Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
kismércse
üzenetére
Én most rendeltem karácsony körül egy olyan kütyüt amit rádugok az USB-re és méri a másik végére dugott USB-ről töltődő akárminek az áramfelvételét, a kimenő feszültséget, sőt ha töltődik rajta keresztül egy akku, akkor a beletett energiát is mAh-ban! Egy ilyen cuccal sok mindent ki lehet szűrni. A hibát okozhatja az is, ha a töltőd elkói kiszáradtak és terhelve már nem 5 V--ot ad, hanem kevesebbet. Az akkut kivéve is meg lehetne próbálni feltölteni. Akár egy másik telefonban, de lehet kapni olyan töltőt is, aminek a feszültséget leadó érintkezőit akármilyen LION akku mechanikai formájához lehet igazítani és feltölteni. A MM-ban vettem régebben egy ilyet.
A középső kivezetés egyszerű esetben csak egy hőmérő csatlakozása, de lehet akár egy beépített tároló, amibe letárolják, hányszor volt feltöltve, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest