Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Aktív témák
-
sssz
őstag
Bocsi, nem akartam én se támadni. csak dokee78 szavait éreztem egy picit méltatlannak, mikor ő hónapokig csak információkat gyűjtött emlékeim szerint a majd valamikor megvételre kerülő telefonjához. Talán neki nem kellene ilyen kérdéseket feltennie másnak.
tudom mi a root és milyenek a moddolt romok előnyei/hátrányai. spicam volt, amin kb hetente más rom volt
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,most desire-em van.erre nem jók a "szokványos" módszerek amik rootolásra vannak.Fantasztikus a teló, a gyorsaság lenyűgöző.. nem érzem hiányát a rootnak, a helyhiányt megoldom android sdk használatával, amivel engedélyezem a telónak hogy az elsődleges telepítési helye a programoknak az sd kártya legyen. (még akkor is ha a programfejleszutője nem engedélyezte az app2sd-t). jelenleg 80 progi van fenn, 50 mb szabad internallal még mindig.Sok mindenre jó az android sdk, ha nem akarsz rootolni

a roothoz köthető programok sem nagyon hiányoznak
de lehet én vagyok a kivétel
na de ne offoljuk a topicot

Aktív témák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Windows 11
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,