- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
ctibor #28580 üzenetére
Köszi a rövid tesztet. Nekem is első jelöltek között van ez a teló, csak a mérete ill. az akksi miatt hezitálok. Továbbá: az anyaghasználat stb.. indokolja-e a +100 USD-t a hasonló kaliberű telókhoz képest? Pár fotót is fellökhetnél valahova, amiket ezzel készítettél...
-
imis
senior tag
-
imis
senior tag
válasz
ctibor #22118 üzenetére
"egyelőre lusták visszajelezni az első tapasztalatokról!"
Tesztben nem vagyok otthon, az másra vár, így csak röviden:Thl W8
- Most is a fehéret választanám, szerintem nagyon szép, jó a kijelzője, érzékeny az érintésre, jól reagál, gyors.
- Alapból van benne magyar, egyszerű rootolni, googleplay van alapból
- hangra jó, tiszta, telefonálni jól lehet vele, kiírja melyik simre érkezett hívás
- felpakoltam egy csomó progit, akadást nem vettem észre, igaz átrakodtam a telefon memóriájába amit lehetett, antutut kihagytam, nem is nagyon érdekel
- nekem nem recseg a hátlap, szerintem jól összerakott telefon.
- simeket bepakoltam és megkérdezte melyik legyen alap és melyik legyen 3g.
- szerintem fénykép elmegy (fóliát nem árt leszedni a lencséről), fény kérdése, de nem dslr és nem is ez a telefon erőssége
- gps elindult, 1 perc után meghatározta a helyet, igaz rootolás után másoltam bele gps.conf fájlt
- elfogadtam volna egy sgs3-at, de szerintem érzésben hasonló, árban (~58K) meg jobb (méret icipicit nagyobb)
- sajnos tok nincs hozzá, így egy xperia arc zacsiját használom, de abból kilóg ( nagyobb zacsi már postán van)szóval xperia ray után egy "nagy" élmény és nekem minőségben sem tűnik megalkuvásnak
részemről ajánlott -
-
zarew
senior tag
válasz
ctibor #18883 üzenetére
Szia ctibor!
Sajnos nekem még nincs meg a Magyarítás nem elég világos a menete, a leírások nagy részében hivatkoznak olyanra amiről gőzöm sincs. Igazából arra várok valaki csináljon ehhez a telohoz hülyebiztos leírást. A root-ot megcsináltam. Jó lenne a led villogtató megoldás is. A telefonkönyv is elég furcsa,hiába írom be a kontaktot,semmit nem talál.Természetesen benne van a telefonkönyvemben,és minden kontakt láthatóvá van téve. különben nagyon stabil telefon,voipozni,és filmet nézni szoktam. A két kártya kezelésére lehetne tökéletesebb a tárcsázó ennyi a hibája. És kár,hogy nem lett annyira felkapott. -
peter76bp
aktív tag
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Felraktam kíváncsiságból W3+-ra ezt a ButtonLED alkalmazást. Szépen kezeli az érintőgombok ledjeit, viszont az akkumulátorhasználatot nem lehet megnézni ha fent van a progi a telón, FC és a Beállítások sajnos leállt hibaüzenetet adja. Meg nekem időnként akkor is jelez ha nincs semmi. Most reggel is nézem villog, de a teló repülőgépes módban volt, szóval nehezen jöhetett volna bármi is rá
-
hunaqua
addikt
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Nekem ugyan még nem jött meg a W5,de rendeltem hozzá egy ilyen tokot. "Black Pomelo"
http://www.aliexpress.com/item/Black-pomelo-Frosted-Hard-case-for-4-7-THL-W5-mtk6577-SGpost-Freeshipping/711389607.html
SG posta hozta,és az 1 hét alatt ideért.Szerintem jó darab.
Ajánlom!
-
viralmind
aktív tag
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Mintha a h2000+ / h3000+ szeria is ilyen lenne,legalabbis a telefonon 3 kis lyukacska van elol ,gondolom a proxy/light es egy led,bar valakit mar kerdeztem errol itt a forumon es azt mondta azon sem villog semmi,de akkor mi a 3. kis lyuk? lehet az is led csak nem villog valamiert es talan ezzel azt is eletre lehet kelteni?
-
-
hunaqua
addikt
válasz
ctibor #15696 üzenetére
Erre.
http://narod.ru/disk/65173971001.98f26d8b127eb1fb5f353404a86b042e/ThL_W5.121122.ICS.V1_3.HD.EN.COM.4P8_MT6577_CWM_5.5.0.4_SU.zip.html
Beraktam a JBART-ba,megcsinálta 5 perc alatt, a "Sanyesz"-féle Repo-val.
Amit néztem CWM csomagot az orosz oldalon,abban van a CWM 5.5.0.4.
-
hevizms
addikt
válasz
ctibor #15696 üzenetére
Ownta.com nálam negativ.Múlt héten rákérdeztem a vásárlásomra amit még az elmúl év végén rendeltem hogy hogyan áll.Azt irták hétfőn(2013 01 07)feladják.Ma rákérdeztem és azt irta hogy ma adják fel.
Na ez amit utálok ezekben az "igérgetős" oldalakban.Mi a lószarért nem lehet feladni azt a rendelést?Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ez nekik miért jó?Részemről biztos hogy onnan soha semmit nem fogok rendelni.Ha ez jó nekik hogy igy vesztenek el potenciális vevőket hát akkor csinálják így.
Nem ajánlom őket senkinek. -
hevizms
addikt
válasz
ctibor #14444 üzenetére
Ezekre van szükség:
Rom,amit magyaritasz és feltelepitesz a telóra,zip formátum kell.
CWM,amivel a romcserét csinálod
Jbart
repo.zip(esetünkben)Ha ezek megvannak,akkor a jbart-ot elinditod.
A középen lévő ROM Translation négyszögben kipippantod az ICS-JB négyzetet,a ROM File-ben kiválasztod a magyarositani kivánt romot.
Utána az alatta levő részen kipippantod a Local négyzetet,majd kiválasztod a "repo" mappát.
Aztán Recompile-ra katt és már csinálja is.
Létrehoz a jbart magán belül egy output mappát,abban lesz az átalakitott rom. -
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest