- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni. -
hurrikan
addikt
válasz
hodostamas #6311 üzenetére
erre gondolsz?
[link]vagy milyen gyári manager? olyat nem találok...
-
hurrikan
addikt
válasz
hodostamas #6309 üzenetére
Nem megy úgy.
bent van az ezközök közt, "párosítva de nem csatlakoztatva"
csatlakoztatni meg nem is lehet csak küldni rá meg fogadni róla ennyi. Nekem három droidom van de minden így van. -
hurrikan
addikt
válasz
petipetya #6305 üzenetére
Sziasztok!
Két alkalmazás felkutatásában kérném a segítségeteket!
1.Egy olyan FM Rádió program, ami nem internetes, de lehet vele rögzíteni a zenéket.
2. Egy olyan Bluetooth program, ami a zenét Bluetooth-on át átjátsza pl számítógépre vagy másik telefonra. JAVA-s telefonokban ez ugye alap, Androidra nem leltem még meg ezt az alkalmazást?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
hurrikan
addikt
Ehhez hasonló progit tud valaki?
ami 2.1-en is megy? Mert ez csak 2.2-n.
Azért jó mert mutatja melyik alkalmazás mennyi adatforgalmat fogyaszt. -
hurrikan
addikt
Találtam egy nagyon jó alkalmazást.
NACM
Not Another Call Manager
Marketből ingyen letölthető.
Egy nagyon jó automatikus hívás fogadó program.
Beállíthatod hogy hány másodperc múlva fogadja, mely személyektől, stb.
Beállíthatod hogy csak akkor fogadja automatikusan ha Headset van csatlakoztatva, vagy ha csak Bluetooth Headset. Olyan beállítást is adhatsz meg hogy kihangosítva fogadja a hívást, stb. Vagy hogy elutasítsa és SMS-t küldjön az illetőnek h ezért meg ezért nem fogadtad, stb. nekem nagyon bejön.Több Auto Answer van. De egy sem tud olyat, hogy csak Headset Csatlakoztatása esetén fogadja a hívást, a többi csak a Bluetooth Headsetet támogatja.
Autóban nagyon jól jöhet az alkalmazás.
-
hurrikan
addikt
Ajánlom minden autózó Magyranak a Traffic Club alkalmazást.
Marketről ingyenes.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged