- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
Foose
addikt
Sziasztok! Launcher gondom van. Honor 200,droid 15. Nemrég váltottam huawei p30 pro-ról, már azon is nova launchert használtam sok-sok éve. Váltottam tegnap. Windows x launcherre. Ma pedig felraktam az octopi launchert is.. Gesztusvezérlést használok a telefonon régóta, na most ez adta be a kulcsot. Képernyő aljáról felfelé húzva az ujjam a task jön be, tehát a futó alkalmazások listája. Most gesztusvezérléssel csak a honor launcher mellett működik, se a Windows x launcherrel, sem az octopival nem tölti be a listát. Alsó gombokra váltva már működik. A felrakott két launcher nem szereti vajon a gesztusvezérlést? Minden másra működik a gesztus, csak erre nem.
-
Met
nagyúr
válasz
kaciokos #176475 üzenetére
Köszi, ingyenes app volt, a fizetős verziója tudott import-exportot. Én megvettem.
Az import-exportot buktam is amikor a Realme-ről költöztem a Note13-ra, az app amúgy működik rendesen. Most Note13-ról költözök 14-re szóval szerintem működik ezen is ha fel tudom rakni. -
kaciokos
őstag
Azt nem tudom, hogy a Xiaomi költöztetője mit visz át, a Samsung löltöztetője pl. nem viszi át azokat az appokat, amik nincsenek már fent a Play Store-ban.
Vagy mentsd le a régi telefonon az app-ot APK-ba pl. Total Commanderrel, vagy töltsd le az összefoglaló "Alternatív oldalak APK beszerzésre" szakaszában található oldalak egyikéről. Sajnos a beállításokat és egyéb alkalmazásadatokat valószínűleg el fogod bukni. Ha a program fizetős, az még tesz az egész mögé egy nagy kérdőjelet.
És persze az sem árt, ha az alkalmazás megfelel az új telefonon levő új Android követelményeinek, én sajnos ezen buktam el nemrég költözéskor egy pár régi, de hasznos appot.
-
Per Me
tag
válasz
ArthurShelby #176470 üzenetére
Meta Services, Meta App Installer és Meta App Manager a Samsung telefonokon. Én is tiltottam mindet.
-
Met
nagyúr
Lett másik telefonom de az egyik app már nincs fent a play-en, le lehet azt még tölteni valahonnan?
Vagy költöztessek át mindent a régiről a Xiaomi költöztetőjével és az átviszi? -
ArthurShelby
addikt
válasz
ollie #176455 üzenetére
Anno még az s9-emnél volt olyan, hogy a facebook/messenger automatan frissült, mert volt egy saját külön keretrendszere, ami frissítette, azt kellett letiltani emlékeim szerint.
Egyébként szerintem felhasználói beavatkozas nélkül nem tud frissülni egy app (mármint, ha a play-ben kikapcsoljuk az alkalmazások automata frissítését, bár ugye ők is keretrendszerrel csinálják) -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Clipper+ -t használok, de pár napja nem hajlandó megnyitni a Redmi 13-on. Redmi Note 9 Pro-n simán működik, onnan is költöztettem át a 13-ra.
Egyelőre nem merem letörölni, újra telepíteni, mert nem szeretném elveszíteni a rögzített kimásolásokat.Mi lehet a gond szerintetek? A megnyitott alkalmazások (kis négyzet) ott van, de onnan sem tudom megnyitni.
-
Chris500
kezdő
Sziasztok vannak itt olyanok akik a huawei p30 telefonjukon custom romot használnak android 11 vagy 12 öt ?
-
dethroner
veterán
válasz
ollie #176454 üzenetére
Az miért van hogy néhány app-ban beállítható az is, hogy mindig engedélyezve legyen a helyadatokhoz hozzáférés, de a többségnél az a maximum hogy az alkalmazás használata közben érhesse el? Ez az alkalmazás sajátja, vagy az android dönti el hogy melyiknek milyen lehetőséget ad?
Az időjárási adatok az órára az óra app-ból származnak, vagy az app is a telefonra telepített időképből kaphatja az infót? -
DrKapocs
őstag
válasz
ollie #176463 üzenetére
Szerintem nem tudnak egy harmadik készülékről bejelentkezni. A felhasználói név és jelszó nem elég, itt jön képbe a kétfaktoros azonosítás. Szerintem már kötelező (de ezt nem tudom biztosan). Ha nem kötelező és nincs, akkor tényleg bukta. Azonnali jelszó csere és 2FA bekapcsolás. De passz, egy jó jelszókezelő, az authenticator és a fizikai hardverkulcs nálam alap.
-
válasz
bringasisti #176458 üzenetére
Mindenhez hozzá tudnak majd férni, ami felhőben van, és ugyanahhoz az email címhez köthető. Pl az összes emailhez, de akár a fotókhoz is, ha be van kapcsolva a google felhőbe mentés.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
bringasisti #176460 üzenetére
Nem vagyok programozó, így nem zárhatom ki, hogy megoldható, de jelen tudásom szerint fogsz kapni értesítést, ha egy új eszközről lépnek be a fiókodba.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Microsoft launcher ügyben tud valaki segíteni? Beállítottam zárképernyőt és főképernyőt a telón. Már nagyon rég.. Tegnap telepítettem a microsoft-ot... Reggel jöttem haza munkából. Most kelek, gyári képek a zár és főképernyő. Mi és miért állította el? Honor 200. Droid 15.
-
bringasisti
őstag
válasz
DrKapocs #176459 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan. Az én készuülékemre egy virus települt és az adataimat egy másik fél megszerzi. A másik fél nyilvánvalóan egy harmadik készülékről fogja használni a belépési adataimat. Ekkor a Google fog értesíteni, hogy egy eddig nem használt készülékről használja az email cimem valaki, vagy ezt a telepitett virus meg tudja akadályozni?
-
DrKapocs
őstag
válasz
bringasisti #176458 üzenetére
Nem értem mire gondolsz. Két készülék ugyanahhoz a Google fiókhoz van rendelve. Eddig semmi gond, nekem is így van.
"Megtörik": Mit törnek meg?
"Mindkét készülék adatahoz hozzáférnek?": A levelekre gondolsz? Azokhoz hozzáférnek. Drive-hoz is. Google szolgáltatásokhoz igen, főleg, ha be volt lépteteve mindenhová. De a másik készülék pl. letöltés mappájához nyilván nem.
"Küld értesítést?" Miről? Nyilván nem, mivel már be volt jelentkezve mindkét készülék. -
bringasisti
őstag
Üdv. Van két készülék azonos e-mail cimmel. Az egyik készüléket megtörik. A másik készülék adataihoz hozzá tudnak férni, vagy a kugli mindenképpen küld egy értesítést, hogy egy új eszköz lépett be a fiókomba? Köszi
-
válasz
headhunter #176456 üzenetére
És a Google Play jelzi, hogy van frissítés, vagy az app? Ha az app, akkor meg kell nézni, hogy van e arra opció, hogy ezt kikapcsold, ha nincs, akkor semmi egyebet sem tudsz tenni.
-
válasz
headhunter #176453 üzenetére
A Google Play appban megnyitod az app oldalát, ott van egy kis menü, és ki tudod kapcsolni az automata frissítést. Ezt minden appra külön meg kell csinálni, aminél ki akarod kapcsolni. Viszont lehetnek appok, melyek ennek ellenére is frissülni fognak (pl ha maga az app keresi a frissítést automatikusan, nem pedig a google play).
-
-
headhunter
addikt
Appot ki lehet zárni "letiltani", hogy ne keressen frissítést?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mibro okosórám van és szeretném hogy a hozzá tartozó mibrofit app mindig hozzáférjen a helyadatokhoz, de a telefonban csak a tiltás, mindig kérdezzen rá és a csak az alkalmazás használatakor engedélyezett lehetőség van. Milyen módon lehetne engedni hogy mindig elérje? És még egy kérdés, van-e arra lehetőség, hogy az alkalmazás gyakrabban frissítse az órára kiküldött időjárás adatokat? Legtöbbször akkor frissíti csak, amikor megnyitom az appot és látom hogy szinkronizál az óra és a teló között. Motorola G72 telefonom van, ha számít. -
Foose
addikt
válasz
Viktor0610 #176450 üzenetére
Azt tudom, csak keresgéltem kicsit, hátha találok valahol valami újabb verziót. De semmi, mondom utána kérdezek. Anysoft-ból is van frissebb mint ami playen van. (Fdroid)
-
-
válasz
cellpeti #176447 üzenetére
A MIUI / HyperOS topik összefoglalójában foglaltakat végezzétek el.
-
Foose
addikt
Sziasztok! a fleksy billentyűzetet már senki nem foltozgatja? bár gondolom nem nyílt app volt....
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A szomszédnak van egy Redmi Note 13 5G telefonja. Illetve vásárolt egy videócsengőt.
Megadtunk neki a telefonon minden engedélyt, le lakatoltuk a programot, de mégsem tartja a háttérben, így nem is működik a videócsengő.Tudtok valami ötletet javasolni még? Vagy használ valaki ilyet?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Használ valaki autós diag programot androidra ami kiolvassa a hibakódot? Ha igen melyik a legjobb/normálisabb?
Én a Torque-nél vagy még leragadva
köszi. -
DS39
nagyúr
nem találtam aktuálisabb topikot, ezért itt kérdezem, mert alapvetően alkalmazás.
Snapchat fiókot próbáltam törölni, de belefutok (az internetes keresések alapján hírhedt) a 72 órás korlátozós üzenetbe. Reddit alapján ez bug, és ilyen-olyan trükköket javasolnak, de nem válik be. és persze a 72 óra is már rég lejárt... (a legelső törlési próbálkozás óta)
magyar tapasztalatok érdekelnek, hogy van-e bárki, akinek sikerült törölnie snapchat fiókot? -
user26
senior tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a Google Chrome, GTP, és a Swiftkey, google tanúsítás nélkül nem telepíthető/nem frissíthető másnál sem ? Első kettő még meg érteném, ha ez az oka, de a billt nem, de elhiszem. Valaki le tudja ellenőrizni ? (Nyilván Custom ROM, nyitott Bl, 3/0 pif mellett)
-
svgyula
addikt
válasz
Dolphine #176438 üzenetére
Volt pár hete az egyik alkalmazással, hogy nem indult el mert nem a gyári billentyűt használták egyes készülékeknél. Meg nem ártana megnézni az alkalmazásnak milyen engedélyek vannak megadva és letiltva? Nem olyan biztos, hogy annyira intelligens, hogy kéri az engedélyt és ha kéri nem írja ki vagy a rendszer egyszerűen nem engedélyezi!
-
Dolphine
addikt
válasz
GEPESZ66 #176437 üzenetére
Megtettük, de az a gond, hogy az újraaktiválás folyamatánál megáll a "történet"!
Minden egyes app újraindítással egy kicsit tovább enged! Először nem lehet kiválasztani az aktiválás lehetőségét, majd a tájékoztatót nem engedi legörgetni, utána meg elfogadni, utána nem nyitja meg a fényképezőt az azonosításhoz, majd az aktiválás folyamatánál csak köröz, egy idő után azt se csinálja, bezáródik az app! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott feleségem OnePlus Nord 2T telefonja, a legújabb biztonsági frissítéssel és Android 14-el. K. 2 hete elkezdett vacakolni a K&H app, az azonosítás folyamata folyton elakadt. Letöröltük, újratelepítettük, de a helyzet nem javult, még rosszabb lett!
Az app elindul, de nem lehet ügyfélként aktiválni. Olyan, mintha kifagyna az app (amikor kéri az azonosítót, hiába akarja a billenytűzetet használni, semmi), majd bezárja magát. Volt benn a K&H-nál jelezte a hibát, de kétségeim vannak. A telefonon a többi app, rendesen működik, csak ez hülyüt meg valamiért. Ötlet?
-
öregpapa
tag
válasz
Viktor0610 #176434 üzenetére
Hol találok a visszazáráshoz leírást? Már egy éve nem nyultam a telóhoz.
-
-
öregpapa
tag
válasz
Viktor0610 #176432 üzenetére
És ha zárom a bootloadert?
-
-
öregpapa
tag
Üdv. Mindenkinek! Xiaomi 12 T Pro telefonnak nyitottam a bootloaderét,eu szoftver telepítése miatt.Most már visszaálltam a globálra a Hiper OS miatt,szépen fríssülget is.Szerettem volna az erste banki alkalmazásban beállítani az érintés nélküli /NFC/ fízetést ,de nem engedi azt irja rootolt a telefon.Kérdésem az lenne van-e megoldás?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
vgyuri #176429 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 5 a telefon.
Elírtam, mert nem 13-at, hanem 15-öt kell nyomni a teljes tartományban.
A megjelenő csúszkán tudom fokozatmnetesen állítani a hangerőt. Szóval inkább kényelmi szempont lenne, hogy ne kelljen annyi helyre nyúlkálni a megfelelő hangerő beállításához.Mondjuk ez az alkalmazásonkánti hangerő dolog jó lenne, ha van Xiaomira. Még nem találkoztam ilyen lehetőséggel a telefonban, de igazság szerintem nem kerestem így kifejezetten. De gondolom, már csak láttam volna a telefon menüjében valahol.
-
válasz
Rodzser Mór #176428 üzenetére
Milyen telefon? Pl. Samsung-ra Sound Assistant-ban lehet állítani a léptéket 1 és 10 között: [link]
Vannak telefonok, ahol az alkalmazásoknak külön hangerőt lehet állítani, pl. Youtube 50%-nál már fele akkora lenne a léptéknél a hangerő különbség, Samsung-on Egyéni alkalmazás-hangerőnek hívják, de OnePlus-on is van hasonló.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Mobiltelefonon videólejátszáskor (youtube) a hangerő állítása elég nagy léptékben változik. Gondolom, minden androidnál ez a lépték. Ha jól számoltam, akkor 13-at kell nyomni, hogy a némától a teljes hangerőre menjen.
Van arra program, hogy kisebb léptékben lehessen állítani? És ez a kisebb lépték legyen az alapértelmezett? Azaz ne kelljen minden youtube indítás előtt ebbe az állító programba belépni (már ha van ilyen program). -
-
ptesza
senior tag
Köszi a gyorstalpalót. Ha jól tudom van egy 'gombostű is a jelenlegi helyzethez, hogy visszatalálj az autóhoz/buszhoz. Azt nem találtam,
-
rjg
őstag
válasz
lanszelot #176422 üzenetére
0-24 -ben
"A Google Térkép helyzetmegosztás funkcióval valós időben megoszthatod tartózkodási helyedet a kiválasztott emberekkel a Google alkalmazásaiban és szolgáltatásaiban, például a Térképben. A helyzetmegosztás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és a megosztáshoz engedélyezni kell a helyzetmegosztást, valamint ki kell választani azokat, akikkel meg szeretnéd osztani, és az időtartamot.
Hogyan működik a Google Térkép helyzetmegosztás?
Nyisd meg a Google Térképet: Indítsd el a Google Térkép alkalmazást az Android vagy iOS eszközödön.
Koppints a profilképedre: A jobb felső sarokban találsz egy profilikont, erre koppints rá.
Válaszd a "Helyzetmegosztás" opciót: Ekkor megjelenik a "Helyzetmegosztás" menüpont.
Válassz embereket: Válaszd ki, hogy kivel szeretnéd megosztani a helyzeted. Ehhez a Google-fiókjaidban lévő ismerőseid közül válogathatsz, vagy megadhatsz e-mail címeket is.
Állítsd be az időtartamot: Döntsd el, mennyi ideig szeretnéd megosztani a tartózkodási helyedet. Választhatsz egy adott időtartamot, vagy megadhatod, hogy véglegesen oszd meg.
Engedélyezd a megosztást: A kiválasztott személyek megkapják a meghívót a helyzeted megosztására, és ha elfogadják, láthatják a tartózkodási helyedet a Google Térképen." -
lanszelot
addikt
Hello,
Gps nyomkövetőt keresnék ami jól működik.
Gondolom mind a két telefonra feltenném és tudnám hol a másik telefon.
Találtam play áruházba sokat, nem random kell.
Olyan kell amit vki használt és tényleg működik rendesen. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani nekem egy használható távolságmérő appot? -
-
ajapi
tag
válasz
Viktor0610 #176393 üzenetére
És hol találom az archiváltakat?
Köszi -
MikeWazowski
veterán
Létezik hogy az outlook appban nem lehet beállítani hogy milyen gyakran frissítsen? Nekem elég lenne ha 30 percenként kérdezné le, nem kell push-ként.
-
-
GEPESZ66
veterán
Kipróbáltam a Google térképet offline, letöltöttem Magyarország térképét 3 részletben.
Azért, mivel ebben a telefonban nincs SIM kártya, s ha megosztom a netet, az elég jól meríti a másik telefont.
Amikor navigálok offline, akkor a térkép nem jelöli vastag kék színnel az útvonalat, amin kell haladni.
Valami beállítás miatt van, vagy ez ilyenkor ilyen? -
joelke HU
őstag
válasz
Lancelot92 #176404 üzenetére
Tessék itt nézelődni: [link]
-
Lancelot92
újonc
Sziasztok, van olyan reklámszűrős alternatív app/böngésző amiben a Youtube videók fekvő módban tényleg teljes képernyőn lejátszhatók és nincs két oldalt a szélén fekete üres rész?
-
DrKapocs
őstag
válasz
user26 #176399 üzenetére
Én sem tudok összehasonlítást adni. apk-t szoktam kimenteni (tudom, csomó fájlkezelő is tudja), híváslistát és sms-eket átvinni készülékek között, ha éppen másikra költözök át vagy azon kell valami. Ennyi. Szerintem egyik ilyen app sem tud csodát, anno a Titanium Backup zseni volt, rootolt készüléken. Na az jó volt. Ezek csak halvány másolatok, ami sok minden következménye (root üldözése, android zártabbá válása, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Spórolós topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest