Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
user26 #176777 üzenetére
A Fossify Gallery remek választás, legalábbis úgy tűnik tudja amit szeretnék, és egyszerű is.
Már csak 1 olyan jegyzetelő alkalmazásra lenne szükségem, ami olyan mint a Google keep, de van benne jegyzet titkosítás/zárolás lehetőség. Keep -t azért is szeretem, szerettem, mert pl PC -n is ott van, és ha valamit felírok benne, szinkronizál, és mobilon is ott lesz, viszont pár jegyzet esetében egy titkosítás jól jönne, pl pin, minta, vagy biometrikus azonosítással oldana fel, és a tartalom látható.
Barátkozok a, Fossify Notes Beta -val, mert ebben van ilyen opció, de nincs szinkron. Keep-re nincs valami külső alkalmazás, plugin ? Magát az alkalmazást le tudom zárni, de feloldása után minden látható, nem így szeretném. -
válasz
makoss #176776 üzenetére
Az eszközök csak a régi hálózat adatait tudják és csak egy resetelés után lehet újat megadni nekik. Sajnos ezzel ugrani fog minden ütemezés, ha van, de legalább használható lesz az appból. Ha nem emlékszel hogy hogyan kell factory resetet csinálni, akkor Google segít, hogy esetleg bizonyos gombokat kell-e nyomva tartani avagy ki-be kapcsolgatni kell-e pl 5x2 mp-ig. Utána az Ghome appban (vagy tippre bármelyik tuya eszközkezelőben) hozzá tudod adni, mint új eszköz és meg tudod adni az új hálózat adatait.
-
user26
senior tag
Sziasztok! Egyszerű galéria appot keresek, amibe mappa szerint lehet elrendezni a képeimet, a mappa neveket tudom szerkeszteni, módosítani, ha a képre rá bökök akkor lehetőség legyen megosztani, tovább küldeni. A Google Fotók kicsit sokat tud, nem átlátható, a Gallery majdnem jó, de amit szeretnék nem tudja.
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy GHome appom ami Gosund P1 okos elosztóhoz lenne, de szolgáltató / router váltás volt, de nem tudom ismét online állapotba hozni, tudna valaki segíteni?
[kép]
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #176771 üzenetére
Sokan panaszkodtak már:
- nem találnak ilyen programot
- csak ugyanazon gyártó készülékei között működik
- nem "teljes" az átvitel ez-az kimard (jöjjön rá az ember mi maradt ki)Örülök ha van ilyen, és működik!
-
zsoltip
őstag
Google Calendar havi widget, időről időre elfelejti kitenni az Outlookból származó eseményeket. Mi lehet ennek az oka és a megoldása? Nem feltétlen tennék fel még egy naptár appot csak ezért...
-
-
kaciokos
őstag
válasz
hubber19 #176751 üzenetére
Én csak annyit akartam írni, hogy a kompatibilitást installáláskor vizsgálja, működés közben nem. Vagyis ha felteszel egy régi APK-t egy telóra, amint A13 fut, és utána frissíted a telót A14-re, akkor az app jó eséllyel továbbra is működni fog, de legalábbis az Android nem hisztizik miatta. Ellenben ha frissíted a telefont A14-re, és utána próbálod meg felrakni a régi APK-t, akkor az A14 nem engedi.
-
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #176762 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
GEPESZ66
veterán
A Huawei Band7-hez a Huawei Health alkalmazást használom.
Az újabb verziókkal gondom van, gyakran nem kapcsolódik hozzá a karkötő.
Így egy jóval korábbi verziót kell használnom, amivel nincs ilyen gondom.
Viszont úgy olvasom, hogy ezt is érdemes lenne kipróbálni: Gadgetbridge.
Ahogy látom, előtte az F-Droid-ot lenne érdemes telepíteni, s innen letölteni.
Az F-droid biztonságos?
Ismeritek a Gadgetbridge appot? -
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Xiaomi telefonról szeretnék Honorra költözni. Melyik alkalmazás használható erre? Képeket zenéket letöltöttem már, csak a telepített programok és a beállítások lenne a lényeg.
Köszönöm előre is! -
whiskeys
őstag
Sziasztok.redmi 15c készülékem van.alul van egy hosszú csík és azzal kell felhúzva lepegetni alkalmazás között, nincsenek vissza stb gombok.ezek az új módik? Nincs valami állítási lehetőség hogy újra a régi három gombos megoldás lehessen?
-
hubber19
tag
-
crok
Topikgazda
válasz
hubber19 #176747 üzenetére
Túl régi a targetsdk az új Androidodhoz.. bypass low target-el fel kell menjen.
-
hubber19
tag
Telefont cseréltem : Pixel 9 Pro XL, Pixel 7 Pro-ról váltok.
Megfogadva a tanácsot nem "klónoztam" a telefont, hanem teljesen előről elkezdem belakni, csak a Névjegyek+Fotók szinkronizálódtak.
Egyelőre nincsen benne egyetlen eSIM sem, wifiről dolgozok vele. Szombat reggel elutazok, így nem biztos lenne időm mindent belakni, beállítani és nem szeretnék külföldön meglepetést.
Viszont egy idegesítő dologba belefutottam, nem tudom tudtok-e segíteni : van egy Today Calander (Pro apk) naptár amit lassan 10 éve használok minden telefonon.
Most is fent van a P7P-n, ami A16 legutolsó frissítéssel, úgy mint az új telefonon.
De nem engedi feltelepíteni, hibát dob:
Google Play protect kikapcsolva, hibát dob.
Nem szeretnék megválni ettől a naptártól, hogyan lehetne P9P XL-en is, mint most a P7P-n is fent van ?
Köszönöm ! -
dokee78
félisten
Olyan emlékeztető alkalmazást keresek,amiben van olyan opció,hogy addig jelez amíg ki nem nyomom,mint egy ébresztőt!
-
DrKapocs
őstag
válasz
bringasisti #176742 üzenetére
Nem tudja.
-
bringasisti
őstag
Van egy telefon 5 -ös Android verzió. Hívás rögzítő fut rajta. Kiváló hang minőség minden tökéletes. De van olyan hívás, amit nem rögzíti. Ez ritka, de elofordul. A hívó fél telefonja tudja blokkolni az én hívás rögzítőmet ?
-
svgyula
addikt
válasz
Indiant #176738 üzenetére
Azt kifelejtetted, hogy cserébe mit kínál!
Nagyobb helyigény, nagyobb erőforrás igény
De amit pluszban adnak az fenomenális! Szépen ki vannak színezve! Kapsz olyan funkciókat amik már a 4.4-nél is elérhetőek voltak mert a fejlesztők a saját rendszerükbe bele tudták integrálni! Az átlag ember soha vagy max 1x használja! Most pedig ezek lettek a "világszenzációk".
Nagyon hajaznak az automatizálással a windows felé de itt még(?) nem kötelező a frissítés(ami valójában egy placebó)! A következő lépés az lesz, hogy bevezetik az időkorlátot ami az alkalmazásoknál már megvan most is! Aztán csinálnak pár köbkilóméternyi ipari hulladékot! -
Gabesz87
veterán
Google Meet-en nektek jó a hang? Nekem baromi halk. Anyámmal szoktam beszélni rajta, de hiába állítom maxra a hangerőt hívás közben, alig hallom. Viber jó. Nekem S21 telóm van, neki Pixel 8a. Bár szerintem ez tök mindegy, mert eddig nem volt gond. Hacsak nem valamelyik telón egy frissítés okozta bug
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #176734 üzenetére
miért kell ezt?! A fejlesztés (szerintem) PLUSZ funkciókat jelent a régiek MEGTARTÁSA mellett...
-
-
bozont
veterán
Üdv
Ezzel az "új" google phone és contatcs alkalmazással több problémám is adódott a frissítés óta. Nem találom az opciót amivel kiválaszthatom hogy honnan jelenítse meg a a kontaktokat (sim vagy google account) és szintén hiányzik az hogy csak a telefonszámokkal rendelkezőket mutassa.
A listázási beállítások sem működik. Hiába van beállítva hogy a vezetéknév szerint rendezze a listát, a keresztnév szerint rendezi.
Nem tudom másnál is jelentkezik-e és van-e rá megoldás? Vagy csak én siklottam át a beállítás felett? -
GEPESZ66
veterán
A Chrome kezdőlapján eddig ott volt a "Discover" felirat, ahol ezt ki tudtam kapcsolni.
Pár napja a hírek megjelennek, de a kikapcsolás lehetősége nincs ott.
Nálatok is így van?
Hogyan tudom kikapcsolni a Chrome-ban ezt? -
bendess7891
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #176724 üzenetére
Szia,
Még béta fázisban van és elég gyakran jön matatást, config file változtatást igénylő frissítés, de nálam kb fél éve megy ez: Immich
Minden általam régebben használt Google Photos funkció elérhető benne: albumok, arc felismerés, helyszínre keresés, több felhasználós működés akár közös, akár külön jogosultságokkal, background sync, mobil app, igaz azt csak androidon használomAz OMV és Proxmox említése miatt merem ajánlani egy megnézésre legalább. Nálam Proxmox host-on egy Debian VM-en fut docker compose alatt, de az oldalán ott van több futtatási környzetbe telepítés. Képek tárolása nekem külön NAS-on van.
Illetve ebbe én is most futottam bele, összehasonlító tábla az elérhető ingyenes és nyílt album kezelőkről: FOSS Photo libraries
-
boborján2
senior tag
válasz
Egyelőre synology nas azon belül synology photos fut hibátlanul. Ha ez nem lesz akkor valszeg átnyergelünk immich-re.
Mindkettőnek van natív appja robotra és almára is.
Mi csak androidot használunk.Persze lehetne random fájlkezelővel is ,de az nagyon fapad megoldás fotótárnak.
-
válasz
Szia!
Én csak android oldalról tudom leírni, hogy én mit használok.
Itthoni szerver fut, erre szinkronizáljuk a képeket Foldersync segítségével.
A képek elérése pedig egy hálózatot (FTP, SFTP, WebDAV) is kezelő fájlkezelőt használunk (Filemanager Plus), amivel a hálózaton lévő Fotó mappát parancsikonként az asztalra lehet tenni.
Innen már a képnézegető teszi a dolgát. -
Fall-N
veterán
válasz
vgyuri #176721 üzenetére
Nem kötedni akarok, de ez a lista semmit sem ér. Minden kategóriában vannak jobbak és sok elavult alkalmazás van, ami semmit sem ér vagy régóta nem frissült. Sok az új Android verzión nem működik megfelelően vagy időközben lettek jobbak. Sajnos ezek is állandóan változnak.
Például az első sor. Launcher téren nagyon lemaradt sok vagy időközben megszűnt. Jelenleg a Smart Launcher 6.5 van és a Niagara ami fizetős és tényleg érdemes szót vesztegetni rá. Ingyenes közül meg a Lawnchair van talán egyedül. A Hyperion sem rossz, de semmi különös. Akkor inkább már a Lawnchair ingyen.
Fejlesztés alatt van az Octopi Launcher, ami szintén freemium meg a Phocus Launcher, ami ígéretes már most is, csak jó húzós ára van.
Apex őszintén hol van már? Sokkal jobb volt a Nova v7 már akkoriban is, amikor az utolsókat rúgta. Csak közben a Nova is megszűnt.
Böngészők közül sincs már sok ami szóra érdemes, mert a legtöbb egy kicsivel többet tudó Chromium, esetleg más a kinézete, amit ráhúznak. A Samsung Internet meg a Vivaldi jó, többi ugyanolyan egy tucat. Külföldön a Bravért vannak oda, szerintem nem nagy szám. Bármelyik böngésző tudja blokkolóval, amit a Brave. De én eleve használom az AdGuardot, így a böngésző tök mindegy mi, ezért is általában a Chrome amit használok. Firefox sajnos nagyon rossz régóta, baromi lassú. Ha pluszban mennek hozzá a kiegészítők, meg rosszabb lesz.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Nem konkrét alkalmazást keresek, hanem inkább megoldást/praktikát, azaz arra vagyok kíváncsi, hogy mások hogyan oldják meg a nehézséget.
Családon belül szeretném minél egyszerűbben és praktikusabban megoldani a fotók megosztását. A nehézséget az okozza, hogy Apple és Android is van, illetve én (Android oldalról) nem szeretném a fotóimat a nagy felhőbe szinkronizálni, inkább privát cloud megoldásban gondolkodnék, ami otthon fut a "garázsban". (szerver van hozzá)
Párom fb messengeren szokta küldözgetni a képeket, én ezt a módszert nem kedvelem. Egy ideig csináltuk úgy, hogy Google Cloud-ba (Google Photos) egy közös megosztásba kezdtük el felpakolni a válogatott fotókat, de azt sem szerettem, már csak a fent említett szempont miatt sem. (illetve párom egyszer véletlenül bekapcsolta a szinkronizálást, így minden fotóját felszinkronizálta, amit egy kicsit összekavarta a dolgokat)
OpenMediaVault szerver fut itthon állandó jelleggel (lényegében egy Debian), illetve virtualizációs környezet is van (most esxi, később várhatóan Proxmox), tehát bármit tudok telepíteni és futtatni. Publikus IP és dinamikus DNS szintén adott.
Szóval javaslatokat kérek, hogy ki hogy oldotta vagy oldaná meg a dolgot.
Köszönöm!
-
Sziasztok, kérlek frissítsétek az összefoglalót.
Nem található vagy változhatott a Google Play link:
- Launcher / Apex és Lightning Launcher
- Billentyűzet / Hacker's Keyboard és Technical keyboard
- Böngésző / SmartCookieWeb és Kiwi Browser
- Zenelejátszó / Phonograph Music Player (INAPP) és Music Player GO
- Galéria / Gallery - Best & Ad free
- Fotó / Camera Zoom FX + A Better Camera és Footej Camera
- Email / MailDroid
- Időjárás / Weather (Privacy Friendly) és Geometric Weather
- PDF olvasó / Pdf Viewer Plus
- Pénzügy, költségvetés / MoneyWiz 3
- Podcast / DoggCatcher Podcast Player és Tsacdop
- RSS / RSS Savvy + Handy News Reader + Fox RSS Reader és Aggregator
- Szülői felügyelet / Safe Lagoon
- Szerverek fájlátvitelre / Primitive FTPd és SimpleSSHD
- Terminál emulátor / Terminal Emulator
- Üzenetküldők / Nekogram X
- Akkustatisztika / GSam Battery Monitor
- Scanner / Abbyy FineScannerSzerintem még ajánlható:
- Böngésző / Vivaldi browser
- Könyvjelző szinkronizáció / Raindrop.io
- Távoli asztal / Rustdesk (nincs fent Google Play-en)Köszönöm szépen.
-
Fall-N
veterán
válasz
ggeleven #176718 üzenetére
Olyasmit írt Kevin az eredeti fejlesztő, hogy mivel nem haladt semerre egyedül a fejlesztés, ezért meg akarta tisztítani a kódot, hogy ne legyen benne más liszensz stb. és nyílt forráskódúvá akarta tenni. Így a közösség besegíthetett volna a fejlesztésbe. Erre mondta a Branch, hogy nem és vége. Pedig előtte azt mondták a felvásárlás előtt neki, hogy mehet a jövőben. Szóval lényegében tényleg feleslegesen vették meg.
-
-
Fall-N
veterán
Gyönyörű. A Branch felvásárlás után megszűnt létezni tovább a Nova Launcher, hivatalosan bejelentették, hogy vége.
[link]
Sajnos sejtettem, hogy ez lesz, régóta nem jött ki új béta. Sajnos az Action Launcher is kap néha egy hotfixet, az volt a másik kedvenc launcherem.
Viszont legalább a Smart Launcher már így is toronymagasan legjobb és egyre csak jobb lesz az új fejlesztésekkel. A Liquid Glass kinézet meg már megelőzte az Applet, ami skin benne van régóta.
-
DrKapocs
őstag
Mennyire biztonságos az F-droidról appot letölteni? Letöltöttem a DecSync CC-t, amit Tasks.org-hoz használok Syncthing-el kombinálva. Így évi 499 Ft-ból kijön a Tasks.org szinkron. Nem volt egyszerű beállítani, mire rájöttem, de végül jól működik. (Vírustotallal átnézettem, tiszta az app.)
-
borges7
aktív tag
válasz
sopruk #176708 üzenetére
Köszi, azt már pórbáltam, de nem jó, még szerkeszteni kell utána, elnevezni stb. túl macerás ehhez. Már jó pár hasonlót próbáltam(Adobe Scan, CamScanner), de vagy
tele van reklámmal, vagy csak a pdf ingyenes, jpeg-ért már fizetni kell stb.Olyan kéne, aminél azonnal a telefonra menti a képet, semmi utólagos procedúra nem kell hozzá.
-
borges7
aktív tag
válasz
spiderpig820 #176707 üzenetére
Nincs, megnéztem, Xperia XA2, elég régi teló.
-
sopruk
senior tag
válasz
borges7 #176706 üzenetére
Ha a kolléga által javasolt kamerás megoldás nem működik nálad, akkor a Microsoft Lens is tudja ezt a dokumentum szkennelést
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, olyan ingyenes appot keresek, amivel könnyen tudok képeket készíteni a CD-imről. Pár használt CD-t szeretnék eladni, és ehhez kell a kép(eleje, hátulja).
Az lenne a lényeg, hogy gyors legyen, és ne kelljen utána semmit szerkeszteni. Olyan 100-200 képet kell csinálnom kb.(lehet fizetős is, ha nagyon jó, és nem drága(1.000 Ft alatt) -
GEPESZ66
veterán
válasz
Cs1csó #176702 üzenetére
Esetleg még azt megpróbálom, hogy a Google app esetében törlöm a gyorsítótárat, ill az adatokat.
Úgy olvastam, hogy ez is okozhat problémát.
Ha nem segít, akkor jön az, amit írtál , a dns-szűrés.
Megpróbálok először váltani Next-ről Adguard-ra, ill. a szűrőkkel variálni, csak az OISD-t meghagyni, a Hagezi-t kikapcsolni. -
GEPESZ66
veterán
Mostanában, ha megnyitom a Chrome böngészőt, a kis karika folyamatosan forog (pirossal bekarikáztam), mintha töltene.
Ha rákattintok egy cikkre, csak akkor szűnik meg.
Mitől lehet ez ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest