-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
tomy86 #18579 üzenetére
Kiprobaltam mindkettot. Az utobbi javaslatod volt az igazi, mert nem csak hogy orszagok szerint is lehet keresni, de valoban az "orszag szerinti leghallgatottabbakat" is kidobja. Valamint tenyleg nagyon hasonlit - szamomra - a Nokia Internet Radiora. A Xiialive az enaltala hallgatott "neves" radiokat nem is ismeri a kereso altal.
A beosztas azota se lett meg, de talaltam ra "bonyolult" megoldasokat, ha lesz idom, kiprobalom.
-
-
LonGleY
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
sharkybacsi
tag
válasz
tomy86 #15996 üzenetére
Van a fagyasztásnál jobb megoldás:
Greenify Root
Ezt használva ha bezársz egy appot, akkor az hibernálásra kerül, és nem tud újraindulni, amíg te nem adsz rá utasítást.(tehát nem böksz rá az ikonjára) Az előnye, hogy az így beállított appot ugyanúgy tudod kezelni mint a többit, nem kell folyamatosan egy másik programban állítgatni. Persze ilyenkor az adott app nem is küld pl. értesítést (email aapp mondjuk), mert egyáltalán nem fut.
Anroid 4.0 kell hozzá legalább. -
LonGleY
veterán
válasz
tomy86 #15486 üzenetére
A DroidStats-hoz mit szóltok? Ez számomra egészen jól beállíthatónak tűnt, és logból dolgozik, nem kell folyamatosan futnia.
twine:
báz. engem meggyőztek a számok!
-
gacsoi
senior tag
válasz
tomy86 #14942 üzenetére
Dehogy baj!!!
Unalmas lenne a világ, ha mindenbe egyet értenénk
És abban is igazad van, hogy a negatív kritika is lehet építő jellegű.
A hangnem a nem mindegy, és ezt nem rád értem.
Le lehet írni valamíről, hogy nem frankó.
Engem egyszerűen a szarozók idegesítenek.
És még egyszer elmondom, nem a köpönyegről szól a dolog. -
gacsoi
senior tag
válasz
tomy86 #14931 üzenetére
Természetes, hogy lehet róla véleményed.
Mindenesetre egyszerű a képlet.
Ha romlott a tojás, el kell dobni, és nem kell megenni.
Rengeteg alternatíva van, szinte mindenre.
Itt példáúl lehet használni a régi verziót.
Az az autószerelős példa azért kicsit sántít, de ezt gondolom te is érzed
Ugyanis az autószerelő frankón levesz, ez az app viszont ingyenes -
libus
őstag
válasz
tomy86 #13558 üzenetére
Nagyon szépen köszi! Sikerült ezzel a Blackberry2droid progival a BB lementett fájlát (.bbb) átkonvertálni, s az sms-ket sikerült átmenteni az Androidra.
Már csak a telefon számokat kellene...
A telefon számokhoz nincs ilyen jó converter?Jazz Nem az Androidról akarok BB menteni, hanem fordítva!
Valamit nagyon félre olvastál!
Többet az életbe nem lesz BB-je a b.nőmnek, mert egy ilyen gagyi telóval még nem találkoztam!
Pl. Telefonszámokat + sms-t is csak egyesével lehetett kitörölni!
Gondolhatjátok, mikor el lett adva mennyit kellett nyomkodni, mire...
Meg a telefon memóriájába lévő számokat is, csak egyesével lehetett s SIM kártyára másolni!! -
libus
őstag
válasz
tomy86 #13554 üzenetére
Ez az SMS backup & restore nem vált be.
Megpróbáltam ezt a google fiók dolgot, de csak 137 névjegy van fent. Holott 240 van lementve pdf, txt, csv, xml formátumban.
Megpróbáltam importálni is csv-ből a google fiókba, de nem sikerült.
Valami baj lenne a csv fájlal?? Már nem tudom mire gondoljak, de már kezdek -
maross
nagyúr
válasz
tomy86 #12990 üzenetére
Csak nem akar eltunni, pedig minimum ketszer biztos voltam benne, hogy ez lesz az...most mar nem ajanl fel tippeket magatol, de az a sav még ott van, es az jelenik meg rajta amit epp irok (sok ertelme van, ott a kijelzon amit irtam), illetve ha space-t nyomok, akkor mondatvegi irasjelek...
-
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest