Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
hunaqua
üzenetére
Na várjál, ez nem fog stimmelni...
Egy zip. formában fleselhető ROM csak a boot.img-t tartalmazza image formátumban, a system fájlokat szépen mappákba rendezve (\data, \meta-inf, \system) foglalja magában. Amit pedig az orosz oldalról beidézel, az egy bezippelt CWM backup, ami egy könyvtárban tartalmazza az összes .img (és pár egyéb) fájlt. De ezek ún. lemezképek, nem normál fájlok! Ezt a csomagot szintén a CWM recoveryvel lehet flash-elni, de nem a 'zip installálása' hanem a 'recovery' menüpontból. Vagy pedig Flash Tool-lal.
Szerintem nem lehet összekeverni a kettőt! Nálad azért végezhetett olyan gyorsan a "magyarítással" a Bart, mert valójában nem csinált semmit, hiszen egyetlen .apk-t sem találhatott a csomagban...
Nem vagyok szakember, lehet, hogy hülyén fejeztem ki magam, de talán érthető, hogy mit akartam dadogni... Tudtommal a Thl W5-höz továbbra sincs zip formájú firmware. Ez nem jelenti azt. hogy nem lehetne magyarítani, csak nekünk kell hozzá megcsinálni a a zip csomagot a telefon system fájljairól, amire ráeresztjük a Bart-ot (ezt korábban Hungobungo nagyon jól leírta).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest