Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Aktív témák
-
Erika10
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, vettem egy HTC desire HD és ez sd kártyát tele szemeteli mindenfélével.
Pl.: ahányszor bel megyek, a galériába megnézem, a képeket, annyiszor csinál a képből miniatűr másolatot, 1-2-3-4- kezdettel mérettől függően, na, jelenleg van 200 db képem, és nem kell megnyitnom mindet csak bemenni a galériába. akkor minden képből csinál egy miniatűr másolatot.
Ha elfordítom a készüléket, akkor ugye a képek nagyobbal lesznek, de még mindig nem eredeti méretűek, azokból is csinált még egy másolatot persze az eredetitől kisebb méretben.
Tehát 3 perc alatt a 200 képből csináltam 600 és itt még nincs vége, mert ha rámegyek egy képre, hogy adja ki a teljes méretbe akkor a teljes méretből is csinál másolatot.
így már 800 képem van 1 képből 4 féle méret .
És a hab a tortán hogy a videókkal is ezt csinálja.
Valaki help.+ egy kérdés
Egy mozgó háttérképet lementek a SD kártyára, azt ne kelljen minden egyes bekapcsolásnál visszaállítani?
Hol lehet beállítani, hogy az memória kártyára mentse az alkalmazásokat.
Letöltöttem, egy háttér képet a marketről, átraktam a kártyára, hol van? Nem találom a kártyán sehol, és szeretném átküldeni, egy másik telóra azt hogy lehet?Előre is köszi
Aktív témák
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest