- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
válasz
cappa72 #51116 üzenetére
Hello cappa72! sikerült egy másik romot találni hozzá! Tracer Oxygen GS1 de mivel teljesen tapasztalatlan vagyok , és hülye is ehhez, érdekelne, hogy van e értelme rárakni erre a telefonra, meghogy egyáltalán rá lehet e :S (na meg, hogy csináljam?
) mert ez scatter fájl készítés, nagy gond...
tehát, azt szeretém megtudni, hogy így valószínűleg működésre tudom e bírni a telefont? vagy próbálkozzak a gyári rom vissza varázsolásával!?? szerinted/szerintetek? -
bendi806
aktív tag
válasz
cappa72 #51116 üzenetére
hello..jaj dehogyisnem, a problema meg csak innen indul:-) mert ugye betujelet meg semmit nem ad hozza...
a scatter fajl megirasahoz ki kellene tudni szamolni azt a bizonyos dolgot,sajnos most nemtudom megnezni, hogy mit kell ...a memoriaval kapcsolatban:$ hiaba olvastam el tobbszor is, akkor se vilagos hogy kell ezt megcsinalni de holnap. nekiugrom:-) -
-
Skot78
tag
válasz
cappa72 #50747 üzenetére
Hat mennyivel rosszabb mint a q508 (inew i2000...CXQ n7300)...tul keppen ugyanez a tudas kene csak mas burokban magneses szenzorral...hatha valaki talalt mar ilyet...
Amit linkeltel ilyeneket en is talaltam a gond veluk az hogy nem pontos masolatok...illetoleg nem tudom biztosra hogy van e compass (erre is azt mondtak)...
Hatha a Note2-bol van jobb...
-
GIJoe
addikt
válasz
cappa72 #50581 üzenetére
úgy legyen, most mint elérhetőre a Haier W718re(IP67) lennék kíváncsi, akinek megérkezett ne tartsa magában.
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #50190 üzenetére
Az én meglátásom,hogy ha a preloader is úgy akarja fog működni a teló!Max az IMEI repült (ha repült) elvileg nem lehet tudni,ha be se kapcsol vagy a rendszer nem áll fel,de ha ezt feltolja amit a linkeltem bármelyik romot kiderül minden.Ha pedig az IMEI repült akkor a 4.pda-s módszerrel vissza lehet írni stabilan (elvileg).De nem lesz egyszerű,főleg az IMEI visszaírás!Mert 40szer tuti előről kell kezdeni mire a SN Write tool felismeri rendesen (vagyis én sokat sz@ptam vele)
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #50132 üzenetére
Elértem a reklámok mélyére, a mega.co.nz-re nyomta fel a cwm-et.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cappa72 #50113 üzenetére
Próbáltuk a hangerő gombokat is de nem csinált semmit, csak a bekapcsolóra reagál, úgy hogy újra indul.
Érdekes egyébként, hogy root sem volt a telón, azt megcsináltuk, de nekem olyan mintha még se lenne jogunk változtatni a dolgokon, és ezért nem tudjuk az IMEI-t sem beírni. A mobileuncletools indításkor viszont kiírja a bal felső sarokban, hogy root. Lehet, hogy még se jó a root? -
mailman
tag
válasz
cappa72 #50051 üzenetére
A menteseket a Te utmutatasod alapjan csinaltam, ezuton is nagyon koszi.
A particionalas viszont nekem (talan a win 7 miatt, talan nem, passz) nem sikerult a linkelt leiras alapjan, ezert is mentem a Cubot GT99 topicba az emlitett forumon ahol raleltem az apk-ra amivel 5 perc mulva kesz volt a tel
-
mailman
tag
válasz
cappa72 #50048 üzenetére
Bocs, a kereso nem talalt semmit hozza. Mindenesetre itt vannak, SD manipulalo scriptekkel es google translate-es howto-val. Mentesek legyenek es esszel, mert sima tegla lehet a kis kedvenc ha pl a telefon altal tamogatottol nagyobb internal meretet adtok meg.
meteos-6589
meteos-mtk6589-rom-edit-8gb
meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-16gb
meteos-mtk6589-rom-edit-4gb
MTK6589_invertir_SD.zip
MTK6589_desactivar_SD_interna.zip
MTK6589_activar_SD_interna.zip -
paolinho
őstag
válasz
cappa72 #49735 üzenetére
Korábban én is szemeztem a G4-gyel a praktikus képernyő mérete miatt, aztán vett egy ilyet a kollégám, és szépen lassan szembesültünk az egyéb problémáival is GPS-en kívül. Gyengék az általa készített fotók, de ami a nagyobb baj volt, hogy állandóan eldobta a 3G-t, és ezután már hívni sem lehetett a srácot. Próbálkoztunk ROM cserékkel is, de ez a gond nem oldódott meg. Ezért el is adta a készüléket rövidesen.
-
Mercutio_
félisten
válasz
cappa72 #49735 üzenetére
Az jó, mert a jiayushop oldalon és a korábban linkelt spanyol official site-on is 133x65x10-es méret van megadva
Közben nézem, hogy 3000mAh-s akkuval már drágább a teló és ahogy olvasom azt javasolják hozzá, ha rendes üzemidőt akarunk. -
Mercutio_
félisten
-
Myth
aktív tag
válasz
cappa72 #49721 üzenetére
Annyit tudok, hogy pittyen a windows ha radugom. Irtam a gyartonak adott egy linket, hogy azzal probaljam meg ujra flashelni. Akkor most majd legyen minden bepipalva sp flash toolban? Recoverybe nem tudom, hogy kell belepni sajna eloszor van androidom. Majd melo utan rafekszek es utanajarok meg probalkozok. A recovery a hangero + bekapcsolo gombbal hozhato elo? Vagy az mas? Mert arra nem reagal...
Koszi a segitseget!
-
-
-
csongi
veterán
válasz
cappa72 #48972 üzenetére
2, Ha az első pont igaz, akkor flashtool-lal lehetne feltenni egy CWM-met (CWM rendelkezésre áll a saját telefonodhoz?)
Igen, a te CWM-ed. THL-W200-CWM-6028-recovery-by-Cappa72_v13, Hibával.
Pontos hibaleírás többet segítene.
Meg azt is jó lenne tudni, hogy milyen recovery-ből próbálkozol.Felfele gom nyomva utána a bekapcs hozzá nyom. THL kezdőkép megjelenik és átugrik recoveri módba.
Android system update S3
Volume up/down to move highlight:
enter button to select.rebbot
apply adb
apply sdcard
apply cache
factory reset
backup
restore
így néz ki a recoverym.
a háttérben van egy fekvő zűld robot a hsa nyitva és benne egy piros háromszög felkiáltó jellel. alatt /nincs parancs/ szöveggel.
A kezelési utasítássem stimmel, mert csak lelfele lehet lépkedni és a hangerő fel gombbal indítom az adott feladatot. A power gomb pedig leveszia képernyőről az egész recovery menüt.Elindítom az apply from sdcard alól a zip fájlt. recovery eltűnik háttér droid marad--Install/sdcard...üzenettel
Eltelik 10mp és vissza lép a recovery főmenübe IIInstall/Sdcard.... Installáció aborted üzenettel.Ennyi és semmi mást nem tudok kiszedni belőle.
Igen most a flashtoolt olvasgatom hogyan is kell. -
csongi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest