Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Próbáltál másik email alkalmazást is? A gmail apk-t nem használom mert egyszerűen sz@r. Az az elsők között törlöm a telefonról! Amit használok az vagy az adott alkalmazásban, vagy az alapértelmezett böngészőben nyitja meg a linkeket de ilyet egyik sem csinál!(2db fut a telón) Most direkt küldtem magamnak egy emailt másik fiókról mellékelt képpel és nem osztottan nyitja meg!(outlook, AImail) Az alkalmazás engedélyek között töröld a gmail engedélyeknél a linkek megnyitását. Ezután talán képes lesz megkérdezni mivel szeretnéd megnyitni az adott cuccot.
-
-
vlevi
nagyúr
Samu Galaxy tabletem van.
Az utóbbi időben a gmail a linkeket úgy nyitja meg, hogy félbe vágja a képernyőt, és mellé nyitja a linkeket.
Szerintem használhatatlan így, de nem találom, hogy hol lehetne megszüntetni.
pl. Egy képet is egy nyit meg,
De ami még faszabb, csináltam egy képernyő mentést, és azt is...
-
válasz
kaciokos
üzenetére
Az nem vélemény hogy "most ne nagyon ugráljon", valójában ez a gúnyolódás kategória szerintem. Egyébként amit kifejtettél azt én már megírtam DrKapocsnak 4 mondatban. Amúgy jó részt egyetértünk, nem is nagyon van min vitáznunk. Kevin meg valószínűleg jó programozó (mégiscsak évekig etalonnak számított a Nova), de lehet egy idealista zöldfülű az üzleti életben. A Nova még most is jól működik A15-ön, csak a gesztus vezérlés hiányzik, de arról meg a HyperOS tehet, hogy nem engedi csak a saját launcherével (root-al persze meg lehetne oldani
). -
flash-
veterán
Fair e-mailben nekem kettő email fiók van hozzáadva.
Hogy lehet beállitani hogy csak az egyikről küldjön értesítést a telefon vagyis a fairemail app ? -
DrKapocs
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Ha így lenne, ha úgy lenne, feltételes mód a köbön; kit érdekel?! Dustin "'Diamond" Poirer kiválóan összefoglalta a lényeget.
Szerintem felesleges ezen pörögni, nem hót' mindegy? Nekem teljesen. Ha lesz Nova, nekem úgy is jó. Ha nem lesz, akkor lesz helyette más, nekem úgy is jó. Kevin megszedte magát belőle, mit érdekli már a dolog?! Semmi köze hozzá. Úgy bírom az olyan jármű eladókat is, akik jó és szerető gazdát keresnek levedlett járművüknek. Nem teljesen mindegy ki veszi meg a vasat? Ha kifizeti, engem az sem zavar, ha ott helyben felgyújtja.
-
kaciokos
őstag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Megértetted, hogy a Branchnak volt egy ígérete, amit nem tartott be?
Kár gúnyolódni, még akkor is, ha neked nem tetszik a véleményem.Volt egy írásos szerződés, meg egy szóbeli ígéret. Ha ez utóbbi része lett volna a szerződésnek (amit valóban nem láttam), akkor Kevin simán beperelhetné a Branch-et szerződésszegés miatt, úgyhogy azért elég nagy a valószínűsége, hogy nem volt benne.
Az, hogy Kevin eladta, azt jelenti, hogy azért kapott pénzt, hogy a vevő utána azt csináljon a termékkel, amit akar, persze ha betartja azt adásvételi szerződésben foglaltakat. Nekem minimum gyanús lett volna az ígéret, mert a Branch sem azért fizetett a Nováért, hogy utána gyakorlatilag odaadja mindenkinek ingyen. Ha ez Kevinnek tényleg fontos lett volna, akkor belerakatja a szerződésbe. Ha ezt megpróbálta, de a Branch nem akarta, akkor el kellett volna gondolkodnia azon, hogy miért nem.
Lehet Kevint sajnálni azért, mert elvesztette azt, amit alkotott, de tulajdonképpen nem elvesztette, hanem eladta. Ha csak a pénz volt a motiváció (ami persze eljesen érthető, mert mégiscsak pénzért adják a kiflit a boltban), de meg akarta volna tartani a Novát, akkor választhatott volna más utat. Lásd pl. a Locus Maps példáját, akik szerintem elég korrektül jártak el: felismerték, hogy egy programért egyszer pénzt kérni, és utána évtizedekig "ingyen" fejleszteni nem működőképes üzleti modell, ezért az akkoriban új 4-es verziót havidíjassá tették, és telepakolták hasznos újításokkal, hogy a váltásra bíztassanak mindenkit, de a 3-as verziót még hosszú évekig meghagyták azoknak, akik nem akarnak a programért havidíjat fizetni. Lett rendszeres bevételük, ami fenntarthatóvá tette a fejlesztést, de nem babráltak ki senkivel, és megmaradt a program a sajátjuknak.
-
svgyula
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
Miért nem teszitek fel az alap kérdést? Miért vesz valaki ilyen szoftvert?
A válasz egyszerű: haszon! Nincs semmilyen jópofizás, meg a felhasználók érdeke! Szinte biztosan eldják a licenszet lecsupaszítva a telefongyártóknak. Aztán saját néven futó launchernek adják a telefonnal. Nem kell frissítés, hiszen a gyártó úgy is módosítja, kivesz-hozzáad részeket. Az pedig a gyenge vicc kategória amikor elad valaki valamit, vagyis megváltozik a tulajdonjog akkor milyen "igéretek" hangzottak el
Erről még beszélgetni is felesleges! -
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nem, de szerintem kaciokos sem. Így ő is csak a Fall-N által leírtak alapján ítélkezhet, ami meg Kevin elmondásából származik. Nyilván az se biztos, hogy a teljes igazság, továbbá a "Branch megígérte" (aztán meggondolták magukat) arra utal, hogy a szerződésbe ilyesmi nem volt beleírva.
-
kaciokos
őstag
válasz
Fall-N
üzenetére
Bár én is örülnék, ha a Nova nyílt forráskódú lenne, vagy legalább megbízható fejlesztő vinné tovább, azért azt se felejtsük el, hogy Kevin eladta a Nova-t a Branch-nak, szóval most ne nagyon ugráljon, hogy mit szeretne vele csinálni. A korrekt részéről az lenne, ha szépen visszavásárolná, és utána azt tenne vele, amit akar.
-
samsung ace
tag
Sziasztok. Van egy Ulefon Power Armor 18 telefonom. Olyan kérdésem lenne,hogy azt meglehete valahogy oldani,hogy lezárt képernyőnél a gyorspanel gombjait je lehessen használni. Pl valaki el lopja a telóm de hiába van ujlenyomattal lezárva,a gyorspanelt letudja húzni és pl kitudja kapcsolni az internetet,helymeghatárózót. Van erre valami program?hogy ezt nelehessen megcsinálni? Tiltsa le a gyorspanelt. Illetve ha hívok valakit,és fogadja a hívott fél akkor a régi telefonjaim egy rezgéssel ezt jelezték. De ez a Ulefon nem. Erre valami esetleg? Köszönöm.
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Hogy tudnám azt elérni, hogy a naptárból ha teama értekezlethez akarok csatlakozni ne böngészőben nyissa meg hanem a telefonra telepített appot? -
svgyula
addikt
Én inkább valami rendszer tiltásra tippelnék. Nálam mindig működött! Ez úgy is jegyezte a telepíteni kívánt alkalmazást, ha nem volt engedélyezve a telefonon, tableten a plyastore! Nálam ez alapból le van tiltva és csak rövid időre kap működési engedélyt és csak azokat az alkalmazásokat frissítheti amik nem hajladóak tovább működni aztán->letiltom! Nincs háttérben keverés. Vagy a használandó linkbe épül be valami a gépedről! Amúgy nekem régebbről még a win7 időből ismerős ez kép(?) akkor nálam a szakadozó net is csinált sok érdekességet.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
user01
üzenetére
Írtam a Bitdefender Ügyfélszolgálatnak, hogy vizsgálják meg akkor ezt az URL-t.
Megállapították, hogy csaló oldal, s felveszik az adatbázisukba.
Ránéztem a Vírustotál-ra, újra elemeztettem, s már a Bitdefender, G-Data, Fortinet is pirossal jelöli.
Az összes többi még nem.
Tényleg úgy van, hogy a józan ész ér a legtöbbet, s ezek a biztonsági megoldások hamis biztonságérzetet keltenek.
Tudjuk, hogy 100 % védelem nincs, de igy nem biztos, hogy a telefon erőforrásait ezekre kell pazarolni. -
Fall-N
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
Nincs mit, szoktam emailt is kapni tőlük mert aláírtam én is.
Hiába vannak frissítések a Novához, Branch óta nem szívesen használtam. Régóta nincs felépítve, Smart, Niagara és az Octopi Launcher van fent. Utóbbit ajánlom kipróbálásra, még az iOS felé Liquid Glass is benne van.

Egyébként mióta megvan a Realme telefonom elvagyok a ColorOS felé gyári launcherrel, így sokszor azt használom.
Viszont örülnék ha lenne egy Kevin felé nyílt forráskódú változat, szerintem még a Lawnchair is profitálna belőle, sok mindent bele tudnának rakni a kódból.
-
Fall-N
veterán
Nova frissítés:
Ennél bonyolultabb a dolog. Kevinnek megígérte a Branch, hogy kiadhatja a forráskódot (még a Branch előtti béta 8-ast) és nyílt forráskódúvá válik az egész, mert nem igazán mozdult előre a fejlesztés. Végül meggondolta magát a Branch és ezért távozott Kevin. Mivel egyedül ő fejlesztette már a launchert, így azt gondolta, hogy ezzel megszűnt az egész. Közben meg valaki csak ráállt a prodzsektre a Branchen belül, így úgy néz ki megy tovább Kevin nélkül is a dolog. Ez valahol érthető, gondolom nem véletlenül vették meg a Nova Launchert.
Közben online petíció folyik a Nova nyílt forráskódúvá tételéhez, így lehet lesz egy Kevin felé fork. Elég sok aláírás összegyűlt.
-
mzso
veterán
Helló!
Erre szokásos nyomorult hibára a Google Play-en (Desktop böngészőből) mi a megoldás általában?
(Nem tudom, hogy a nyamvad Google miért nem tud értelme hibaüzenetet kiköpni.)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Mi lenne a legjobb beállítás? Videóminőség nem volt beállítva. Szerintem a sebességgel nincs gond, közepes buffer beállítással pillanatok alatt 30mp-en van. Mondjuk nem is lejátszás közben, hanem az elején van néha probléma.
Mintha nem tudná, hogy akkor most milyen felbontással induljon. FHD TV, HDR-t nem használom, ki is van kapcsolva a boxon. -
GEPESZ66
veterán
Samsung telefonokon az Eszközkarbantartó/Memória pontosan mutatja, hogy melyik alkalmazás mennyi RAM-ot használ?
Vagy inkább a Fejlesztői beállításoknál nézzem meg? -
DrKapocs
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Igen, feltettem. Nálam, Motorola Edge 30 Ultra készüléken az előző verzió esetenként laggolt, kezdőképernyőre lépéskor. Emiatt le is cseréltem a Moto UI-re a Novat. Azért egy SD 8+ gen1-en, 12 GB RAM mellett nem kellett volna laggolnia. Oké, nem a legújabb vas, de akkor sem. Az új verzió nagyrészt megoldotta ezt a problémát. Nem 100%-ban, de már sokkal kevésbé vehető észre. Szóval nálam fenn van, nincs vele gondom. Érdekes, mert egy jóval gyengébb Samsung A52s, ugyanazokkal az appokkal, nem laggolt az előző verzióval. Azon nem frissítettem.
-
kaciokos
őstag
-
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A swiftkey-nél hol tudom kikapcsolni a képen látható részt?
Köszi!
-
-
A friss verzio van telepitve?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen SmartTube beállítás miatt lehet az, hogy néha nem indul el a videó, csak "karikázik" a képernyőn és váltogatja a felbontást 1080p, 720p, néha egy idő után mégis elindul a videó de néha csak arra, hogy visszát nyomok. -
tobias88888
őstag
Szüleim Xiaomi Note 13-jával (HyperOS 2.0) szenvedek úgy 1 órája.
Google Telefonból tökéletesen megy a hívás, de a Google Névjegyekből azt írja hogy engedélyezzem a Telefon alkalmazásnak hogy használja a mikrofont. Nem mindig, az esetek 95%-ban, 5%-ban működik. Az elején azt írta még, hogy a Névjegynek engedélyezzem a mikrofont (nem is kérte soha), csak azóta már mindegyiket töröltem / adat töröltem kétszer meg újraindítottam a telefont is párszor. Ez egy ismert hiba? (AI azt állítja ismert, de persze közben kiderült hogy nem és forrást se tud adni honnan vette hogy az)
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
A html kódot megnézitek és abban lehet, hogy tényleg nincs semmi kártékony. Azt már nem nézik, hogy ha van egy felugró ablak vagy letöltött fájl vagy továbbhivatkozás, akkor az mit tartalmaz. Láttam embert, aki ilyenre gond nélkül kattint és volt is küzdés rendesen a fiók visszaszerzéséért (nyilván két faktoros belépést hírből sem hallotta, stb).
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ezek az oldalak nem feltétlen jelentenek semmit.
Ezek a linkek kb. naponta változhatnak, de lehet, sűrűbben.De ha gondolod, nyugodtan kattints rá.
Vagyis akár nekem is utalhatnád a bankszámládon lévő pénzt.
Viccet félretéve, a Meta nem ilyen név alatt és nem így keresne, ez 100000000%, hogy csalás.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Bitdefender érdekes módon nem jelzi veszélyesnek!?
Ahogy írtam a Vírustotal sem!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilnet/wifi ugyan az a hiba.
Töröltem a cookie-kat, előzményeket stb. amit kell.
Be kellett ismét jelentkezni a fiókomba aztán megint kifagyott az egész. Más ikonra sem lehet rámenni pl.: megosztás. -
user26
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Hm, na most fura lett pár dolog független a kérdésemtől.
Erről van szó: Google hírek..., RSS -be hozáadtam, mivel magyar nyelvű tartalmakat szeretnék látni, olvasni.
Itt a kép róla:
Nem, nem adtam még semmit sem hozzá RSS -n kívűl, alapesetben van ahogy telepítettem. Coopolit szerint az RSS -be nincs kép. Ezért nem jelenik meg, Az index, hir24,origo esetében van kép is.
Ezek mikor frissülnek a saját Brave böngészőmbe, hogy újabb hír jelenjen meg nem tudom, de az feltűnt, hogy hiába próbálom a kezdőlapot lefelé húzkodni frissítés címszóval, nincs reakció.Amúgy a Brave -ba készített képernyőképek méretei miért nagyobb fájlméretűek, mint pl Google Chrome -ba ? Vagy most ez csak nálam van? Brave -be 2MB -t körül van, Chrome-be pedig jóval kevesebb 500KB. Ez csak azért írtam le, mert Brave-ből akartam feltölteni ide, de nem sikerült fájlméret próbléma van, azt írta, természetesen ha a "konvertálás jpg formátum opciót" bekapcsolom, feltölti a méretezése miatt. E funciót Chrome-ba soha nem használtam.
-
-
KD6-3.7
őstag
Minden ilyet kikapcsoltam, feleségem telóján sosem volt ilyen bekapcsolva. Nem oldódott meg a hiba.
-
-
GEPESZ66
veterán
Ez ma jött Mesessengeren.
Gondoltam valami csalás.
A Vírustotal szerint tiszta.
Tényleg így lehet?
Nem kattintottam rá.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A névjegyeknél ez a csengőhangos téma úgy néz ki, hogy valami más, mert próbáltam megkeresni, de az a számsor nem egy fájl.
Az van, ha legörgetek bármelyik névjegynél, hogy:
Névjegyekkel kapcsolatos beállítások
Névjegy csengőhangja
Alapértelmezett (001202012)Ugyanez Note 14 helyett Note 11-en:
Névjegyekkel kapcsolatos beállítások
Névjegy csengőhangja
Alapértelmezett (akármi.mp3)
Ha rámegyek, a Note 14-nél a számsorra, akkor felhozza, hogy mivel nyissa meg. Zene, Hangfájlok, Hangrögzítő, Témák, stb.
Kiválasztom, hogy Zene
és ott van az a 4 db mp3, ami fel van rakva a telefonra, és közte az, ami valójában szól, ha hívnak. -
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de mi a franc van a Google-el?
Példa:
Beírom, hogy "éttermek Bariban", aztán elkezdem görgetni az éttermek listáját majd kiválasztok egyet, rámegyek az adatlapjára és el szeretném menteni a kedvenceim közé na ott lehal az egész, bezárni sem tudom, mert nem reagál semmire sem az a lap. Mintha megfagyna az egész oldal.
Ilyen adatlapról beszélek:
Samsung böngészőben probáltam. Amúgy onnan indult az egész, hogy a feleségem panaszkodott erre aki meg Safariban es Chrome-ban is próbálta iPhone-on és ugyan ez a hiba. Tapasztalta más is? Írtak erről valahol? -
-
user26
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Google Discover, csak a Google Chromba van, én úgy értelmetem.
@Viktor0610, Te milyen böngészőt haszálsz ? -
-
user26
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia, köszi. Használok Widget -t, amibe van időjárás. Több böngészőt néztem, kerestem, amibe van, a google chrome -hez "hasonló" (Google Discover) hírolvasó-feed, hírfal, Brave news, hír csatorna. Álltalában ezt reggelenként átszoktam lapozni és a szememmel olvasni, ami érdekel, ha érdekes részletessebben is, és ez kicsit hiányzik Chrome lecserélése után xD
Biztos vannak más lehetőségek is, alkalmazások, de arról nem tudok jeleneleg. Illetve szerintem kézenfekvőbb böngészőben híreket nézni, és ha tovább mélyedek, akkor cím írás, vagy könyvjelzőbe ott van amik további böngészést/hír olvasást nyújt.
-
svgyula
addikt
válasz
user26
üzenetére
Szia! Én ezt használom. Rendesen testre szabható a widget.
-
user26
senior tag
Valaki használ Brave böngészőt ?
A stabil kiadásban van rss feed, valamelyik verzióban ?
Brave béta v1.85.92 - ebben van.
Valaki tud működő időjárás rss -t, ami működik is, és van kép is? (időkép esetében csak szöveg van, a kép nem jelenik meg nálam)
Tech2 esetében is így jártam, nics kép. -
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyat videó szerkesztő programot ajánlani?
Hallottak napjára szeretnék egy videót készíteni.
Van egy le töltött videóm és abba szeretném a szüleim képeit bele rakni a videóba.
Ha esetleg tudtok segíteni ebben a kérdésben.
Köszönöm
-
Probert75
addikt
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Nekem gyanús ez a 8.1.3 Beta, mikor az oldalán csak 8.1.1 Beta van!
-
D1L1ZS
őstag
[link] Nova Launcher 81003 (8.1.3) beta APKMIRROR
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Chrome böngészőben hogyan tudom beállítani,hogy ha új lapot nyitok meg akkor az általam beállított oldalt használja,ne pedig a gyári alapértelmezettet? Reklámblokkolásra van valami egyszerű megoldás?
Köszönöm a segítséget!
-
DrKapocs
őstag
Jött egy Nova Launcher update. Akkor mi volt az a híradás, hogy végleg vége, nincs több update?
-
[CS]Blade2
addikt
Most fértem hozzá a telefonhoz, mondom 1x élünk, még megpróbálom PC-ről a disable helyett az uninstall-t, bár úgysem fogja engedni, és de:
shell pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.tachyon
SuccessTelefon app-ban a videó ikon most szürke, alatta vannak ilyen-olyan adatok a névjegyeken, hogy a hívás csengőhangja a 0123210101.akármi, ami a videóhívás hangja lehetett, mert egyébként nem ez csörög, hanem a beállításokban megadott mp3.
Remélhetőleg így már jó lesz.A disable-nél a console részen látszik, hogy így próbálja a program:
shell pm disable com.google.android.apps.tachyonNem lehet, hogy az volt a gáz, hogy kellene oda bele a az a --user 0 ,ami az uninstall-os parancsban benne van?
-
bringasisti
őstag
Új készülékre felraktam a Samsung Music alkalmazást. Más készüléken tökéletesen működik. Ezen a vason a TikTok-ról mentett zenék közül nem mindegyiket játsza le. Viszont a szintén Samsung diktafon alkalmazás simán veszi az akadályt. Mit használtok, mi a gond?
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Érdekes állatfaj ez a Xiaomi.
Nekem a legfrissebb android 16 rendszerre simán települ a Shizuku (Google Pixel telefonra).
Semmi gond, Github lesz a barátod (azonos forrás, mint a Play Store):
github.com/RikkaApps/Shizuku/releases -
[CS]Blade2
addikt
Megpróbáltam a PC-s verzióból a letiltást, de error-t dob:
shell pm disable com.google.android.apps.tachyon
Exception occurred while executing 'disable':
java.lang.SecurityException: Shell cannot change component state for null to 2 at com.android.server.pm.PackageManagerService.setEnabledSettings(PackageManagerService.java:4110) at com.android.server.pm.PackageManagerService.-$$Nest$msetEnabledSettings(Unknown Source:0) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.setApplicationEnabledSetting(PackageManagerService.java:6094) at com.android.server.pm.PackageManagerShellCommand.runSetEnabledSetting(PackageManagerShellCommand.java:2440) at com.android.server.pm.PackageManagerShellCommand.onCommand(PackageManagerShellCommand.java:313) at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97) at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.onShellCommand(PackageManagerService.java:6827) at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:1237) at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:1050) at android.content.pm.IPackageManager$Stub.onTransact(IPackageManager.java:4620) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.onTransact(PackageManagerService.java:6811) at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1512) at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1451)
[Error]:failed to disable com.google.android.apps.tachyonXiaomi Note 14 5G
Android 15 AP3A.240905.015.A2
HyperOS
2.0.6.0.VOQEUXMAz uninstall-ra nem mertem rányomni, mert ír egy figyelmeztető szöveget, inkább a tiltásra léptem.
-
Sziasztok!
Van egy app: Eddict player
A Store-ba lehet látni, hogy a navigációs gombok nem takarnak ki semmit a progiból, de nekem így néz ki:
klikkHogyan lehet neki megmondani, hogy erre az adott progira vegye figyelmen kívül a navigációs gombsort? (mintha a képernyőnek ott lenne vége ahol a navigációs gombok kezdődnek).
Régen volt valami olyan menű a rendszerbe, hogy adott alkalmazások full screen-be futtatása, de most nem találok ilyen opciót.
-
[CS]Blade2
addikt
Ideig-óráig volt jó ez az engedélyek elvétele és bezárás, így akkor megpróbálnám ezt a törlést.
A telefonos verziót választottam.
0. lépésnél rögtön el is akadtam.
A Shizuku-ra azt írja ki, hogy Ez az alkalmazás nem áll rendelkezésre az eszközön, mert az Android egy korábbi verziójához készült. -
Bferibörs
addikt
válasz
user26
üzenetére
Most nincs fent a telóimon,de úgy emlékszem ,kétirányú szinkronizálást be lehet állítani.
Az automatizálás működik,ha jól állítod be,szerintem egy szuper app.
Kb. 1-2 hét múlva felteszem újra a telómra,akkor tudok segíteni,ha addig más nem segít.
Kaciokos
Ahogy írta:"kvázi azonnal lekerüljön a telefonra a változás, akkor azt tudtommal nem."
Csak időt tudsz beállítani,hogy mikor szinkronizáljon. -
kaciokos
őstag
válasz
user26
üzenetére
Ha automatikus szinkron alatt azt érted, hogy amint változik a felhőben valami, az triggereljen egy szinkront, és kvázi azonnal lekerüljön a telefonra a változás, akkor azt tudtommal nem. Időzített szinkront persze tudsz csinálni.
Az automatizálással még nem foglalkoztam. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

).
Erről még beszélgetni is felesleges!

Vagyis akár nekem is utalhatnád a bankszámládon lévő pénzt.

crok