- Yettel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
robertone2
üzenetére
Feiteng H9500 minideal-en csak szürkében van raktáron.. Én mult héten rendeltem és rendelés előtt érdeklődtem, van e a telefon raktáron, gyors ellenőrzés után mondták, hogy csak szürkébe, a fehér elfogyott... Mondom fasza, legalább asszony nem fogja lenyulni
És utána a kérésemre állították be az oldalán a "Grey" opciót...De előtte érdeklődd meg, sztem is nagyon jo kis telo az árához képest, videókat is néztem róla, szerintem imádni fogom.
Amúgy tényleg mi a különbség 4.1 és 4.2 között? Mert olyat szerettem volna ami 4.2, gondolom jobb is valamivel... Vagy ha nem feltétlen jobb, remélem azért nem rosszabb

-
robertone2
tag
válasz
robertone2
üzenetére
Megkérdeztem amúgy a minideales chaten, hogy leviszik-e a szürke Star S5 Butterfly árát is ahogy a fehérét, azt írta "maybe not".
Na azért a jövő héten még ránézek, hátha mégis eszükbe jut levinni, bár a szürke annyival szebb, hogy valószínűleg a fehér nem fogy nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És utána a kérésemre állították be az oldalán a "Grey" opciót...