- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #46905 üzenetére
Úgy néz ki, átvette a program szerepét a BAM.
Pontosabban egybeolvasztották a kettőt..Best Apps Market - for Android
zeorsdfd: Egyszerre. :]
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #46865 üzenetére
Exchange fiók-nak, GMS-nek valami temp fájlja és app-private mappában lévő TMP-k. Azt értem, hogy az üres mappák egy része újratermelődik, de kb. 2 másodperc múlva indítottam is az SDM-et, azért ennyire nem gyors. Tény, hogy van benne pár cache mappa, de például a kamerának 3 tegnapi mappája is ott van, amiből a képek már törölve lettek.
Egyébként meg a CM se rossz, de mint írtad, folyamatosan fejlesztett adatbázisból dolgozik. Az SDM meg is vizsgálja a mappákat, nem csak egy már kész lista alapján teszi ezt, így szerintem pontosabb. De javíts ki, ha tévedek és végignéz mindent a CM is. Mondjuk ahhoz túl gyorsan végez.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #46805 üzenetére
Aha, nagyon jó kis program ez a CM. Tisztítással talált 110 MB felesleget, majd miután takarítottam, az SD Maid még 68,75 MB-ot. Ha leveszem belőle a galéria miniatűröket, akkor még mindig 25 MB-nál tartok. Olyanokat, hogy TMP fájlok, a CM meg se talált. Az SDM-hez képest 81,5%-os hatékonyság Neked a legalaposabb tisztítás?
Hozzáteszem, hogy az üres mappákat is töröltettem CM alatt és az SDM talált még 28-at. -
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY #46805 üzenetére
Erre gondoltál: CM Security?
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #46745 üzenetére
Akkor nincs használható tisztítóprogram, ha nem tudod, mit is akarsz csinálni. Az SD Maid máig a legjobb, de leginkább akkor, ha megveszed. Ha hosszan rányomsz azokra, amit felajánl, hogy tisztítana, akkor kihozza a fájlokat egytől egyik, amiket törölni fog. De említhetném azt is, amikor az üres könyvtárakat törli (bár ez a FolderSync miatt engem zavart).
(#46775) BullZeye: A proximity szenzor távolságot érzékel, nem pedig hajat vagy bőrt.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #46745 üzenetére
Hát nekem csak ez volt fent ameddig a CM-t mellőzni voltam kénytelen: All-In-One Toolbox
viszont közelében sem járt ami a takarítást illeti, ahogy írtad is nem volt kielégítő a tájékoztatása sem, hogy mit törölt, bár leginkább sosem talált maradékot, ellenben a CM-rel szemben. Egy jó tulajdonsága volt, mérte a boot időt
-
air
nagyúr
válasz
LonGleY #46417 üzenetére
"Nem fájlt akarok titkosítani, hanem egész memória kártyát."
Szerinted ebből az következik, hogy fájlrendszer szintű titkosításra gondolt?
Mivel arra ajánlottam neki alkalmazást, de az nem volt neki jó. Az a gyanúm, hogy vagy nem tudja, hogy mit akar, vagy nem tudja megfogalmazni. Nem tudom melyik a rosszabb? -
Petyyyyy
addikt
válasz
LonGleY #46294 üzenetére
Tiszta sor. De a fontosabb leveleket megtartottam amik eddig oda érkeztek - levéltár most. Nem szerettem volna rumlit hagyni ott, de lehet kénytelen leszek.
Igen tudom, még bakfis koromban csináltam oda címet. A másik ötletem nekem is ez volt, áttolom gmailre ami kellhet még, oszt jónapot. -
Petyyyyy
addikt
válasz
LonGleY #46284 üzenetére
Most épp ez a megoldás üzemel. És most meg az van, hogy ha az eddig indára érkezett levelek közt szeretnék keresni valamit, botrányos tenger fogad, mert onnan nem szelektálódnak az olvasott/törölt levelek.
Mivel egy-két fontosabb helyen az inda van megadva, szükséges az értesülés. -
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #46132 üzenetére
Ott úgy nézem nem lehet ilyet beállítani, h levéltovábbítás.Olyan van,h továbbítás, de manuálisan ki kell hozzá jelölgetni. Ez a régi fibermail valami nagyon kezdetleges cucc. Viszont a gmailemben megjelentek azok az üzenetek, amik a fibermailemre szoktak jönni. Viszont nincs értesítés, meg én nem bánnám azt sem, ha a fibermailes fiókban megmaradnának, de törlődnek. -
tonyqa23
senior tag
válasz
LonGleY #46127 üzenetére
Bocsánat, ezt benéztem. A Beállítások/Fiókok és importálás fül alatt én csak a "E-mail küldése erről a címről:" résznél adtam meg a másik email címet, de nem sokkal alatta ott van, hogy "Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével):"
Gondolom itt kell akkor megadni. -
törölt tag
válasz
LonGleY #46116 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom! Az ISO a NAS -on van és már írtam egy párszor, hogy nekem az Android nem teló, tab skatulya. Nekem otthon is arm Android az elsődleges oprendszer, mint egy normál PC -n, monitorral, egérrel, billentyűzettel. Ami a disztrót illeti, én nagy Puppylinux fan vagyok. E mögött áll (t) egy hazai közösség, így készültek Magyar nyelvre optimalizált verziók. Sajnos, gazdasági problémák miatt nagyon döcögőssé vált a hazai vonal. Most épp a Puppylinux.hu sem elérhető. Nekem viszont több Puppy van archiválva és a NAS -om topikjában kértek egyet, mert a Puppy minden hókuszpókusz nélkül írja-olvassa a NAS -ban használt XFS fájlrendszert. Remélem, kielégítő magyarázattal szolgáltam, hogy miért / miért így szeretném ezt megoldani.
-
air
nagyúr
válasz
LonGleY #46088 üzenetére
Kösz. Közben felraktam a Smart Voice Recordert. Ez nekem jobbnak tűnik.
-
zho-lee
addikt
válasz
LonGleY #46020 üzenetére
Végül is a next launcherrel is volt egy jó "kanyarom"..
Maga a launcher,és a next notofication volt csak telepítve, semmi más.
eléggé ütős tud úgy lenni, majdnem nova színvonal, illetve arra lehet csinálni.
De egy baja van, időnként random elhagyja az agyát, össze omlik.
Volt hogy egy hónap, de volt 2 hét is.
pedig csináltam rá egy mű sense felületet anno a htc-re, és nagyon jó lett volna ha ment volna. -
becenevem
aktív tag
-
toth_janika
őstag
válasz
LonGleY #45591 üzenetére
Kössz, és megtanulom használni!Szerk.:
Sajnos a linken adott megoldás nem megfelelő... Az eszközkezelőben és a telepített programok között sincs feltelepítve az Anti-Theft. Az Avastot leszedtem, újra feltelepítettem, de továbbra sem törölhető az Anti-Theft...
valami egyéb ötlet? -
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #45439 üzenetére
Ezek jellemzően pár perces használat után íródnak. Ráadásul nagy részét tipikus egybites userek írják, akik pl. azért adnak egy csillagot egy appnak, mert csodálkoznak, hogy nem tudnak mindenkivel a telefonkönyvükben ingyen kommunikálni, vagy hogy net nélkül nem küldi el az üzeneteket.
Ellenben itt a fórumon ilyen szempontból jobb a helyzet.
De ha rossz topikba írtam segítségért, akkor szívesen veszek minden útbaigazítást.
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #45427 üzenetére
Ezt a telefonszámosdit felejtsd el szerintem, nem attól függ egy program használhatósága, hogy miként regisztrálsz be.
Őőőőő... nem állítottam ilyet. Viszont az, hogy mennyire tudom elterjeszteni a baráti/családi körben, az leginkább ettől függ.
A KakaoTalk jól hangzik, nem gond, hogy nem lőhető ki, ha nem zabálja fel az akksit. A Couple-t ismerem, de az csak kétfelhasználós. (De annak nem tűnik rossznak.)
Most még a Fring-et néztem, fel is tettem; ezt korábban használtam, de azóta sokat változott, és az értékelési sem jók.
-
-
Astrasattila
tag
válasz
LonGleY #45241 üzenetére
Nem azzal van a gond, hogy nincs hozzá megfelelő ingyenes program! Azzal van a gond, hogy ahogy látom, csak az áruházon keresztül lehet feltelepíteni. Oké, megvan a Talk tiltása. De amint fentebb fórumtársak is írtak, hogy K9-IMOP dologgal működik a 2 cím, vagy másik fórumtárs írta, hogy milyen macera által lett privát a privát élete Androidon. Na ez a macera hozzá. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nagypapámnak volt egy felhúzós órája, mikor élt is volt már vagy 80 éves óra. Na én pont így érzem magam. Felhúzós óra vagyok a digitális világban.
Jellemzően pénzes emberek csemetéi a haveri köröm, ezért mindegyik Apple terméket használ. Ezt csak a segítségkérés miatt írom. Mondjuk ötletnek nem rossz. Fiatalabbak is tőlem jó 15 évvel, jobban benne vannak már ezekben talán.Köszi az ötletet!
-
válasz
LonGleY #45195 üzenetére
Im+ Pro, nálam tökéletesen működik.
Én amit lehet, azt program helyett Opera Classic böngészővel intézem: fb, met.hu, gdrive táblázatok, amazon, appsales...
Strong Password Generator - 16 karakteres jelszavakat használok, amit Gdrive-on egy táblázatban tárolok: weboldal, név, jelszó oszlopokkal, ezt minden operációs rendszeren elérem, elég egy böngésző. 2 lépcsős azonosítást bekapcsoltam, ha feltörik az accom, akkor chrome egyébként is megjegyzi a jelszavaim.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #45195 üzenetére
Nincs kedvem nagyon keresgetni, 1 találati oldal elég volt:
Osmand: "Tökre nem megbízható, csinál baromságokat"
GO Launcher: "0 forintot lehet, hogy tényleg ér a GO."Ezen kívül meg a már említettek. Bár tény, hogy sokszor a szajkózás miatt hiszem azt, hogy megint valami újról beszélsz.
-
freemanone
addikt
válasz
LonGleY #45188 üzenetére
Ezzel csak annyi a baj, hogy kissé repetatív és már unalmas olvasni. Követem a topikot, de csak ritkán szólok hozzá, viszont akárhányszor FB-ről van szó, elmondod a monológodat 1000 féle verzióban. Mindegy is, megoldottam a dolgot és már működik a push a messengerben.
ha valakit érdekel: Delete, cache+app, reboot, install, login = working. -
freemanone
addikt
válasz
LonGleY #45152 üzenetére
és (#45157) vadkörte: FB messenger nem egyenlő FB kliens. Sosem voltak közösek. Nem is szokott vele baj lenni. A kliens 1 kalap kaka. De nem összekeverendő. Köszönöm a sok segítséget, igazán hasznos tippeket kaptam!
A másik meg hogy már megint ez a vájkálódás, hogy ki mit minek használ, ne akarjátok már megmondani, mert semmi közötök hozzá. Ha segíteni nem tudsz inkább maradj csendben, bölcsebb maradsz.
-
Astrasattila
tag
válasz
LonGleY #45163 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen! Én nem akarok alapjáraton semmit üzemeltetni telefonon, ami állandó kapcsolatot akarna, vagy online működne ( GPS, csevegő, Facebook, időjárás, stb. ezek közül semmire nincs szükségem, ezért is tiltottam le ezeket a programokat, amennyire értek hozzá). Egyedül egy sima böngészőre van szükségem, ha eszembe jutna valami, de a szgép már nincs bekapcsolva, akkor megnézzem. Na meg a zenelejátszó kell. Tudom, minek akkor nekem okostelefon..csak mert ajándékba kaptam.
Ha nekem kellett volna telefont vennem, még vártam volna vagy 10 évet. Nekem a telefon telefonálni kell. De ha már így alakult, minimálisan kihasználom a képességeit.
-
raziel01
veterán
válasz
LonGleY #45011 üzenetére
Azt felejted el, hogy a netes jelszó máshogy működik. Yahoo feltörés vagy ilyesmi az nem így menne, mert el kell küldeni minden jelszót és vissza is kell kapni csomagot szóval a pingen is sok múlik és a szerver terheltségén is.
Illetve szerintem egy idő után le is blokkolnak ha látják, hogy marha sok próbálkozás történik. Vagy csak captcha-val enged belépni pár próba után. Vagy pl csak 5 mp-enként enged 1 jelszót megpróbálni az oldal.
Szóval max offline működik a brute force eredményesen. -
Laca1212
őstag
-
galaxys80
veterán
válasz
LonGleY #44960 üzenetére
Én egyáltalán nem botránkozok meg.
Gondolom a Nemzetbiztonsági Hivatalban,CIA-nál esetleg a NASA-nál dolgozol, így állandóan heckerek támadásának vagy kitéve.
Viccet félretéve.Felesleges ezt ragozni.Te így érzed magad biztonságban, míg mások ennél sokkal kevesebb védelemmel is.
Nem kell mindenáron meggyőzni a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest