- Apple Watch
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Nem ilyen egyszerű a helyzet szerencsére, a hangszórók lábai simán elmozdulhatnak, a forrasztás nélküli technológiából adódóan (de ahogy írtam, könnyebben is javítható/cserélhető).
Egy csomó almás telefonban kellett ugyanezt szerelni/javítani, szóval nehogy az a gond, hogy "gagyi" az összeszerelés. Nekem pl. egy T-mobile Pulse telefonom járt így 2 hónap után. -
Jazz
veterán
Még én se nagyon használtam, sim kártya nélkül futkorászok még vele mindig. Majd ha "fel lesz programozva", minden tökéletes, minden rajta lesz....majd akkor.
Szerintem minőségileg nagyon rendben van. Lehet hogy vannak típushibák, de hol nincsnek. Aki meg nem tud két lábat megforrasztani az ássa el magát.
De ha ez még is baj, lehet venni S3-as Galaxyt 130.000-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest