Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy eddig megoldatlan nagy problémám. Munkahelyen sulinetes internet van Isaszerveres hálón megosztva (wifi). Proxy is van beállítva.
Laptoppal simán csatlakozom fel akár win7 akár linux, a DHCP adataival csatlakozik, de a böngészőben be kell állítanom a proxy-t és megy. (megnéztem linux-al, másik MAC címmel is felmegy, tehát nincs MAC szűrés). ACE-val nem tudok egyszerűen fellépni.
DHCP oké, kiírja, hogy csatlakozás, de egyrészt nem jó tartományból osztja le az IP címet (nem tudom ez gond e, de sztem igen, 192.168.11.xxx helyett 192.168.10.xxx IP-t kapok, laptop jól kapja) szal kiírja, hogy csatlakozva, de nem tudok netre menni. Ha beállítom a wifi beállításainál a proxy-t meg a portot, akkor sem.
Az érdekes, hogy ha fix IP-t adok meg, akkor meg folyton csatlakozik/ledob folyamatosan, nem tudok satlakozni sem. Böngészőben sajna nem tudok proxyt belőni, mint az asztali gépen (pl. Opera). Próbáltam már a wifiaif-el, de azzal is ugyanez.
Tud valaki ebben segíteni, vagy nagyon speciális problem?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest