- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan lehet megnézni vagy milyen programmal, hogy mennyire van elhasználódva az akku (úgy mint a laptopoknál és az Iphone-nál)?
-
svgyula
addikt
válasz
mobilizmo #177111 üzenetére
Nem a suggallatról van szó! Nálam az én telómnál pl. a gyártó 1500 töltési ciklusnál még teljes kapacitást írt le! Számolj! Ha naponta töltöd a ~2-3 a csúcsmodelleknél 5 évre tervezett telefont akkor hogy áll a helyzet? Soha nem az aku adja meg magát
Előbb veri földhöz a tulaj a belassult ánde nagyon "friss" szoftver miatt a telefont!
Na ott van valós tervezett elévülés!
-
válasz
svgyula #177107 üzenetére
Legtöbbet valóban az "használ" az akkunak ha gyorstöltik.
Ha valaki gondosan ügyel rá hogy 80-30% között használja a telefont, de 30%-on rádugja a 90 W-os töltőre, hogy 20 perc alatt belelökjön 50%-ot, na az gondosan nyírja az akksiját. Ez az igazi tervezett avultatás és nem véletlenül sugallják, hogy így csináld.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
svgyula #177107 üzenetére
Tesztelted az állításod? Én igen, és ezért nem töltöm tele és merítem csutkára. Régebben reális áron cseréltek akkut, ma viszont elqrvultak a szervizek is. Ezért amíg pl egy 18650es 3-4ezer Ft-os Li-ion akkut én is 0-100%-ig használok addig a mobile akkukra már odafigyelek.
De tőlem mindenki azt csinál amit jónak lát....csak ne fikázzák azokat akik meggyőződéssel máshogy teszik. PEACEUi: A 6éves, nonstop használt Xiaomi akkum 67%os (Battery Guru szerint) és nálam még éppen kibír egy napot 1 feltöltéssel.
-
-
svgyula
addikt
válasz
Aurig@ #177096 üzenetére
Ez egy olyan placebó amivel sokan azt hiszik "javítják"
a mérnökök munkáját akik a telefonok hardvereit fejlesztik DE NEM! Semmivel nem tart tovább az akumlátor csak többször töltik és rövidebb ideig használható! Ráadásul az ilyen alkalmazások állandóan futnak a háttérben és ez is plusz energia! DE ezt a fogyasztást mindegyik ügyesen manipulálja
Én a gyárit is letakarítottam és gyertem egy nap üzemidőt
-
efi99
őstag
válasz
user26 #177099 üzenetére
Sajnos ott viszont még nem tart a tudomány 56 évvel a holdraszállás után, hogy be lehessen állítani, hogy leálljon magától és annál az értéknél, ahol én akarom. Vagy, hogy rádugott töltő mellett merüljön valameddig és csak utána töltsön. Helyette csak nyafog egy értesítés, szánalmas.
-
-
user26
senior tag
válasz
xy.zsolt #177095 üzenetére
Húú ez király..., de gyógyegér vagyok mert nem találom.
Battery Guru -> Beállítások -> letekerek a riasztásig, itt az az opció van, amit a képen mutatok. Ha kiválasztom, hogy "Akkumulátorszint riasztás", akkor a következő jelenik meg. Ha már így számokról van szó, én 94% -t szeretnék elérni, hogy akkor jelezzen. Macrodroid itt tőletek sokat olvastam, de nem próbáltam soha ki még. @Cs1csó köszi az újabb ajánlást, ezeket azért megnézem.Op13 -ról van szó, és nem gyári rendszer van fent. (SunOS, régen ez volt a Nameless régen)
-
user26
senior tag
Üdv! Accubattery -t használom/használtam olyan célra, hogy töltés figyelmeztetési határ elérése után jelezzen a telefon hang rezgés formában. Ebből tudható, hogy X% -n van. Ez nekem hasznos funció, de Battery Guru -t jobban szeretem használni statisztika miatt.
Az Accubattery helyett mit tudtok javasolni, ami figyelmeztet, amikor beállított X% -n van a töltési állapot ? -
válasz
Viperator #177076 üzenetére
Ez szerintem inkább Asus router kérdés: ASUS routerek.
-
Cs1csó
titán
válasz
DrKapocs #177087 üzenetére
Nálunk (vidék) ahogy én tapasztalom kevesen használják az alkalmazást. Eddig alig találkoztam valakivel aki alkalmazással banszámlára utaltatta volna pénzt. Ez amúgy azt is jelenti, hogy nem csak macera a boltnak (vagy inkább a dolgozóknak) hanem jó bevétel is, mert ott vásárolják le.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #177067 üzenetére
Nem, már nekem sem megy a RePont QR-kódja a Wallet appból. Tényleg nem ugyanaz a generált kód, mint a RePont appban, de ez korábban nem volt gond. A Coopos kártya kódja sem egyezik meg a fizikai kártya kódjával, az mégis megy. Szerintem belepiszkáltak a RePont rendszerbe. Kell a statisztika, hogy csitrilliók használják naponta... ha a Walletet használjuk, nem jön ki az "ebben is fejlődtünk" statisztika.
-
Foose
addikt
Valamikor én is használtam.. Igen, emlékszem hogy böngészőből is működik. Köszi köszi, rá is nézek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Foose #177078 üzenetére
Feedly-t használom én is.
Jó benne, hogy PC-n, böngészőből is elérhető az oldal, ott is meg tudom nézni a híreket.
Igazság szerint inkább PC-n használom, mert onnan könnyebb új böngész lapon megnyitni a linket, mint az applikációból.
Az app-ban csak gyorsan átpörgetem, mi újság, és elrakom későbbre (read later funkció). -
DrKapocs
őstag
válasz
Foose #177078 üzenetére
7 éve nincs rá update, de eszem ágában nincs lecserélni a Feedly Classicot sima Feedlyre. Hibátlan máig.
-
zsolt160
aktív tag
Sziasztok. A Redmi Note 12 4G telefonomon van egy furcsaság. Ha újra indul a telefon akkor a háttérképet elveszti, az nem gond, vissza tudom hozni, de a Google keresősáv folyamatosan modul betöltése feliratot írja ki, de nem változik semmi, csak ha az APP frissűl. Így viszont a G jelre nem reagál, csak a kereső sávra, és akkor jelennek meg a hírek. Erre van megoldás?
-
válasz
balazs1956 #177077 üzenetére
egy link ahol hallgatni akarod sokat segítene
-
Foose
addikt
Sziasztok! Jó pár évvel ezelőtt használtam telefonon hírolvasó appot,sok nekem érdekes oldal rssére fel tudtam iratkozni és be tudtam állítani. Most mit javasoltok erre appot? Ami még működik és ha lehet legyen magyar nyelvű.
-
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956 #177059 üzenetére
Erre valaki?
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
ggeleven #177070 üzenetére
Igen, ez is feltűnt, nem is értettem. Agyhalottak. Amúgy egyre dühösebbek a Mohu vezérek, mert azt hitték az emberek majd belexarnak és 70%-os visszaváltási aránynál maximalizálódik majd a dolog, de igencsak magas a visszaváltási hajlandóság (külön kösönet azoknak akik szinte ebből.élnek)
És a sok zsét megtarthstják, de sajnos több a hiba és 90% feletti a visszaváltás. -
válasz
Cs1csó #177068 üzenetére
Már csak azért is küzdenek sokan a belépéssel még elmentett jelszóval is, mert volt már molcesprod.b2clogin.com és molgogen2prod.b2clogin.com is a belépő oldal linkje, most meg éppen login.mohu.hu.
A böngésző meg nem gondolatolvasó, szóval ha változik a link, akkor nem fogja felajánlani. Aztán csodálkoznak, hogy csak az anyázás megy az egész rendszerre.
-
válasz
antal750 #177065 üzenetére
A REpont automatán kattintok az utalás gombra.
(előtte a fényképen lévő QR kódot beolvastatom)sokáig szerkesztettem
Viktor okosan leírta, hogy először be kell állítani a számlaszámot az appban.DrKapocs
Megnézem majd.
Nálam is minden hűségkártya a wallet-ben van, de a REpont bután/furán jelent meg, ezért nem tettem bele. -
Cs1csó
titán
válasz
antal750 #177065 üzenetére
Sőt, nekem még fenn vvan az app, de van fénykép is a QR kódról (biztos ami biztos alapon, volt amikor kellett)
Volt olyan, hogy nyitnám meg az appot de az kijelentkeztetett valamiért a jelszó meg nem jutott eszembeeszembe (BitWarde tárolja de chrome böngészőt nyitotta meg az app amit amúgy nem használok és valami miatt ott nem tudtam belépni) a lényeg: meguntam a xarozást és a fényképek közül kikerestem (,van egy külön mappám "kártyák" néven) és odatartottam és és simán felismerte és már utalta is a zsét.
Tehát nem is kell az app.
Sőt, olyan is volt, hogy az automat írta ki, hogy valami gond van a fiókommal de a pénz akkor is megérkezett -
-
cidalain
veterán
válasz
vlevi #177057 üzenetére
De, persze jó, ha más nincs, de eddig ment a Wallettel is vagy egy évig...
Most ugyanúgy bent van Walletben, csak rá kell nyomnom a kártyafotó megjelenítésre, akkor előhívja azt a képet, amit a RePont appból mentettem (így nem kell galériában keresni). Plusz 1 nyomás a Walletben, végülis belefér.
Csak nem értettem hogy a Walletnek beadok egy QR-t képként, és nem pont ugyanúgy generálja le magától. Holott az ID-t jól dekódolta az eredeti képről. -
user26
senior tag
Youtube -t mivel lehet helyettesíteni, zenehallgatásra? Spotify nekem nem fekszik. Youtube -n pop egyveleget szoktam hallgatni, automatikus lejátszással, feldolgozások, stb, Spotify nem mindig találom meg, vagy kb soha.
-
Elemental
addikt
Végül ez a vérnyomás app maradt.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Rendszeresen hallgatom/visszahallgatom/visszahallgatnám az Inforádió Aréna c műsorát.
Mostanában ha szeretnék egy adást visszahallgatni, a következő üzenet fogad:this video file cannot be played (errod code 224003)
A telefonom Galaxy 2025 +.
Többször újraindítottam, de nem tudok a hibával mit kezdeni. Youtube, és minden más videót gond nélkül lejátssza.
Opera böngészőt használok (ott próbáltam gyorsítótár törlését, de nem segített)Minden ötletet, segítséget előre is köszönök szépen
-
-
cidalain
veterán
Google Wallet téma:
Be akarom tenni a walletba a Repont üvegvisszaváltós QR kódomat.
Illetve bent van már 1 éve, és így használtam eddig gond nélkül, de két hete nem működik, nem ismer fel az automata.
Repont kódról csináltam képet, és kép alapján raktam be a Walletba.
Most összehasonlítottam a két QR kódot (Repont appos, Walletos), és nem egyforma! Töröltem a kódot a Walletből, csináltam új képet (repont app, és wallet app frissítés után), beadom a friss QR-t a walletnek, és más lesz.
A más kép alá kiírja az egyedi azonosítókódom, ami megegyezik a Repont app fiókban szereplő kóddal.
Hogyan létezik, hogy a Wallet ugyanazt a kódsort másfajta QR kódba generálja le? -
válasz
Viperator #177052 üzenetére
Milyen rendszer? Samsung Dual Messenger-ként, Xiaomi meg Klónozott alkalmazások néven rendszerszinten ad erre lehetőséget.
Meg lehet próbálni külsős appokat is, de ezekre azért van panasz. Ezeket nem próbáltam még személyesen.
Clone App-Parallel Dual Space
Parallel Space - app cloning
Multiple Accounts: Dual Space -
Más téma: adott egy applikáció, más-más loginnal kell belépni. Hogyan lehet azt az applikációt többszörösíteni (terméteszetesen külön ikon lesz mindegyiknek), hogy ne kelljen a loginokat (passworddal együtt) újra gépelni.
-
válasz
ollie #177049 üzenetére
Szerinted az érintetteknek van fogalmuk a router beállításaiban...? Van lehetőség, nem hinném, hogy mindenki ezt a beállítást megcsinálja. Amúgy véletlenszerű MAC címmel is lehet fellépni. Meg van olyan is, hogy simán is fel tud menni, nem tudom, hogy melyik applikációval, mert már mások is csinálták.
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #177045 üzenetére
Tök jogos a felvetés. WIFI nincs, 2 GB a mobilnet. Mintha napközben nem tudna letölteni egész éjszakára elegendő sorozatot, filmet, stb. És ott az offline játék is. És a szomszéd wifi-je, ami átjáróház. És ha használ egy free VPN-t? Szóval szerintem érdemesebb lenne leülni beszélgetni.
-
crok
Topikgazda
válasz
detroitrw #177025 üzenetére
Github/F-Droid vagy Google Play Store a Termux-od forrása? Meg milyen csomagjaid vannak feltéve? Termux API? Termux storage get? Mire használod a Termux-ot? Nem-e annak van egy ilyen dependency-je hogy ezek közül legyen fent valami, mert ezek csinálnak hasonlót.
-
válasz
WhiteWalker #177045 üzenetére
Máskor olvasd végig a szálat és utána írj, vagy inkább ne.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Dr.NX #177040 üzenetére
Nem igazán értem. Ha kikapcsolod a Wifit akkor nincs net. Ergo nem tud netezni. Tehát akkor mit nézel (traffic history) a routerbe? Meg minek hagyja bekapcsolva estére , ha egyébként ki van kapcsolva? 🤷
A másik , ha van 2Gb mobil netje ,azt meg nem látod csak a mobilon , hogy használta e.
Szóval nem értem mit akartál ezzel. -
-
DrKapocs
őstag
válasz
Viperator #177037 üzenetére
Semmi telepítéssel, úgy, hogy nem tud róla? Kizárt. Szomszéd WIFI-jére? Ez azért nem ilyen egyszerű. Ne tudjon róla, hogy kémkedsz, miközben wifit lopni képes. Ez elég nagy ellentmondás. Havi 1GB'os mobilnet csomag és "problem solved", látszólag. De nem egyszerűbb lenne leülni és megbeszélni a dolgokat, mint egyből szankcionálni?
-
Szép napot kívánok!
Olyan alkalmazást keresek, amelyik tudja ellenőrízni a lázadó tinédzser internetes aktívitását, hogy netezik-e éjszaka vagy nem? Úgy, hogy nem kell telepíteni a tinédzser mobiljába. (ez most nem kémkedés céljából van, hanem ellenőrízni, hogy rendesen alszik-e vagy nem, mert sokszor fáradtan és álmosan kelt fel. Otthon a wifi este 10-től reggel hétig nincs net. Mobilnete van és így nem tudunk ellenőrízni, vagy akár felmászik valamelyik szomszéd wifi-jére....)
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #177022 üzenetére
Dedikált VPN szolgáltatókat próbáltad már (dedikált: olyan cég VPN-e aminek ez az egyik fő profilja pl.: Nord VPN, Express VPN)?
Amúgy en olyat választanék aminek van "relatíve" közeli szerver (ahogy írtad okkal fizetős egy VPN szolgáltatónak a HOZZÁD közeli szervere, hiszen alapigazság: minél közelebb annál gyorsabb.
Az ingyenes AdGuard-ot is azért nem komálom akár reklámszűrt megoldását mert nem volt legalább budapesti szervere -
GEPESZ66
veterán
válasz
this is life #177020 üzenetére
KIpróbáltam akkor a windscribe vpn-t.
A net sebesség is elég jó.
Annyi, hogy magyarországi vpn-t nem lehet kiválasztani, az fizetős lenne. -
válasz
svgyula #177030 üzenetére
Az esetemmel kapcsolatosan csak az a problema, hogy ezek a linkek biztos, hogy semmi kozuk a Termux-hoz.
Egyszeruen valamiert bedobja, hogy majd a Termux megnyitja.
Es ahogy emlitettem is van olyan link ami egy felhobe talahato fajl letoltesere mutatna ahonnan le lehetne tolteni (es ez nem egy konkretan egy letoltesi link, csak atiranyit a letoltes helyere)
-
Probert75
addikt
Valaki, aki AnySoftkeyboard-ot használ, tudna segíteni?
Frissült a telefonom android 16-ra és azóta fekvő módban megjelent alul ez a felesleges fekete sáv. Esetleg lehetne eltüntetni valahogy? De már az is jó lenne, ha vékonyabb lenne. -
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Termux-al
Szamomra erthetetlenul nagyon sok(k) alkalommal onkenyesen meg szeretne nyitni bizonyos fajlokat (kiterjeszteseket), linkeket.
Peldakent itt a bongeszon keresztuli pdf felhos linket szeretne megnyitni: klikk
es ahogy latszik vannak olyan esetek ahol nincs is mas lehetoseg.Valszeg elofordulna a belso tarhelybol valo fajl megnyitasakor is hasonlo, de ott ki tudom vedeni azzal, hogy a TC-be letrehozok egy belso tarsitasi szabalyt hogy melyik progi nyissa meg.
Valahogy meglehet adni, hogy semmit se akarjon megnyitni?
A fajlok tartalmahoz es fajlok letrehozasanak jogosultsagaira szuksegem van.Elore is koszi a helpet
-
GEPESZ66
veterán
válasz
this is life #177020 üzenetére
A 30 napos próba verziónál (Eset Premium) a VPN nem lesz elérhető állítólag, így nem tudom majd kipróbálni.
Marad a windscribe.
Ahogy olvasgatom a biztonsággal kapcsolatos cikkeket, az jön le nekem, hogy a fenyegetések annyire szerte ágazóak, hogy a józan ész böngészés során sokkal többet ér, mint bármelyik biztonsági alkalmazás.DOH szinten használom a NextDNS-t (Chrome-ban), ez jó megoldásnak tűnik, hogy a józan ész mellett növelje a biztonságot.
-
-
Bferibörs
addikt
Gemini kérdés,ha valaki használja segédnek.
Beállítom,hogy segéd legyen, bekapcsolom a
Hey googlet,kalibrálom a voice matcht.
Kimondom,hogy Ok google,jobb felül a képernyőn megjelenik egy mikrofon,ami nem reagál semmire.
Mi lehet a gond? Járt már így valaki?
Google és Play gy.tárat már töröltem.
Mind a 4 droidos cuccomon ezt csinálja.ez normális?
Leírás szerint el kellene induljon a gemini,lezárt képernyőnél is az "Ok google" kimondására. -
GEPESZ66
veterán
válasz
this is life #177017 üzenetére
Tegnap olvastam,hogy az Eset Home Premiumban is lesz VPN 10.21-től.
Az Eset VPN mennyire lehet jó? -
-
user26
senior tag
Üdv!
A KeePassDX alkalmazásban hogy tudom megoldani, hogy a létező széf megnyitása menüre kattintva, a telefon tárhelye, és a Google Driver mellett még más felhőalapú tárhely is látszódjon, pl Mega, Dropbox, ? Ha fordítva csinálom a megnyitást, pl Mega app-ból, akkor feldobja a keepass -t és meg tudom nyilván nyitni. -
GEPESZ66
veterán
Csak ritkán használnék VPN-t.
A Proton VPN (free) jó-e?
Vagy van olyan, amit inkább javasoltok? -
gg72
veterán
Sziasztok! Thunderbird appban hol lehet beállítani, hogy a beérkező mailekrol jöjjön küldjön értesítést? Eddig Samsung email appot használtam, azon tökéletesen működött, de pár napja áttértem Honor-ra és azon nem működik a Samung levelező app. Próbáltam a gyárit, de az nem kompatibilis a gmx címemmel, az Outlook is jó lenne, de tegnap pl több gmx-es levelemről sem küldött értesítést. De ha van más levelező app javaslatotok, szívesen veszem. 3 mail fiókot kellene kezelnie: gmail, Yahoo és GMX.
-
Elemental
addikt
-
Met
nagyúr
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Vérnyomás adatok rögzítésére milyen appot használtok?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Adott egy Xiaomi Mipad 3, android 7.0-val és 8.2-es miui-val.
Most hétvégén írta ki a youtube, hogy nem lehet frissíteni nem elérhető, használjam böngészőből.
Van valami alternatív oldal, ahonnan tudnék letölteni rá működő youtube-ot? -
fclub
tag
Sziasztok!
Kisfiam szeretné a Google Play Áruházból megvásárolni a Minecraft fizetős verzióját. Mivel fent van neki a szülői felügyelet (Family Link), így az én telefonomra jött, hogy engedélyezzem és fizessem. Jött sms-ben egy jóváhagyó kód és kérte a telekódot. Sajnos a telekódot elrontottam, nem jutott eszembe az új kód. Nem értem rá keresgélni, gondoltam majd másnap...Na már kb 4-5 órám ment rá, de nem tudom megoldani a helyzetet, bár egyáltalán nem vagyok otthon a területen... Ha a kisfiam telefonján belépek a Play Áruházba és próbálom újra kérni a Minecraft fizetést, azt írja ki, hogy sajnáljuk, a szülő elutasította a vásárlást. Hogy a fenébe lehet ezt az "elutasítást" visszavonni??
Előre is köszi, ha tud valaki segíteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest