egyenlő lesz az eredeti apk file-ok felülírásával, és ennyi?
(eredeti apk lementése maga a biztonsági másolat?)A 176Mb-os 500wV1277-1009T_120807.rar tartalmazza a gyári ROM-ot? (ez esetben nincs szükség bizt. mentésre sem).
PC-ről nem szükséges közvetlenül a system mappába másolni ugye?
(én másolok sd karira, onnan a telefon egy root-"jogos" file kezelőjével a system mappába....és a többi a txt-ben leírtak szerint.) Így is jó lesz? -
Novicsok
tag
válasz
Holnap este belevágok, itt a messzi reptéren nem akarom.
Az eredeti talán Brúnó féle, vagy más? -
Attipapa
aktív tag
válasz
hungobungo #5963 üzenetére
Én keresem az orosz fórumon is.! Minden OK a telefonnal, de mivel nálunk nagyon gyenge a térerő a híres T-mobile-nak, azt várom, hogy basebandja talán jobb lesz. Most is az ONE X -ét raktam rá és ezzel is jobb. Érdekes dolog, hogy amint leveszem a hátlapot, azonnal kettes térerő van a munkahelyemen, és lehet hívást fogadni, de ha visszateszem a hátlapot, semmi nincs. Egész nap kénytelen vagyok levett hátlappal használni. A régi STAR A3-as telefonom ehhez képest százszor jobb volt térerő dolgában. Már megírtam a kis kínainak, aki beszélt a gyárral, és most feladott egy új hátlapot, mert szerintük az a rossz. Létezik szerinted ilyen?
A másik probléma az automata fényerő. Ha be van kapcsolva, akkor belassul az egész telefon. Erről kínai fórumon is olvastam. A HDMI sem működik ezzel a ROM-al. Ezeket a dolgokat állítólag megoldotta a 120829-es ROM. Csak ezért keresgélem. Az eladó is megígérte, hogy a jövő héten megszerzi. Várok! -
beers
addikt
válasz
hungobungo #5963 üzenetére
A w3+ -ra nem tervezel egy apk pack-ot, mint a v12-re?
-
Attipapa
aktív tag
válasz
hungobungo #5873 üzenetére
Nagyon köszönöm a magyar nyelvet! Android commanderrel egy lépésben átraktam és utána írtam át a jogokat. Tökéletesen működik!! :-))) Még egyszer nagy köszönet!
-
válasz
hungobungo #5941 üzenetére
Köszönöm
1 GB -RAM-osat szeretnék mindenféleképpen. Ezt a Newman-t is és Zte 970-ez is nézegettem. Tmallbox-tól nyugodt szívvel lehet rendelni? -
válasz
hungobungo #5860 üzenetére
Kszi a tippet.
Én a telefont már a v1.1-gyel kaptam. Így nagy bátran ráengedtem a magyar verziódat (persze egy wcm backup után...), és láss csodát, minden a helyén van, magyar nyelven is.
Nagyon lassan haladok a tapasztai leírással... de azért haladok.
-
sasa311
veterán
válasz
De igen, a T-mobil kérlek árul Huawei mobilokat, nem is egy félét
[link]
(bal oldalt válaszd ki a huaweit) -
Buccer
tag
válasz
Gondolom ez a típus nem sok embernek lehet, elég újnak tűnik. Amúgy a márkára gondoltam, hogy újabban milyen minőségű telefonokat gyárthatnak, mert ebben nem vagyok naprakész sajnos.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5864 üzenetére
Tökéletes!
Köszönöm még egyszer!
-
smilecat
aktív tag
válasz
hungobungo #5868 üzenetére
Ezt az egyet nekem nem engedi semmivel leszedni...
Nem tudom miért.. -
smilecat
aktív tag
válasz
hungobungo #5866 üzenetére
Szia!
az mtkdroidtools sajnos nem tölthető le mert a forrásfilet nem lehet olvasni üzenettel megszakítja a műveletet. a másik kettővel semmi gond.
megnéznéd mi van vele?
egyébként köszi a programotüdv
-s- -
válasz
Köszönjük (talán mondhatom többes számban is).
és
-
beers
addikt
válasz
Biztos örül neki pár ember! -
válasz
-
Siendor
csendes tag
válasz
hungobungo #5827 üzenetére
Hogyne tudnám.
Emeltem már párat életemben
-
Siendor
csendes tag
válasz
hungobungo #5823 üzenetére
Szerintem nem, mert új verziójú ZTE buildből lett elkészítve! Azaz ő ugyan nem nyúlt hozzá, de a gyári ROM újabb verzióval készült.
A V1.0/1.1 Based on official Android 4.0.4 ROM (MediaTek release: CU-CN-QB18D-P175A20V1.0.0 / Custom build: B03)
A V2.0/2.1 pedig Based on official Android 4.0.4 ROM (MediaTek release: CU-CN-QB18D-P175A20V1.0.0 / Custom build: B05)
-
Siendor
csendes tag
válasz
hungobungo #5820 üzenetére
Van! 23-án tette ki BM. [link]
De ha leírod hogyan kell, szívesen megcsinálom akár én is -
Siendor
csendes tag
válasz
hungobungo #5004 üzenetére
Hello!
Tervezed esetleg a V970 2.1 ROM magyarítását is?
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5691 üzenetére
O.K., Te vagy a szakember.
Én csak - mint a papgáj - ismételtem, amit az orosz fórumon olvastam. -
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5680 üzenetére
A 4pda-n mintha azt írnák z oroszok, hogy ezen kívül vége is a tevékenységének. Egyszer működik.
-
Novicsok
tag
válasz
hungobungo #5680 üzenetére
A 4pda-n mintha azt írnák z oroszok, hogy ezen kívül vége is a tevékenységének. Egyszer működik.
-
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #5681 üzenetére
Így van, de elvileg root-olt a telefonja.
-
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #5494 üzenetére
amúgy tudsz esetleg olyan kínai telefont,amiben 1giga ram van, és hdmi?
vagy hol tudok esetleg erre szűrni,mert annyi telefon van,mint a szemét,de nincs kedvem egyesével végigolvasni mindegyiknek a leírását. sőt mindegyiknek többszor végigolvasni a leírását,mire találok egy valós leírást -
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #5494 üzenetére
na igen,valóban elég neki 512Mb. de ez csak az ubuntunak kell.ha én futtatok még néhány programot,akkor már mindjárt kevés lesz
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #5416 üzenetére
Nekem HTC Desire S van, azt pl. lehagyták, pedig azon is GG van. Lehet, hogy figyelmetlenül frissítették a listát?
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #5411 üzenetére
Megjött a cucc svédből. Megkaptam az értesítőt, sajnos nem voltam itt mikor a postás hozta.
Rajta van hogy "sveden" meg a tracking szám a szokásos RE...SE-vel.Az értesítőn az van beikszelve hogy "levélpostai", és nem az hogy "csomag". Ez hogy lehet? Már tűkön ülök, de csak holnap este, vagy holnap után tudok elmenni a postára felvenni.
Nagyon gyorsan megjött. Tracking szám se dob már ki semmit a magyar posta oldalán, mivel megérkezett. És se vám se semmi....bahh.
Levélpostai az nem borítékot jelent? Küldtek nekem egy levelet? Ezért volt - gramm a nyomkövetés info-nál mint súly? De hát a doboz súlya eleve 500g, plusz a többi dolog...belegyömöszölték egy A3-as borítékba az összeset vagy hogy? Áááá, megőrülök. Vagy ez normális, nektek is "levélpostai"-ként érkezik?
Ha nem az, aminek lenni kéne, és csak egy boríték, át se vegyem a postán, vagy ilyenkor mi van? Hogy bizonyítom be a paypal-nak hogy mi érkezett?
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5439 üzenetére
Ne sajnáld azt a pár dollárt,később megbánnád.
Vedd meg a v970-et inkább.
Szerintem. -
kugli81
aktív tag
válasz
hungobungo #5432 üzenetére
Most nem értelek
Akkor az ihtc one x amit rendelek arról nem tudom azokkal a progikkal lementeni a dolgokat amit irtál ? Vagy nem értelek bocsi ha hülye vagyok
Nem kell leirni nekem az egészet elég ha majd segitesz ha kell esetleg lemented nekem a dolgokat ha probléma lenne vele vissza lehessen majd állitani . Persze nem kérek semmit ingyen
"kerüld az ilyen cuccok megvásárlását..." ezt mire érted vehettem volna jobb telot is ennyiért ?
-
törölt tag
válasz
hungobungo #5441 üzenetére
Láttam egy pár helyen a H8000-el egy helyen, de akkor most már tudom, hogy miért. Köszi!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #5439 üzenetére
Tudom, utánanéztem. A ZTE-nek kicsit sokallom az árát, de majd meglátom mennyit tudok rászánni, mire veszek. A sima ZP500-ra gondoltam. A plusszos az nekem már drága, annyit biztos nem adok telefonért.
A ZP500-al csak annyi bajom van, hogy nincs benne magyar nyelv. Jól megy az az angol, na de akkor is..
Van lehetőség a rendszer teljes magyarítására?
Megcsinálnám szivesen, ha segít vki, hogy mibe kell belenyúlni és mivel. Nem okozna problémát a fordítás és akár meg is osztanám szivesen, ha másnak is van ilyen telója. -
válasz
hungobungo #5420 üzenetére
Köszi.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5429 üzenetére
Ez a megosztás érdekelne engem is.Bár találtam a neten egyet,de sosem baj ha több verziószámú prrgi is van tarsolyban:-)
Kösz előre is. -
DJGABI
addikt
válasz
Logout-on lehet offtopic-ba írni, meg szerkesztgetni, egyszerűbb mint itt, vagy csak ezért egy külön blogot regelni.
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5433 üzenetére
Szerintem még nem biztos hogy fizetnie kell.
Normál esetbennazt mondanám én is,de itt fura mód 9 napot állt a csomag.
Valami keveredés lehetett és most elképzelhető hogy csak összevissza teszegetik a csomagját.
Nekem az a 9 nap tökölődés fura az egészben.Nagyobb az esélye annak hogy fizetni kell,de szerintem még esélyes arra is hogy átcsusszon.
Holnap kiderül. -
kugli81
aktív tag
válasz
Hát lehetne egy általános leirás én pl: kb annyit értek egyenlöre az androidos telokhoz ,hogy leszedem netről a cuccokat és feltelepitem ,de hogy metés visszaállitás saját rommal ilyesmi nem igazán menne és még szerintem van egy csomó dologk amit nem árt ha valaki vesz egy új telót és tud róla . Majd kitapasztalom vagy kérek segitséget csak nem akarom megszivni azaz mégis csak másolat és nem akarok a neten keresgélni majd hozzá mindent hanem lementeni a sajátját hogy hardver hibán kivül a szoftveres gondokat legalább meg tudjam oldani nem akarok kinába postázgatni
Egy kinai tablet fekszik nálam éppen mert fogalmam sincs hozzá milyen rom kell rá nem találok.....
-
kugli81
aktív tag
válasz
hungobungo #5402 üzenetére
Az ihtc one x -hez ami a fastspeedtech-en van ahhoz van másik rom vagy tudsz olyan helyet ahol találok .Öszintén most ugrok bele az okostelefonok világába és nagyon nem értek hozzá ..... Segithetnél ha megjön ,hogy kell e hozzányulni vagy jó úgy ahogy van iletve lementeni a saját romot meglegyen biztoságból.....
-
válasz
hungobungo #5414 üzenetére
Nekem lenne kérdésem:
Ez mindegyik MTK processzornál működik?
# ddImage
dd if=/proc/mtd of=/sdcard/backup/firmware.info
dd if=/dev/mtd/mtd0 of=/sdcard/backup/preloader.img
dd if=/dev/mtd/mtd1 of=/sdcard/backup/dsp_bl.img
dd if=/dev/mtd/mtd2 of=/sdcard/backup/pro_info
dd if=/dev/mtd/mtd3 of=/sdcard/backup/nvram.img
dd if=/dev/mtd/mtd4 of=/sdcard/backup/seccnfg.img
dd if=/dev/mtd/mtd5 of=/sdcard/backup/uboot.img
dd if=/dev/mtd/mtd6 of=/sdcard/backup/boot.img
dd if=/dev/mtd/mtd7 of=/sdcard/backup/recovery.img
dd if=/dev/mtd/mtd8 of=/sdcard/backup/secstatic.img
dd if=/dev/mtd/mtd9 of=/sdcard/backup/misc.img
dd if=/dev/mtd/mtd10 of=/sdcard/backup/logo.img
dd if=/dev/mtd/mtd11 of=/sdcard/backup/expdb.imgPersze előtte megnézném, hogy mit dob az
ls /dev/mtd/
És ha minden igaz, akkor firmware.info-ban benne lesz a prticionálás.Cappa.
-
válasz
hungobungo #5415 üzenetére
Ha tudsz bármi olcsóbb és legalább ilyen biztosítékot adó egyéb fizetési módot (azon kívül, hogy majd a barátom kifizeti én meg neki - tehát általánosan elérhető módot), akkor biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül olyan, aki örömmel olvasná a mikéntjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest