- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Én úgy tudom h nem ajánlott semmi féle task killer használata az Android op rendszerben alapból benne lévőn kívül.
Nekem amíg fenn volt a killer többször volt kevés memóriám mint amióta hagyom az OSt dolgozni.
task killer nélkül alig megy le 100 alá.
Szvsz nem ajánlom androidra a task killereket, nézd meg milyen nélküle, és ha nem folyton 10-20mega körül karistol a rendszer akk ne rakj fel.
Fm rádio had menjen, a rendszer lelöví úgyis ha ugy érzi felesleges, addig viszont cserébe gyorsan betölt ha kellkenny123 ahogy nézem mindenképpen kell neki net..
-
r0by
addikt
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Szerintem igazából az nem fut, csak a memóriában van benne (mármint a rádió).
Azért, mert nem olyan rég használtad és az OS még csak suspendbe tette, mert nem kellett még annyi plussz erőforrás, hogy kitakarítsa a memóriából. Viszont a használati szokásodból talán tudja, hogy sokat hallgatod és ezért van még ott, ahol.
Kivéve, ha ezt az a bizonyos widget másképp akarja -
kenny123
addikt
válasz
Erika10 #5243 üzenetére
Advanced Task Killerrel is be lehet állítani, hogy mit lőjön, mit ne.
Program megnyit, pipát berakod ahhoz amit ki akarsz lőni, amit meg nem értelemszerűen kiveszed. Nyomsz egy kill selected appsot, utána meg kirakod a widgetjét képernyőre, és onnantól ez az egész csak egy "gombnyomás". Én így használom, semmi gáz nincs vele.. -
szaki04
senior tag
válasz
Erika10 #5154 üzenetére
Törölj ki ebből a könyvtárból minden cache-t: sdcard/android/data/com.cooliris.media/chache innen mindent, majd ujra kell indítani a galery-t. Vagy kilövöd valami task killerrel, vagy ujra indítod a telefont.
Ja ha vannak képek az External sd-n mondjok DCIM mappában ( mint nekem) akkor onnan meg az egész thumbnail vagy mifene, töröld az egész mappát.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest