- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dokee78 #51033 üzenetére
Érdekes. Nálam nem volt frissítés, tehát most lett "stable" a nálam levő beta. Ez sztem kicsit korai volt, mert ha nem is vészesen, de bugos. Hiába állítod be az exit menü mutatását, a kilépés gombra nem jelenik meg, csak kilép. Csak gesture -ral, vagy sonar -ral lehet előcsalni. Meg nincs swipe kikapcsolás. Ez valahol érthető, de azért lehetne, ha már a régiben volt. De ez legfeljebb csak feature hiány, nem bug.
-
Eternitys
aktív tag
-
twine
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #50395 üzenetére
Egyik gyengébb mint a másik, főleg a parasztvakító havi előrejelzésükkel.
Ha már szavaznék, akkor időképre, most is van vmi bétájuk, állítólag lesz vmi komoly változás rövidesen, a köpönyeg még hozzá képest is igen amatőr.Legutóbb amikor felraktam éppen csak 9 fokot tévedett. -
xSide
őstag
válasz
dokee78 #50282 üzenetére
Facebook oké, videa még firefox fvd kieggel sem megy.
Dolphin LabsSzerk. FB asztali és frissített nézetben, mikor külön oldalon nyílik meg a video.
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #48946 üzenetére
Valószínűleg nem ugyanolyan környezetben szereztük a tapasztalatainkat. Navigálni és navigálósdit játszani az nem ugyanaz. Nálam az első, amit meg kell adnom, az a szélesség, magasság, súly, pótkocsi, stb. Ha ezután a 18m -es szerelvénnyel benavigál egy 3,2m -es híd alá, az könnyen okozhat a navinak hardveres károsodást.
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
válasz
dokee78 #48180 üzenetére
Ez nem az? Hungary_openmaps_eu_europe.map.zip
A listában volt, legalábbis most.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #46683 üzenetére
Melyik verzióra gondolsz? A bétában sztem az egyik alap hiba, hogy egyáltalán nincs kétoldali swipe opció. Mindent a bal oldalra sűrítettek. A 10.x verzióban kikapcsolható. Ha jól emlékszem, ekkor a fejlécen megjelenik egy menüválasztó ikon. De miért akarod kikapcsolni? Szerintem nagyon hasznos a kétoldalas swipe feature.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #46674 üzenetére
Igen, tud. De nálam 10-15 perc alatt lefeszítette a telót. Szép sorban leálltak azok az alkalmazások, amik floating ablakot használtak, vagy a státuszsorra írtak infót. Majd az egész teló kifagyott, reboot kellett, power nyomvatartással. Írogattam a supportnak a hibákat, de ezek nagyon gyermeteg szinten kommunikálnak. Írtam , hogy a pinch zoom takarja az új menüválasztó gombot. Erre megírták a menüt, ahol kikapcsolható a pinch zoom. Köszi, ezt én is tudom, de talán nem véletlenül maradt bekapcsolva. Nem szerencsétlenkedő user vagyok, hanem jeleztem egy hibát a bétában.
-
BlackSoft
addikt
válasz
dokee78 #46368 üzenetére
(#46369) Somatom: Melyik országokban elérhető? Van több állampolgárságom, és sokat járok erre arra. Valahol akár le is szedhetem akkor hivatalosan.
Más: Ezek amiket itt mutattok, és az iGO is (külföldön) támogatják a 4.0.4-es androidot? Nagyon nem értek hozzá, nekem azt hiszem még valami 2,1 volt azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Drive
- Steam Deck
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest