- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Menetrend az például jól jönne
Mxplayert használok videólejátszáshoz, proplayert zenéhez.
E-book olvasó kéne, NEM pdf reader, mert oylan kéne ami tényleg egy oldalt jelenít meg és nem jobbra balra is megy hanem tördéli rendesen a sorokat és lefele kell haladni, állítható háttérfényerővel + betűmérettel.
(#8021) Tejes Pite
Igen, értem, de azért jó lenne néhány új appot megismerni, mert lehet kerestem már hasonlót de nem találtam. Például beírom hogy weather és az Android weather-t soha nem dobta ki nekem, azt használom mióta ráleltem a neten.Többi app: jól jönne valami adatforgalomszámláló ami nem nagyon eszi a memóriát és az akkumulátort, és megjelenik az értesítési sávon. 3G watchdog nem jött be annyira

Egyelőre ennyit szeretnék de ha tudtok néhány hasznos appot vagy olyan időjárás widgetet amin van frissítési gomb és jobb mint az Android Weather szívesen meghallgatok mindent! Köszö
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Objektívek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPad topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Mxplayert használok videólejátszáshoz, proplayert zenéhez.
crok
mobilizmo