- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bozek #125148 üzenetére
Ki lehet tallózni a fájlokat? Ki lehet jelölni, hogy 10 azonos kiterjesztésűből csak 5-öt szinkronizáljon? Ki lehet zárni, hogy a fő mappán belül csak 10 különböző fájlt és a 10 mappából csak 4-t szinkronizáljon? És mindezeket tallózással? Én nem találtam anno erre lehetőséget.
-
darvinya
titán
válasz
Bozek #125010 üzenetére
Mondjuk most már reklám mentességet app-on belül kéretik fizetni, hogy legközelebb.is fizess, akár app újratelepítéskor is.
Erről írtam.rasotamas
Jól látod, de nem a készülékre lesz érvenyes, hanem csak arra az app-ra.
Mint fent említem,.újratelepítéskor is bukod a vásárlást.(#125014) Viktor0610
Igen, még jó app-okat vettél meg.
Gyekeimnél tapasztaltam meg először játékainál áttelepítéskor. -
pc360
addikt
válasz
Bozek #124642 üzenetére
Jó, hát én is FLAC-eket használok, az már eleve jobb, mint az MP3, de nem sok hi-res cuccom van. Inkább a flat hangzás híve vagyok, azt meg mindegyik lejátszó tudja.
Az offline tárolásnál semmi akadálya annak, hogy szinkronizáld Dropbox vagy más kiegészítővel az adatbázist. Ezt tudja az említett PasswdSafe is (de az említett SafeInCloud is megtalálható a gyűjteményemben). Nem azt mondtam, hogy nem fordulhat elő neten, hanem azt, hogy egy kifejezetten online tároló, mint a LastPass mindenképpen rizikósabb, mert ha a személyes Gmail és egyéb accountodat nem is fogják piszkálni, az online gyűjtők viszont elsődleges célpontoknak számítanak.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #124585 üzenetére
SD Maid helyett jobb a 1 Tap Cleaner Pro. Bár megvettem az SD-t is. A többit amit írtál én is használom, bár zene terén mást használok, a PowerAMP helyett. Anno megvettem én is de lecseréltem. (GMMP Pro, PlayerPro + DSP Pack, Retro Music, BlackPlayer EX stb.)
ES File Explorer:
Az ingyenes tele van reklámmal, a fizetős meg nem frissül régóta. A Solid Explorer és az FX Pro ezerszer jobb.
-
pc360
addikt
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #124390 üzenetére
Úgy tudom, hogy Joao portugál. Sztem inkább ezért tud a Tasker portugálul.
Mi ezen a fura? Minél többen használják, annál jobb, mert több a tapasztalat. Nálam a Robot és a Macrodroid is telepítve van, mert miért ne. Megvettem a Taskert is, mert miért ne. Azzal csak jobb lehet egy alkalmazás, ha több nyelvre lefordítják.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #124385 üzenetére
Én ezt az érvet vettem alapul:
"Majd írok Joao-nak, hogy esetleg lehetséges lenne-e beleépíteni a Taskerbe is a magyar nyelvet, bár én nem látom értelmét. Nem kell hozzá akkora angol nyelvtudás, hogy tudd mi mit csinál."Ez az érv független attól, hogy egy nyelvet hányan beszélnek, hiszen egy spanyolnak, vagy egy németnek sem kell hozzá nagyobb angol nyelvtudás, mint egy Magyarnak. Nem hiszem, hogy a fejlesztő fordította. Fogadni mernék, hogy a helyi közösség munkája, ami pont ugyanannyi meló volt, mint amennyi a Magyarítás lenne a helyi közösségtől.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #124381 üzenetére
Na, ez érdekes. Vajon ki és miért tanította meg németül és spanyolul? Ha annak volt értelme, akkor a Magyarításnak miért nincs? A németeknél sokkal általánosabb az angol tudás, mint a Magyaroknál. Mégis lefordították.
Bocs beg, nem tudom eldönteni, hogy ez itt ON, vagy OFF! -
Somatom
veterán
-
NandorHUN
addikt
válasz
Bozek #123589 üzenetére
Hát nekem 704-en egyáltalán nem ment a Hi-Res, 705-s alpha builden volt Hi-Res, de annak ellenére, hogy Max elvileg Samsung exynos telefonokon fejleszti a PowerAMP-t nálam nem ment a 24bit 192kHz és szerintem ezzel nem vagyok egyedül... (sima 16bit 44.1kHz az ment).
External DAC az más kérdés most....
"Nálam szakadozik a zene, ha 192 kHz-re van állítva és be van kapcsolva a MusicFX. De ha leveszem 96 kHz-re a felskálázást, akkor nincs ilyen probléma."
- Minek skálázod fel a zenét? AZ még PC-n is anomáliákat okoz és rontja a hangzást ha felskálázod az eredeti zenét... Ha alapból 192kHz van az más kérdés, de ha nincs akkor ajánlott azon a mintavételen hallgatni, amin eredetileg is volt. Ebből jobb monjduk a Neutron meg az USB Player Pro, hogy képes Androidos DAC-ot megkerülni és a rendes mintavételen DAC-od azon skáláz amin kell hogy legyen
- Nekem Dragonfly DAC-om szépen ki is írja ezt.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Bozek #123580 üzenetére
Gondoltam más telón talán jó.
Nekem nem megy se folder, se playlist, se semmi kivéve az összes zene listát. + Hi-Res audio is hibás, még külső DAC-on is.
Mindenesetre elvileg májusban jön a teljes verzió. Remélem tényleg így van.Amúgy jelenleg zenére én BlackPlayer EX-et javasolom mindenkinek.
Fantasztikusan jó UI, könnyű kezelés és még tag-ok és infok is szerkezthetők benne, amihez hasonló alkalmazást még nem találtam (már ami ennyire jól kezeli a szekesztést) - egyszerűbben mint bármelyik másik app-ban.
+ Sok infot kiír zenékről és előadokról is alapból letölti a profilokat, ami különösen jó, ha esetleg hibás tag-ed vagy infod van fent, mert ki tudod javítani.....
Illetve vaalamilyen oknál fogva mész szebben is szól mint a többi lejátszó sima Jack-re dugva (+ Viper , Atmos (DivineBeats sound mod), annak ellenére, hogy app-on belül nincs semmi EQ vagy erősítés betéve.Annyi van csak hogy external DAC esetén a felskálázást nem támogatja, mint a Neutron vagy USB Player Pro, de azok alapból drágábbak, szar az UI és zenében ennek ellenére se szólnak észrevehetően jobban. - főleg jack-en nem.
Őszintén szólva én nem látom, hogy PowerAMP hogy fogja lekörözni funkcionalitásában a BlackPlayert...Beta-t elnéve talán kapunk egy működő Hi-Res audiot (ez kérdéses), + egy nagyon szép UI-t, de ennyi.
-
pc360
addikt
válasz
Bozek #123580 üzenetére
A mai napig nem értem, hogy mitől ilyen népszerű a Poweramp. Jó, sejtem, a használóinak száma elérte a kritikus tömeget valahogy, és önnfenntartóvá vált. Nade mit nyújt cserébe?
Mondják sokan, hogy hangzás-hangzás... Úgy gondolom, hogy azokat csípik a népek, amiben turbózható a hangszín. Ha már hangos, és dübörög a basszus, akkor már húdejó hangzása van... Mindig kiderül, hogy a popularitás és az ízlés nem jár kéz a kézben (ez a zenék, filmek kapcsán épp olyan érvényes).
Miközben a flat-ek minden lejátszóban pont ugyanúgy szólnak, normális DAC és füles pároshoz meg az kell. Az Android ajánló kapcsán merült fel a kérdés, és még tartozom egy alaposabb teszttel, úgyhogy pontosabb verdiktet is levonok majd, most inkább csak elmélkedtem ezen a lejátszó dolgon. És nem bántam meg a PlayerPro megvásárlását, szerintem sokkal pofásabb és kezesebb lejátszó, miközben minőségben ugye nem rosszabb.
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #123568 üzenetére
Olvastam én is, hogy még nem teljesen kompatibilis Oreóval. Engem amúgy is hidegen hagy, mert van rá alternatíva (pl. PlayerPro + DSP pack) ami nem béta és nem ilyen oldschool.
Csak azért szúrtam be ide a linket, hogy, akit érdekel az lássa hogy legalább valamennyire halad a lassú fejlesztés. Már régóta csak az alfa volt. Páran meg szeretik a PowerAMP-ot. Anno én is megvettem, de sok egyéb dolog miatt már túlléptem rajta.
-
Somatom
veterán
-
eclipse19
senior tag
válasz
Bozek #123395 üzenetére
Ha lenne bennük infra még esetleg szóba is jöhetnének...
Bár azon az áron, ...
Mellesleg ez itt az utóbbi 2 és fél év kompakt (na nem annyira, de 140mm alatti) mobil termése világszerte...
Már, ami nálunk és most még esetleg értelmezhető, mint használható készülék.4 azaz NÉGY darab modell...
-
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #123268 üzenetére
Dashclock helyett jó a Chronus Widget. Ugyanúgy kezeli a DashClock plugineket és sokkal jobban testreszabható. (Fent kell hogy legyen a DashClock is hogy kezelje a kiegészítőket.) Én megvettem IAP-ban a teljes verziót.
AcDisplay helyett meg a C Locker Pro
Mióta ujjlenyomat-olvasó van a telefonokban azóta nem használok egyedi zárképernyőt. Nem is nagyon látom a lockscreent, csak akkor ha megnézem az időt. Chronus is a honescreenen van.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #123033 üzenetére
Mi olyan érthetetlen ezen? Tegyük fel, hogy régóta jársz két hely között (pl. otthon, munkahely)! Ismered már az összes lehetséges útvonalat. Nem kell, hogy a navi vezessen, csak az, hogy mutassa azt a szempontot (aktuális forgalmi helyzetet), ami alapján Te eldöntöd, hogy melyik útvonalon fogsz menni. Most pedig képzeld el ezt város szinten, amikor bármelyik két pont közti alternatívákat ismered!
-
-
emeron
tag
válasz
Bozek #122449 üzenetére
Köszi, fel is tettem Androidra, kihasználom a 7 napos teszt időszakot. Eddig nagyon tetszik! Viszont időnként használok VPN-t, ezzel együtt meg ugye nem megy még egy VPN. Viszont láttam a beállítások között olyat, hogy lehet proxy-t megadni. Én ProtonVPN-t használok, de nem igazán világos hogy itt hogy kell beállítani. A tudásbázis pedig csak NordVPN meg Tor beállításokat ír le. Tudnál erre valami tippet adni? Vagy valaki, aki ugyanezt a kombinációt használja?
-
meko1
tag
válasz
Bozek #122395 üzenetére
Bozeknek,Begnek>>>irtó jó fejek vagytok......
a nemcsakot ezúttal valóban külön kellett volna írnom,másabb(noha nincs ilyen szó) magyarázatom nincs rá,minthogy a mérhetetlen....(majd Bozek talál rá megfelelőt)kissé fölidegesített
hülyeség ellen nincs orvosság,sajnos,kár hogy valamelyik fórumban ezzel kapcsolatos megjegyzésemet
törölte az illetékes elvtárs(az egész kiterjedt beszélgetés-csokrot persze-s így azt nem bírtad ide illeszteni,
azért gratulálok)
szerintem itt be is fejezhetjük,mert lassan kezdek félni ebben a mélységben -
spe88
senior tag
válasz
Bozek #122343 üzenetére
1- Rengetegszer ajánlottak baromságot, mint ahogy nyilván már én is mondtam olyat, ami mégsem jó az adott problémára, és igen, felraktam, mert a legtöbb esetben hiába olvasnék el bármit is, csak a pudingpróba működik, mint ahogy valószínűleg a válaszadó sem hülye, csak egyszerűen mégsem úgy működik számomra, ahogy kell. Nyilván, ha kérek egy PDF-olvasó appot és azt ajánlja valaki, hogy a Hill Climb Racing tökéletes erre, akkor azt erős fenntartással kezelem, ilyen fórumtárssal még nem találkoztam.
Szóval ez a beleugrasz a kútba jellegű kérdés itt nem állja meg a helyét túlzottan.
2 - Nem vagyok benne annyira a dolgokban, hogy tudjam, hogy mivel reklámblokkoló egy app, ezért Play-ből le ne szedjem, csak az app hivatalos oldaláról.
3 - Lehet, hogy a leírásában szerepel mire is jó az AdGuard, de éppen te ajánlottad nekem, hogy ez jó lesz. Én az előzőekben említett okok miatt ezt elfogadtam és már toltam is felfele. Viszont én meg azt szűrőm le, hogy te a posztodat nem olvastad el: mert azt írod, hogy miért várok el olyan dolgot, amit az adott app nem tud. Most vagy tudja, ahogyan írtad is a VPN-es megkötéssel, vagy nem tudja, mert nem erre való. Gyanítom az előbbi, tehát mégis elvárhatom tőle, lehet, hogy nem a fő profilja, de tudja. Nem hinném, hogy csak úgy légből kapottan mondtad, nem igaz? Hiszen akkor vagy félrevezettél vagy te nem olvastad el kellően értően a postomat. Egyiket sem hiszem.
Egyszerűen jó lenne ez rá, mint ahogy írtad is csak épp benne van ez a ad-blokkoló dolog, ami miatt mókolnom kéne vele. Tehát ez a miért várok el olyan dolgot, amire nem találták ki szintén nem állja meg a helyét, hiszen, akkor nem ajánlottad volna. Te is, más is javasolt már jó tippeket nekem, amit ezúton is köszönök és köszöntem akkor is.
4 - Én kértem egy appot, ami megakadályozza a telepített appok internetre jutását akkor is, ha ki van kapcsolva a kijelző és akkor is, ha be van. Olyanra lett volna szükségem, hogy csak akkor menjen ki, ha én az adott appot kézzel elindítom. A gyári beállítások szerint, miszerint nincs automatikus indítás, nincs háttérben történő indítás az adott appra stb. nem oldotta meg, mert ugyanúgy kiment: bekapcsoltam a kijelzőt és az Indextől elkezdve az IMDb-ig kaptam az értesítéseket mobilneten. Erre kaptam az AdGuard és Droidwall megoldást.
Utóbbi root-igényes, nekem jelenleg nem rootolt a telóm. Előbbit megbeszéltük.
Nem is hánytorgattam fel ezt senkinek, csak jeleztem, hogy a két app egyike sem jó számomra sajnos, szóval élő még a kérdés Erre kaptam az erősen cinikus választ tőled, immáron másodszor is, hogy nem értően olvasok stb. Erre reagáltam, nem arra, hogy rossz tippeket kaptam. Szerintem ezt túltárgyaltuk, így is pont két posztmegírásnyi idővel többet pazaroltam, mint szerettem volna ...A kérdés továbbra is él. Ha nincs olyan app, amivel ez egyszerűen megoldható root és egyéb mókolás nélkül, akkor annyiban hagyom. TX
-
spe88
senior tag
válasz
Bozek #122339 üzenetére
Azért teszem fel itt a kérdést, mert a kérdés megírásával eltelik 20 mp és az általatok javasolt appok felrakásával ismét ugyanennyi. Ha utána akarnék járni, tehát olvasgatni a Google Play-leírásokat, egyéb fórumokat stb., magyarán bele szeretnék fektetni ebbe a komoly projektbe x órát, akkor nem tenném fel a kérdést, mert akkor megtalálnám a választ. Erre való a fórum, hogy aki szívott már hasonlóval, esetleg kipróbált egy halommal és rájött mi a tuti, az megosztja, mint ahogyan én is megosztom a közösséggel az adott tapasztalataimat egy témakörben, amivel minden bizonnyal többet szoptam a kérdésfeltevőnél. Arról nem tehetek, hogy ez engem rohadtul nem érdekel annyira, hogy a kevés szabadidőmből még a leírásokat is böngészgessem meg manuálisan telepítgessem az innen-onnan lehúzott, ki tudja milyen megbízható appokat. Ilyen esetben leírom/nám, hogy ehhez az apphoz root kell, vagy azt ne a Play-ből szedd le, mert úgy nem fog menni, mert bár lehet, hogy az itt lévő expertek már nem is használják a Play-t és fórumokról manuálisan telepítgetik az agyonfőzött cuccukra a dolgokat, jómagam, hozzátok képest informatikai halandó, még mindig a userek 99%-ába tartozom, aki Play-ből egy kattintással felteszi és csókolom, megbízva az itt adott válaszokban minden további számomra érdektelen olvasgatás nélkül. Lehetséges az is, hogy utóbbiak egyike említve volt egy fórumtárs által, csak elkerülte a figyelmem. Most nem jól jártam, van ez így. Sokszor kapok jó tippeket. Az meg, hogy ha Play-ből lehúzott program így működik az már bőven kimeríti nálam az "erről az alkalmazás tehet"-kategóriát. Egyébként olvasni tudok értően, bár egy app-leírásnál nem sokkal, de valamivel fontosabbakat szoktam.
Köszöntem.
-
Nikaré
őstag
válasz
Bozek #122137 üzenetére
Azt meg tudod mondani esetleg, hogy a pc -re telepített SafeInCloud honnan vehető ki mint társított alkalmazás?
Valahol láttam egy olyan módszerben mint a Google eszközök (ott látható volt a mobil illetve a tab illetve a pc hozzárendelése), de nem találom mert, ha megtalálnám akkor eltávolítanám, ugyan is a pc -ről törlés újra telepítés nem segített.
Bárki dobhat ötletet megoldást
THX -
darvinya
titán
-
meko1
tag
válasz
Bozek #121964 üzenetére
tudtommal nem volt titkosítva a kártya,a dropboxból vissza továbbra sem>>>estleg arra ötlet,h. a dropiban levő
zip mentést/vagy részeit?,merthogy ott van ám/ hogyan lehetne mégis fölkínálni vmelyik backupoló alkalmazásnak(persze,előjöhet a kiterjesztés problémája<'easy' mentés volt)köszönöm,üdv meko1 -
-
air
nagyúr
válasz
Bozek #121874 üzenetére
TP-Link WR841N v.10.0
Nincs rá dd-wrt.
Szerettem volna OpenVPN-t, de sajna nem megy.Colonia:
Disconnect Pro
Disconnect Free
Ahogy látom webes felülete már nincs a Galaxy Apps-nak, ezért ezek csak az alkalmazásból nyithatók meg. -
-
-
-
-
-
darvinya
titán
válasz
Bozek #121278 üzenetére
És (#121277) tomboy0013
Miért keveritek felhasználó tárolót a rendszer tárolóval.
Ha tényleg felhasználó tárolóra települnek az app-ok, akkor minek titkos data partíció, s ennek a méretét lehet csak megtölteni, ha ez betelik, akkor jön, hogy hely hiány miatt nem telepíthető.FB-nek van alkönyvtára, ami nem látszik és bizony 2Gb, a sok emúdzsi, stb. izék miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest