Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Én keresem az orosz fórumon is.! Minden OK a telefonnal, de mivel nálunk nagyon gyenge a térerő a híres T-mobile-nak, azt várom, hogy basebandja talán jobb lesz. Most is az ONE X -ét raktam rá és ezzel is jobb. Érdekes dolog, hogy amint leveszem a hátlapot, azonnal kettes térerő van a munkahelyemen, és lehet hívást fogadni, de ha visszateszem a hátlapot, semmi nincs. Egész nap kénytelen vagyok levett hátlappal használni. A régi STAR A3-as telefonom ehhez képest százszor jobb volt térerő dolgában. Már megírtam a kis kínainak, aki beszélt a gyárral, és most feladott egy új hátlapot, mert szerintük az a rossz. Létezik szerinted ilyen?
A másik probléma az automata fényerő. Ha be van kapcsolva, akkor belassul az egész telefon. Erről kínai fórumon is olvastam. A HDMI sem működik ezzel a ROM-al. Ezeket a dolgokat állítólag megoldotta a 120829-es ROM. Csak ezért keresgélem. Az eladó is megígérte, hogy a jövő héten megszerzi. Várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- sziku69: Szólánc.
- Linux haladóknak
- Asztalos klub
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Warzone
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest