- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
erikke17 #9480 üzenetére
Én e célra a Fancy Widget-et használom ( a sima 1.27-et, mert jobban tetszik az órája), az új Pro verzió skinezhető, és egy rakás óra és időjárás skinje van, widgetként választható, hogy kompletten legyen nagyban (4x2, óra+időjárás), kompaktban (4x1), csak idő külön és csak időjárás külön, illetve csak 5 napos előrejelzés widget. Ha ráböksz az időjárásra a widgeten, kapsz egy egész képernyős előrejelzést (ennek áttetszősége is beállítható, 50% nagyon jól néz ki) a mai idővel, szélsebességgel, páratartalommal, alatta pedig öt napra a várható időt. Az aktuális időjárás ebben a teljes képernyősben pedig azzal a skinnel animál (felhősnél felhők kúsznak vízszintesen, ha nap is van, akkor előtte, esőnél ablaktörlő, mint a Sense-ben), amit választottál a Fancy Marketből. Egy nagy hátránya, hogy fizetős...WeatherBug adatbázisát használja, bár jobb lenne, ha az AccuWeather is beállítható lenne, de sajnos nem lehet, az jóval több várost ismer nálunk is (mondjuk, hogy mennyi értelme van...azt nem tudom). Nekem jó Pécs, a közelben van, és a jelzett idő és hőmérséklet körülbelül ugyanolyan, mint a valós, amit kint tapasztalok.
Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest