- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiniDealesek össze vissza hablatyolnak
Tegnap aztmondták h tegnap elküldik a csomagot, ma azt mondja az egyik h ma a másik meg h holnap ...
pénteken rendeltem és még semmi
-
GIJoe
addikt
hmm ezek a dolgok csak nekem újak hirtelen minidealnél...
Lenovo A830 5"
JIAYU G3S MTK6589 -
MiniDeales csákó azt mondta ma postázzák a THL-em és kapok trackinget is, de még semmi
Ha egyszerre van bennt 2 sim a telóba akkor gondolom két hálózatra van felcsatlakozva egyszerre, tehát szívja az akksit mint állat?
-
citkar
addikt
válasz
tabela #24577 üzenetére
Körülnéztem a kínai üzleteknél, így hirtelen három helyen találtam, a legolcsóbb a fastcardtech-nél (199), a minidealnél és a tmallboxnál kicsit több (225 és 229), vajon megbízható annyira az első, hogy az ember spóroljon 25-30 dollárt?
(emlegettek minideal kódokat, ez mire jó ontosan, ha szerzek iylen olcsóbban vásárolhatok onnan?) -
tabela
tag
válasz
citkar #24470 üzenetére
Iocean X7 ügyben kérdeztem a minideal-t, milyen nyelveket támogat és van e gugli play
Megosztom a választ, íme: iocean X7 will be root before sending,and install multi language and google play.
Ebből a magyar nyelvet pont nem tudtam meg, de nem adtam fel, úh. visszakérdeztem konkrétan arra. -
maross
nagyúr
minidealre van barmilyen kupon kod most? erdemes ra varni, ha egy iocean x1-et akarok rendelni?
-
bigbuda
aktív tag
Minideal-es rendelésnél, miután már megjelenik a tracking number alatt a Despatched to overseas szöveg, akkor utána általában mennyi idő amíg megérkezik?
-
robertone2
tag
válasz
Terentius #24523 üzenetére
Most faggattam ki a minidealen egy chates csajt a Star S5 Butterfly kapcsán, ez beszédesebb volt mint a múltkori (szerintem jobban beszél angolul), elmondta hogy a szürke elfogyott, azért nem vitték le az árát mint a fehérnek, de a jövő héten elvileg kapnak és akkor megint egy árban lesznek.
Remélem addigra tovább csökken az ára is, majd meglátjuk. Úgyis csak akkoriban jutok pénzhez, nekem pont jól jönne ki a lépés. Szóval elvileg ha csökken a szürke ára is, onnan lehet majd tudni, hogy megérkezett.
Addigra biztos bejön pár új modell, szóval reménykedhetünk a további áresésben de nekem már a 209 is belefér.Gondolkodom a THL W8-on is mert nagyon dicséritek, de az erősebb akksi és a több ROM és a gyönyörű külső is a Butterfly mellett tart, a környezetemben van egy csomó Samsung, szeretnék valami eltérő formavilágút és ez nagyon bejön a videók alapján. Remélem nem lesz olyan rossz tapasztalatom a gyártóval mint amit leírtatok korábban, gondolom azért nem ez az általános, kell némi balszerencse is egy hibás készülék kifogásához...
-
vegyszer
addikt
válasz
Pumika1975 #24414 üzenetére
Szervusz!
Had pontosítsam a fenti minideal ajánlatodat!
Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM3500m2000AH Battery
Our Price: $169.99(SG POST) + KUPON KÓD!!! 19ABED = 150.99$ -
maross
nagyúr
Nagyon meg szeretnem rendelni azt az iocean x7-et, minidealen van 2 "online" skypeos supportos, egyik se valaszol, hogy van e raktaron, es nem akarok egy honapos hadakozast hogy ja elkuldtuk ja, aztan kiderul hogy megse, mert nem volt ilyen szin, de kuldunk mas szint ket het mulva stb.
A masik, ez az SG Post jo lesz nekem?
-
hzx0
aktív tag
Van valaki akinek már van Amoi N828. Most rendelnék minidealen. Az lenne a kérdésem Amoi N828 tulajtól hogy a töltőnek külön csatlakozója van? Vagy tölt mini usbn? Képeken úgy néz ki mintha külön töltőnek csatlakozója lenne
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
hippo0315 #24381 üzenetére
Én is a Minideal-től rendeltem. 15 nap alatt jött. Ném kértem, hogy kevesebbet írjanak. Maguktól írták rá, hogy Gift Kitchen & Garden 15$. A vámon még csak ki sem nyitották a dobozt. Az itt lévők között nem is tudok olyat aki mindieal rendelés esetén Singpostával kérte és vámolták volna.
-
citkar
addikt
egy kérdés a minidealen a Russion Lenovo a820 mitől orosz?
-
Pumika1975
senior tag
Minideal.net ajánlatai:
Iocean X7 MTK6589
Original Iocean X7 5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
Our Price: $225.85(SG POST)Amoi N828 With 2battery
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)THL W8 MTK6589
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
Our Price: $202.99(SG POST)Star S5 MTK6589
Star S5 Butterfly MTK6589 Android 4.2 Quad Core 5.0 Inch IPS Screen 8G ROM 1280 x 720 pixels Smart Phone-white
Our Price: $209.99(SG POST)Star B94m MTK6589
Star B94M MTK6589 QuadCore Smart Phone Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $179.99(SG POST)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $169.99(SG POST)ZTE V987 MTK6589
ZTE V987 MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $289.99(26.85$ Discount code 21ABED)ZOPO ZP980
ZOPO ZP980 5.0 Inch First FHD Screen Smart Phone 440PPI Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $329.99(20$ Discount code 30ABED)Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
Our Price: $125.85 -
hippo0315
senior tag
No hát megrendeltem a MiniDeal.net-en a THL W8-at igaz csak ezt a 4GB-st
-
Minideal
Iocean X7 $225 ???
Hol az étverés? -
maross
nagyúr
válasz
Terentius #24383 üzenetére
Bocs hogy belekerdezek, de iocean x7 1920as keszulek, 225dollarert, mig a star 1280-as, 200-ert. Namarmost ez se nem ugyanaz, se nem nevetsegesen draga szamomra. Vagy valamit benezek.
Ket dolog nem tetszik az x7-ben 1) csak 2000-es akksi 2) nincs benne az elso hozzaszolas ajanlott markai kozott. (az arakat a minidealrol neztem, mas shopokat nem bongesztem)
-
mpire
tag
Sziasztok!
Minideal-ről biztonságos simán bankkártyával fizetni (paypal nélkül)?
-
bigbuda
aktív tag
válasz
robertone2 #24344 üzenetére
Feiteng H9500 minideal-en csak szürkében van raktáron.. Én mult héten rendeltem és rendelés előtt érdeklődtem, van e a telefon raktáron, gyors ellenőrzés után mondták, hogy csak szürkébe, a fehér elfogyott... Mondom fasza, legalább asszony nem fogja lenyulni
És utána a kérésemre állították be az oldalán a "Grey" opciót...
De előtte érdeklődd meg, sztem is nagyon jo kis telo az árához képest, videókat is néztem róla, szerintem imádni fogom.
Amúgy tényleg mi a különbség 4.1 és 4.2 között? Mert olyat szerettem volna ami 4.2, gondolom jobb is valamivel... Vagy ha nem feltétlen jobb, remélem azért nem rosszabb
-
robertone2
tag
válasz
robertone2 #24344 üzenetére
Megkérdeztem amúgy a minideales chaten, hogy leviszik-e a szürke Star S5 Butterfly árát is ahogy a fehérét, azt írta "maybe not".
Na azért a jövő héten még ránézek, hátha mégis eszükbe jut levinni, bár a szürke annyival szebb, hogy valószínűleg a fehér nem fogy nekik...
-
robertone2
tag
válasz
mrkatona #24311 üzenetére
Én is azzal szemezgetek második lehetőségként (THL W8). A 4 gb rom szerintem elég, az android 4.1 nem tudom mennyire hátrány a 4.2-höz képest és azt sem tudom lehet-e frissiteni vagy ilyesmi, ezt valaki kifejthetné itt ha képben van, bár úgy veszem észre elég népszerű telefon szóval biztos akad rá idővel valami tuti főzött rom is ha még nincs.
A Star S5 Butterfly az első helyezett eddig, viszont abból a szürke verzió árát nem vitték le csak a fehérét ami nem tetszik, a microSIM sem egy pozitívum, bár ezügyben azért már megnyugtattatok itt a fórumban, hogy nem akkora gond...
Én is nézegettem a Feiteng H9500-at, az árához képest szerintem nagyon jó, de a minideal kizárólag fehérben forgalmazza, ami nekem egyszerűen nem telefonszín :-(. Szürkében csak más oldalakról tudnám beszerezni de az itteni hozzászólások alapján egyértelműen a minidealről szeretnék rendelni.
-
hajduzoli
csendes tag
Eddigi tapasztalatom az elmúlt 2 nap alatt. THL W8.
A Minideal-nek egy óriási nagy 5* mert úgy hogy volt egy 3 napos ünnep 1 hétvége, megrendeléstől számítva 15 nap után a kezembe volt a telefon. A dobozra az volt írva Gift 15 dollar Kitchen & Garden. A VÁM-on még csak ki sem bontották a csomagot.Singpostal küldtél ami ingyenes volt. Maga a telefon nagyon gyors. Egyfolytában nyúzom azóta. Nem sikerült még semmivel megakasztanom. A magyar nyelvű menü 98%-os. Talán csak 2 helyen nem volt igazán magyar. Wifi-vel való kapcsolódás 2-3 másodperc. A 3G tökéletesen megy kapcsolódás 2-3 másodperc. GPS jel elsőre azt írta 99900 méter pontosság. Miután kimentem az utcára és nyomtam 3G alatt egy új GPS adat letöltést azonnal megjavult. Valószínű a WIFI általi helybeazonosítás megzavarja a térképet. Első csatlakozásra 12 fix műholdat talált fél perc alatt. A panel erkélyén állva 6-7 fix műhold. Ez elég jó a Samsung Galaxy S-emhez képest ami itt nem is talált egyáltalán. A tömböktől csak pár méterre kezdett venni 1-2 jelet. Gyönyörű a kijelzője. Szerintem szebb mint a SGS 3-é. páromnak az van így könnyű összehasonlítani. Nem recseg ropog a hátlap. Fixen fogja. Az oldal kialakítása pozitívan annyiban tér el a SGS3-től, hogy picit szögletes. Ez azért jó mert nem csúszik ki a kézből és kényelmesen fixen tudjuk fogni. Páromé pedig már csúszott ki 1-2szer már a kezemből.
Vakuval este fényképeztem és nagyon jó lett. majd lehet csinálok pár teszt képet csak legyen több időm. -
peter76bp
aktív tag
válasz
sasa311 #24313 üzenetére
Mi az hogy és? Adjál már nekem akkor SD-t 2 fillérért. Kérek egy zsákkal.
Nem tudom miről beszélsz. Sem 20 ezer forint többletről sem 32GB-os belső tárolóról nem beszélt senki. 220 USD körül mentek az eredetileg kiadott 8GB-s verziók, és mivel a minideal trükkösen kivette a címsorból ezt az infot emiatt szóltam, mert nem biztos, hogy a kolléga ezt észrevette. És így nézve már rögtön nem olyan kedvező a dolog szerintem.
Olcsóbbnak olcsóbb persze, mert megfelezték a ROM méretet. De egy 8GB-os verzióval egy ideig elég jól el lehet lenni plusz kártya nélkül is a 4GB-osra ez már nem igaz.
-
mrkatona
tag
Láttátok mennyi a Thl W8 a minideal-nél?
Ennyiért nekem már nagyon jó ár, jövő héten be is rendelek egy szürkét!Néztem még Feiteng N9500, Star N9500-át is, (kb ugyanazok, 5" HD IPS,quad core) de a W8 ára már annyira lement, hogy nem kell az olcsóbb, hasonló paraméterekkel rendelkező társait keresgélnem...
-
válasz
vegyszer #24284 üzenetére
A 160USD-s ár végig csak a gyártó által kért árként szerepelt, a végfelhasználói ár mindenképpen többre várható, lásd minideal oldalát. egy a 190 USD-s (youth verzió) ár is roppant jó.
Neo-t nem kell félteni, jó termékeket készítenek jó áron (vállalom a szószóló szerepét a cég érdekében). Persze erről a készülékről majd csak májusban lesz részletes infó, de a gizchina is jókat mondott eddig végig róla .Meg persze kérdés, hogy melyik verziót veszed, mert ebből is terveznek egy (Youth) és két (Premium) giga RAM-mal készüléket. Nekem egyébként az eredetileg tervezett 5"-es kijelző jobban tetszett volna. -
válasz
vampire17 #24235 üzenetére
Igen azért rendeltem végül a MiniDealről mert itt jókat olvastam róla. Eredetileg a Pandáról akartam, onnan már többször rendeltem, de most az egyik haveromnak se jött még megg tőlük a telója 30 napja
annyit nem akarok várni
Húúú ha egyszer megjön
Okés én kedden rájuk fogok írni az tuti
sőt utána is minden nap
-
Megrendeltem a THL W7 quad core verzióját a Minidealtől, remélem néhány héten belül már nyomkodhatom
Tudom h off, de trackinget mikor szoktak adni? Vagyis mikor kezdjek aggódni?
-
tiko76
aktív tag
a minideal szokott adni hamis csomagszámot? reggel kérdeztem mikor adják fel a csomagomat és adtak egyet, de a My Orders-be még csak annyi van írva, hogy "complette"
-
osztraksajt
őstag
Nem vagy te egy kicsit hogyismondjam?
Bár van benne némi igazság, de azért nem mindenkinek lövik fel tízkor kötelezően a pizsit mint egyeseknek.
Lenovo A820 hogy a kereső is megtalálja.
Na beüzemeletem a telót, eddig teljesen jó. Nagyon minőségi és igényes a kivitelezés, a kijelzője ezzel a felbontással is pazar az én megítélésem szerint. Egyenlőre tele van kínai szofttal, látszik hogy tényleg belpiacos alapból, Baidu search, map, Lenovo backup, security stb, és természetesen mind kínaiul. De majd erről leszoktatom.
Minideales sajátosság gondolom hogy magyar nyelv van benne és rootolt. Play áruház és google account kezelést viszont tartalmazza.
Elég sok maradt benne az angol, de jellemzően csak az almenükben amik egyediek és nem az alap android részei.
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
osztraksajt #24100 üzenetére
Nem jött meg a csomagom. A picsába.
Hihetetlen. Kiírtam a hozzászólásom. Nyomtam egy entert erre jön lefelé a postás. Megjött a THL W8-am.Juhé. Minideal. Február 2 rendelés. 3 napos ünnepük volt utána Február 6-án fel is adták. Február 19 kézhez véve. Nem volt vám. Sing post-al jött.
-
Lenovo A820.
Minideal-es verzió, root-olt.
- Letusztult forma, semmi csicsa.
- Nem kicsi... és csak 4,5"-os.
- Nincs notification led, semmi nem jelzi a töltöttséget, sem mást.
- Szokásos kínai appok rajta vannak. (még odex fájlokkal kiegészítve, ezért majd frissítem a kínaszoft-eltávolítót)
- 95%-os a magyarítás benne.
- Kínai CWM van (még) rajta
- Fucsa kezelőfelület, de megszokható.Hát elsőre ennyi, további infók később, miután megkapja a CWM6.0.1.2-t és kínaszoftalanítottam.
Csinálok róla egy full dd backupot, és megnézem majd az MTKDroidos mentést is.
(Átparticionálás lehetőségét is megnézem) -
bigbuda
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. 3 napja rendeltem egy telót minideal-től, aztán az ára mindenne legyütt 195 $ volt... Ennyit is fizettem ki paypallal, most hogy néztem a számlám egyenlegét, mostanra jelent meg a tényleges és végleges levonás összege... Ami 209 $-t ír.... na most akkor mi az a plusz 14 $? Bank nyulja le? vagy paypal? minideal tuti nem....
Amugy Unicredit-es vagyok...
-
GIJoe
addikt
válasz
Killerlaca #24117 üzenetére
külön csomagként jött, minidealnél mindent tudnak, agyoncsomagolva, alacsony value...
vegyszer:
írnék, de nincs nálam, így nem könnyű, kérdezem majd öcsém, ahogy van kedve vissza ír...
-
GIJoe
addikt
válasz
Bagira01 #24102 üzenetére
Na, szóval pár sorban.
Rendkívül szép kép, fényes kép.
Alapból angol, de választható magyar
Érintetlen telefon, tényleg origi
A telefon rootolva érkezett (minideal)
összeszerelés nekem minőségi
előlapi kamera nincs, se led villanó
volt ajándék, gumivédő cucc, fólia
gördülékeny a menü, van pár kínai app
bekapcsoltuk a bluetothot, szokatlan gyors (2 mp alatt átment a fájl ahogy hozzáértünk az ikonhoz)
gpst, sorry nekem kiment a fejemből megírom neki hogy, indítsa el...
hirtelen ennyi, tesó elvitte, később faggatom még.
Ja és relatíve gyorsan érkezett, viszont a honi posta szerda du. óta fektette, (a kaptam+) -
válasz
citkar #24038 üzenetére
A fastcardtech épp nem a legjobb hírű bolt.
Pandawill nem kér plusz díjat, de mostanában szétszórtak.
Focalprice nem kér plusz díjat, de nem annyira nagy a választék.
Dealextreme sem kér díjat, de drágább.
Leginkább az antelife-ot és a minideal-t tudnám most ajánlani, ahol nincs plusz díj, van választék és korrektek, legonkább a minideal-t. A tmallbox is jó, de ott van 3USD postaköltség és 4%Paypal díj, viszont ők többnyire elég olcsók, hogy még így is megérje.
Biztosan vannak más jó boltok is, én legtöbbször innen rendelek. -
bigbuda
aktív tag
válasz
mrkatona #23951 üzenetére
minideal-től rendeltem, előtte megkérdeztem van e raktáron és mondták, hogy csak szürke színben, fehér nincs... Ez nem is volt akkor fent az oldalon, akkor tették fel a lehetőséget, hogy lehessen szürkét is választani. Az az igazság mind a szürke, mind a fehér tetszett, tehát nekem végülis mindegy... Így még jobb is lehet, mert nagyobb az esély, hogy az asszony nem fogja lenyúlni (neki fehér tetszik)
Sztem pofás teló és ennyiért nem rossz
-
vampire17
addikt
Na, megjott nekem is a tracking number az N828-ra (Minideal) 1 nap utan, ez azert nem rossz...
A Paypal kuldte a tracking number-es levelet, probaltam a szallito honlapjan megnezni h hol tart a kicsike, de azt mondta, nincs ilyen szallitmany... A levelben ez szerepelt:
Az "unconfirmed" resz kicsit zavar, de nem talaltam nyomat a paypal-ban, hogy hol lehet megerositeni...
-
Raqueia
tag
válasz
Bagira01 #23903 üzenetére
Pont tegnap néztem, éééés... nem
A lenovon én is gondolkodtam, amikor az volt, hogy tudja a 900 mhz 3g-t, de mire kigondoltam volna mi legyen, Minidealék postázták az Amoit. Ezen nincsen 900 mhz 3g, de kárpótol a led villanó, és az előlapi kamera(bár az még mindig nem tiszta nekem, hogy az van e a lenovon) A 900 mhz 3g, meg kb 10% ban érint az egyébként 3g-vel lefedett helyen ahol járok.
-
Raqueia
tag
válasz
Killerlaca #23885 üzenetére
Alaposan megnézted az árat? Mert a Ttmallson nekem 295 dolcsi jön ki, a Minidealnél meg 300. Mivel ott van rejtett költség itt meg nincs. Innentől azért meggondolnám a Minidealt, róluk elég kevés rossz tapasztalat van, konkrétan amikor én megrendeltem a telefonom (Amoi N828) azt mondták van raktáron, persze kiderült hogy nincs. na gondoltam a "nagy" minideal is megbukott, de mondták, hogy ahogy jön készlet, küldik. És tényleg nem kellett piszkálni őket, mire gondolkozni kezdtem volna ezen, már jött is a trackingnumber, és ezzel a kanyarral együtt is itt volt 15 nap alatt a telefon.
Persze ez nem jelenti azt hogy a Ttmallson tuti bukó az ügy. Na most sokat segítettem, mi?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Rendelés előtt állok. Szeretném megkérdezni, hogy melyik shopokat ajánljátok.
Véleménye van valakinek ttmalls-ról. Szállítási idő,korrektség,ajándékként van-e feladva ilyesmi.
Newman N2-őt szeretnék rendelni csak az a baj, hogy a minideal-nél elég drága. Ezért keresek megbízható boltot.Köszönöm
-
vampire17
addikt
válasz
hungobungo #23808 üzenetére
Koszi!
Official romok telepitesehez kell valami mod (costom recovery) vagy siman tudom frissiteni?
Iletve a minideal-rol rendelve mar pre-rootolva van, ill benne van a magyar nyelv is. A root gondolom elszall a frissites utan, de a magyar nyelv az marad? Tehat a hiv. romok is tartalmazzak a magyar nyelvet, vagy ez a minideal okositasa?
-
vampire17
addikt
Minideal-en olcsobb a Amoi N828! (199.9 dollar) vettem is egyet. masfel, ket het mulva majd mondom a fejlemenyeket...
(#23637) Raqueia: hol is van ez a "legujabb ROM"?
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt #23618 üzenetére
Minideal-nél, ha visszaosztod a forintosított árat, akkor kb a középárfolyam 1,04-szerese jön ki. Nálam ez többször is így volt.
-
osztraksajt
őstag
válasz
gipsztigris #23614 üzenetére
Van hozzá kupon amivel 180usd a minidealnél (19ABED), én is úgy rendeltem, és semmi plusz költség nem jön erre az összegre mint pl paypal fee stb, és alapból SG posttal küldik ami frankó. De amúgy magyarítani sem nagy kaland, van hozzá CWM és needrom-on is fenn van többféle rom ami hungobongo-nak köszönhetően (ezútom is
neki) kb 10 percces munkával magyarítható.
Úgyhogy végülis onnan rendeled ahonnan jólesik, de majd én is feldobom a fórumra a minideales többnyelvű romot ha megérkezik a teló és rátoltam a recoveryt.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Amoi n828-at keszulok rendelni, ket kerdesem lenne:
Ket fajta sim-et raknek bele, egy vodas ceges flottas kartyat (ezen mennenek a telefonhivasok) illetve egy "csak netes" telenor-ost. A fo kerdes az, hogy megoldhato, hogy a telenoros on jojjon a net? Egyaltalan tudjak a telefonok kezelni ezeket a "csak net" kartyakat? Meg soha nem volt dual sim es telom, nem tom hogy megy ez, be lehet-e allitani hogy honnan jojjon a net, stb...
A masik kerdes. A minideal-rol rendelnek, van valami biztos modszer arra, hogy jo eselyel meguszhato legyen a vam? gondolok itt csomagolasra, stb...
Koszi a valaszokat!
-
jano2101
tag
NA AKKOR HARMADJÁRA!
Hello nem tudom jó helyre írok e, de segítséget kérnék Minideal- hez gari ügyintézés céljából, valakinek valami tapasztalat, mit hogyan kell, ilyenek!?
Köszönöm! -
domokosa
csendes tag
válasz
szabopeter73 #23492 üzenetére
4 magos, minidealról rendeltem kuponnal 235$ volt és két héten belül itt volt, vámot megúsztam. Én ezekhez a rootolásokhoz meg egyéb ilyen dolgokhoz nem értek. Bekapcsoltam, átállítottam magyarra és használom. Gps fél percen belül talált jelet előszőr, utána sokkal gyorsabban. Fényképezője telefonhoz képest kiváló képeket csinál.
-
jano2101
tag
NA MÉG EGYSZER!
Hello nem tudom jó helyre írok e, de segítséget kérnék Minideal- hez gari ügyintézés céljából, valakinek valami tapasztalat, mit hogyan kell, ilyenek!?
Köszönöm! -
Nem, nincs kilőve az anitelfe. Háromszor vásároltam onnan, mindhárom rendben volt. Pandawillről hét vásárlásom volt az elmúlt fél évben, kettő problémás volt, öt nem. Minideal-lel az utóbbi két vásárlásommal nem volt gond, ahogy a focalprice-szal sem két hónap alatt ötből.
Szóval egy rossz tapasztalat nem jelenti azt, hogy nem lehet onnan venni. Persze vehetsz dealextreme-től, ott sokkal pontosabbak (nagyon szeretem őket), de drágább is. -
jano2101
tag
Köszönöm! -
Sziasztok!
Jól látom, hogy a "szokásos" helyeken (minideal, ttmalls) nincsen Lenovo A820? Vagy én bénázok valamit?
Nagyon tetszik ez a telefon, esetleg van valami hasonló méretű, tudású készülék, ami jó minőségű és árban is közel van az A820-hoz?Előre is köszönöm a segítséget
-
tabela
tag
válasz
szabopeter73 #23249 üzenetére
Nekem annyi infóm van a ThL W7+-ról, hogy most rendeltem meg a minideal-től. :-)
A 22ABED kupon még működött, így 249.99 helyett 235$ lett Singpost-al. Ha megjön, majd írok róla. -
Raqueia
tag
Megérkezett az Amoi N828. Minidealtől rendeltem 03.26.-án, megérkezett 04.10.-én. Nekem ennek az elődje is megvan, az N821, így sok helyütt ahhoz fogom hasonlítani. Első a kialakítás. A minőséggel elégedett vagyok, minden jól illeszkedik, a hátlap gumis(nekem ez fontos szempont volt). Viszont az N821 kialakítása szerintem vagányabb. Nüansznyi a különbség, de van. (persze ez szubjektív) A telefonon 4.2 droid üzemel. Itt is vegyesek az érzéseim egy bug miatt. A saját bluetooth kezelőjével nem tudtam sem küldeni sem fogadni fájlokat. Valsz szoftveres a gond, mert a Playről letöltött bluetooth progival mentek a dolgok. Szerencsére ez a headsetekre nem vonatkozik, azokkal csatlakozik gond nélkül. Van Magyar nyelv. kb 90-95%-os, azért találkozni angol kifejezésekkel. De ha már van nyílván ezt használon, bár az N821-en nincs, ott sem okozott gondot. Vártam a katarzist a működési sebességre vonatkozóan, de ez sajnos elmaradt. Aki mt6577-es telót használ, az szerintem nem fog egetverő különbséget tapasztalni a két proci között. Persze én nem játszom, "csak" mezei progikat futtatok. Az egyik mumusunk a gps. Nekem ez az N821-nél is gond nélkül működik, itt is ez van, kapásból letoltam a torkán az 1. hsz.-ben leírtakat, és jó. 8 holdat látott, a legrosszabb érték 22 volt a legjobb 43, pontosság 8 m-re ment le (tovább nem vártam), szerintem használható lesz. A gps chip-re mint már fentebb is írtam mtk 6628-at ír. A kijelzővel én elégedett vagyok, színei szépek, az én szememnek a qhd felbontás a 4,5 colon jó, de ez is szubjektiv. A simek jól működnek, a hívásokkal nem volt gond. A 900 mhz 3g-t ez se tudja, pi..ba! na mindegy, ez van. Igaziból kb 10% szívás területileg azon a környéken ahol én mozgok, a vodás kártyával. És hogy a benchmark rajongóknak is kedveskedjek, antutu 13660, quadrant 4002, epic citadel 55.8/54.5
Szóval összegzésként többet vártam, de csak kevéssel jobb mint az N821. (lehet azért mert már az is q..va jó)
-
laca112
tag
Sziasztok!
Valaki kapott mostanában (az utóbbi 2 hétben ) Minideal kupont?
-
-
osztraksajt
őstag
válasz
pmikloska #23141 üzenetére
USA-ban a T-Mobile, AT&T és ezek virtuális szolgáltatói simkártyás GSM rendszert használnak. Hanghívásra szinte minden telefon működik, a 3G neccesebb mert az 1700-as frekit nem nagyon támogatják a kínai telefonok, ott viszont ez a frekvencia a legelterjedtebb 3G-re.
Minidealen a free post Singapore postot jelent, legalábbis eddig nekem úgy jött. A root elvileg oda van írva ahol úgy küldik pl a Lenovo A800-nál tutira. Kuponnal az A820 180usd a minidealen, ott már semmi shiping+paypal nem jön rá a kiírt árra.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
vegyszer #23136 üzenetére
Ez a válasz nekem is kapóra jött, de az USA-ban vagyok jelenleg, nem akarok szolgáltatós telefont venni, mert ezekben nincs SIM kártya, de a tmallbox-ot nem tudom elérni innen, így rendelni sem. Javasoltak már proxy használatot, de nem tudom, hogy mi fán terem a beállítása stb.
Ezért érdekel, hogy úgy általában a telefonokat a minideal.net root-olva küldi-e és hogy milyen postával jön ha free shipping-es. -
pmikloska
aktív tag
Nah, nagyon szemeztem a Huawei Y300-zal, de úgy tűnik, hogy hiába írják ki, hogy autofókuszos, mégsincs benne, bazsy_ val hosszasan konzultáltam a témában...
Szóval egyetlen kisebb kijelzős készülékként (az újabbak 4.5" és 5"-jához képest) a ZTE V970 maradt a sorban. A minideal root-olva küldi a készüléket? A free shippingjük milyen posta? Singapore? -
osztraksajt
őstag
Na tapasztalat híján bevállaltam egy Lenovo A820-ast. Minidealtől jön, kuponnal 180usd Sg post. Remélem jövő héten már érdemben nyilatkozhatok róla.
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
petymeg #23035 üzenetére
Nem sok jót hallottam. Én most egy THL W8-at rendeltema Minideal.net-ről múlthét szerdán. Vasárnap felvettem velük a kapcsolatot skypon, hogy miért nem adták még fel. Kiderült 3-napos ünnep volt. Mondom f@sza. De semmi, gond mert ők már vasárnap fel is adták. A státuszom már úton van. Itteni tapasztalatok szerint ma vagy holnap talán már vám előtt is lesz. Szóval én őket ajánlom. Gyorsak és kommunikatívak.
-
nash13
aktív tag
válasz
petymeg #23035 üzenetére
Én nem vagyok elégedett velük. Március 21-én adtam le a rendelést Singpostot kérve. 25-én jelentkezett, hogy akkor feladta DHL-el. Mondom, hogy az nem lesz jó mert nem akarok extra költséget. Erre semmi baj módosítja. Hát sikeresen feladta HK posttal 1-én és azóta nem változott a státusz, de még arra sem hogy célországba küldve....
Annyit tett, hozzá, hogy a HK állítólag 2x updateli a küldést míg ideér. Hát ezt nem tudom...
Viszont utólag inkább minideal vagy antelife kellett volna -
osztraksajt
őstag
Minidealnél nincs chat, nem tudja valaki hogy lehet őket elérni?
-
Raqueia
tag
-
osztraksajt
őstag
válasz
DJGABI #22778 üzenetére
Akkor az Lenovo A820 ami neked érdekes lehet. front kamera és vaku nincs, viszont amiket mondtál azokat teljesíti. Kuponnal most 185USD SG posttal a minidealtől.
Többen rendeltek lassan csak beírja valaki a tapasztalatokat és nem csak akkor jönnek mikor kérdés van hogy segítsünk mit rendeljenek meg honnan hogy a legolcsóbb legyen meg áfa hogy nincs rá...
-
Terentius
őstag
Szerintetek megéri egy Amoi N821-et venni a ZTE V970-el szemben?Előbbi 165 $ minidealen utóbbi ugye 142 kb tmallboxon.Azon filózok,hogy az erősebb akksi nagyobb kijelző előlapi kamera miatt megéri a felárat.Ekkor viszont felmerült bennem,hogy lehet inkább az Amoi N828-at kéne megpróbálni.Antelifeon kb 189 $ mindenben azonos az N821-el kivéve a Soc-ot,mert MT6589.Kb. két évre tervezek a telóval.
-
Mindreader
tag
Nekem jövőhéten jön meg a minideal-től a P770-em. Akkor készülhetek én is a ROM cserére?
-
Nyiaz
aktív tag
A P770-em megőrjít! Elmegy a térerő, átvált repülő ikonra, majd újraindul. Nem akartam mókolni, de muszáj lesz. Átváltok majd a Minideal-es ROM-ról a Life-ra. Szerintetek ez szoftveres probléma?
-
GazVezír
tag
Sziasztok,
valaki írna rám egy privátot, aki rendelt Minideal-től és DHL-lel végeztette a csomagküldést? Adatkitöltésben szeretném kérni a segítéségét. Köszönöm.
-
osztraksajt
őstag
Akinek jött Lenovo A820-asa (legfőképpen a minideal-től érdekelne) attól kérdezném hogy google play van rajta?
-
hajduzoli
csendes tag
Megrendeltem a Minideal oldalról THL W8 FEKETE telefont és hozzá ezt a tokot THL W8 fekete tok. Amint megjön és leteszteltem részletesen leírom a véleményemet.
-
hajduzoli
csendes tag
Ha valaki tud Minideal kupont THL W8-hoz ne tartsa vissza. Hiába volt kirakva többször is a 12ABED nem fogadja el. Vagy ha valaki tud olcsóbban olyan oldalról ami megbízható mondja nyugodtan.
-
ZOPO ZP810
5 inch. Batááár
De még pont befér a zsebembe.
Lehet elég lett volna egy 4.7 es? Mindegy, majd megszokom, hogy 2 kéz kell hozzá.Ennyi pénzért, VASTAGON BEST BUY!!!
Jó anyagminőség. Jobb mint amit a kínaiaktól ennyi pénzért vártam.
Legelőször nem tudtam leszedni a hátlapot csak kemény feszegetések árán, olyan jól kapaszkodik.
Nem recseg, nem ropog.
Anyagminőség, összeszerelés 10/10Android 4.1.2 vel érkezett [NINCS MAGYAR] (Nekem nem hiányzik)
!!!NOTIFICATION LED!!!
Sokan kérdezték itt a topikban, hogy melyik készülékeken van ilyen.
Ezen VAN!
Jelzi a töltést, új üzenetet, nem fogadott hívást. Mindent amit kell.BETEKINTÉSI SZÖG: 180 FOK!!!
Szépek a színei, és NEM TORZULNAK ha nem szemből nézed. Azért ez egy kínai telefonnál nagy szó.
Pengeéles 1280x720 as HD felbontás!Kamera 8 megapixel, de fel tudja interpolálni 12 re (parasztvakítás)
Kis fehéregyensúly és kontraszt állítgatás után egész jó képeket csinál, de azért senki ne várja egy tükörreflexes (de még egy bridge gépét se) tudását.
Pont annyira jó a kamera, mint amennyibe kerül. Arra jó, hogy néha lefotózz vele ezt-azt, de ezzel végigfotózni egy nyaralást nem biztos, hogy ajánlott, mert sok utómunka lesz a képekkel, de mondom, ez nem fényképező, hanem TEPSIFON
BEÉPÍTETT arcfelismerő autofókusz, és PANORÁMAKÉP funkció. (Inkább hagyjuk, mert könnyen bemozdul fogás közben. Van, de minek)
Led villanó van, tesztelni még nem teszteltem a hatótávot.
Előlapi kamera skpeon kicsit sötét, de ez lehet a skype hibája.2 kártya kipróbálva, príma [3-4 mbps kijött a speedtestből beltéren]
GPS viszonylag hamar talál műholdat.
Amin nagyot néztem, nem tudom, hogy ez kínai vagy Android 4 feature-e, hogy be lehet állítani automatikus KI és BE kapcsolási időt. Régen azt hiszem a (symbianos) Nokiákkal lehetett ezt megcsinálni, de nem vagyok benne biztos, mindenesetre nagyon pozitív. Estére elpakolja magát a telefon, nem sugárzik, nem merül, stb, reggel ébresztés előtt pár perccel felébred, VISZONT kéri a PIN kódot, de azt ki lehet kapcsolni a kártyán.
Belső memóriából kb 1,2 GB ra lehet pakolni, ami az LG Optimus 2X 5,5 GB-ja után kicsit kicsi első ránézésre, VISZONT, ez az úgynevezett "belső SD". A programokat további 1,5 GB körüli helyre lehet tenni, szóval nem lesz helyhiány, ha mégis, belemegy microSD
Akkura 2000 mAh van írva, de 1 napot sztem simán kibír. Rengeteget NeedForSpeedeztem rajta
Szerintem megfelelő. Nem kell hajtani a 2 akkus modellekre.Gyorsan újraindul, nem kell órákig várni, hogy betöltsön.
Amit még nem találtam meg:
-Hogy lehet külön a kártyákra beállítani a számkijelzést. Egyik kártyára kiírta amikor hívtam valakit, a másikra nem. De lehet jobban bele kell mélyednem, de ez részletkérdés.
-Boot-up zenét hol lehet kikapcsolni????
-Ezen is vannak ilyen kínai kém-appok?Hogy említsek egy kis hátrányt is:
-Nem funkcionál a fény szenzor, ami a kijelző fényerejét automatikusan állítaná.
Nem tudom, hogy HW vagy SW hiba-e de remélem hogy SW mert olvastam róla a neten, de igazából nem lényeg, és ez miatt tuti nem küldöm vissza.
-Kamera üvegére vigyázni kell, mert a hátlapban nincs plusz üveg, hanem a telefon üvegét éri a külvilág.
-Nincs makró mód, de ez lehet, hogy csak szoftveres hiányosság.
-Memóriakártya cseréhez nem elég, hogy a hátlapot kell lerobbantani, de még KI IS KELL VENNI AZ AKKUT, viszont NAGYON GYORSAN ÚJRAINDUL, nem kell sokat várni rá.
- Hatalmas. Meg kell szokni 2 kézzel kezelni.Hatalmas pirospont a MINIDEAL-nek
Küldtek szilikon tokot, de én nem emlékszem, hogy ki lett volna írva.
Küldtek EU adaptert is
Headsetet
PLUSZ FÓLIÁT (bár vettem már 6ot pluszba)
SingPosttal ideért 2 hét alatt.KONKLÚZIÓ
~60.000 Ft-ért BEST BUY!
Magas anyagminőség, nem ropog, nem recseg, nem lötyög.
4 MAG!!!
Hatalmas, közel 180 fokos betekintési szögű pengeéles 1280x720 felbontású HD kijelző.
Ugyan nincs benne magyar nyelv, de elvileg lehet bele rakni (valaki írta itt a topikban), de jól megvagyok az angollal is.
Újra kell tanulni a telefon használatát, mert ez a méret már sokszor 2 kezet igényel. Telefon célra ennél nagyobb tényleg nem kell (ekkora se, csak hát a gigalomániám)
Fehérben nagyon szép.
Szerintem érdemes rákölteni azt a pár ezer Ft-ot amennyivel drágább a noname klónjainál, márcsak későbbi eladás illetve rom szerzés (googlezás) szempontjából.2 nap használat után tetszik.
!!! AJÁNLOTT VÉTEL !!!
-
domokosa
csendes tag
Sziasztok. Mivel a goophone i9-ről senki nem tudott nyilatkozni és máshol sem találtam túl sokat róla, így
másik tipust kerestem. A thl-t zopo-t és lenovot többen dícsérték, így ezek közül választottam. thl w8-a többeknek van és csak jót írtak róla. De mivel én nagy tepsit szeretnék, ezért a közzé tett minideal-os
kódokból felhasználva tegnap megrendeltem egy thl w7-et. Remélem jól választottam, majd kiderül.
egyedül a 2300 mah-s aksitól tartok egy kicsit. -
zsoltika29
tag
Megjött a Lenovo a800-m.
10 napra a minideal-tól.
Én meg vagyok elégedve a telefonnal, csak egy gond van vele az asszony le akarja nyúlni. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest