-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
Wolfskin
őstag
válasz
S e t h #46718 üzenetére
én is így gondolom... csak azt nem értem, hogy a jelszót eddig engedte beírni, de tegnap óta azt sem nem engedi. feltételezem, valami frissítés lehetett.
az alkalmazás kezelőben kitöröltem minden alkalmazás minden frissítését, a szoftverfrissítés alkalmazást letiltottam kitöröltem minden előzményét is, (így megszabadultam a 4.4 telepítőfájltól is), de még így sem állt vissza a régi rend.annyira nem nagy gáz, viszont nem bírom elviselni, ha ilyen szinten önállósítja magát valami. van egy egyszerű feladat, a telefonálás, amire kitalálnak egy végtelenül túlbonyolított szerkezetet. mire megtanulnád kezelni, kiderül, hogy mindennek tetejébe folyton változtatja magát, rendszeresen átalakul. ami egyik nap még így volt, másnapra másként lesz. nálam az ilyen kütyük szokták rövid úton a falon végezni...
-
Wolfskin
őstag
válasz
S e t h #46713 üzenetére
knox alatt = elindítom a knox nevű alkalmazást, beírom a jelszót (illetve előbb átváltok samsung billentyűre), elindul a knox, ami más háttér, más ikonok (nem minden fut knox alatt, csak néhány progi, ezek ikonjainak a jobb alsó sarkában van egy sárga háromszög és egy kis kulcslyuk ikon), szóval olyan, mint egy második op rendszer. mintha win7 alatt futtatnék xp-t virtuális gépen.
ha most ebben a helyzetben (azaz "knox alatt") akarok bármit írni, lehet az mail, sms, webcím, csak akkor ír a készülék, ha a samsung billentyű van bekapcsolva. a többivel nem ír.
ha visszaváltok normál nézetre akkor újra működik rendesen.
nem tudom jobban elmagyarázni, a knox alatt fogalmát.olyan mintha azt írnád, hogy a knox megakadályozza, hogy szabadon használj google playen lévő alkalmazásokat.
szerintem meg is akadályozza. ide csak a knox apps alkalmazások közül lehet bármit is feltenni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
S e t h #46703 üzenetére
akkor plíz help!!!!
nálam a knox alatt csak akkor érzékeli a billentyűzetet, ha a samsung aktív. a többivel nem ír semmit. és egy napja már a jelszót sem fogadja el, sőt olyan hibaüzenetet ad, hogy az "Anysoft keyboard a rendszer jogosulatlan hozzáférésével próbálkozott... A kísérlet blokkolva..." és hogy uninstalláljam a nem hitelesített eszközt,az javítja a biztonságot...
a gyárit hol tiltod le? nálam az alkalmazáskezelőben a gyári progikhoz inaktív a "letiltás" gomb. lehet, hogy a note 3 ebben változott a note 2-höz képest...? -
xSide
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #46164 üzenetére
Próbáld ki ezt, a videó alapján nem tűnik rossznak.AThumb Cut
Köszi, kipróbálom.
-
tomy86
addikt
válasz
S e t h #44892 üzenetére
Én meg inkább a google szolgáltatásait használom (persze ha van normális alternatívájuk az adott feladatra). Ha már a droid úgyis a googlehoz kötődik, akkor minek regisztráljak egy halom más weboldalra, szolgáltatásra, programba? Mindenki máshogy viszonyul a nagy testvérhez
(#44895) drmotto: nem is állítottam, hogy kezeli és nem is volt kérdés. Nálam ez nem szempont.
Egyébként én csak ajánlottam egy szolgáltatást. Nem írtam, hogy jobb mint bármelyik másik és nem akarok senkit meggyőzni, hogy használja.
-
tomy86
addikt
válasz
S e t h #44885 üzenetére
Annyiban pl. hogy ha több eszközön is szoktad olvasni a könyveidet és bekapcsolod a szinkronizációt a google könyvek alkalmazásban, akkor onnan tudod folytatni a könyv olvasását, ahol a másikon abbahagytad.
Biztos van más előnye is, de ritkán olvasok telefonon, úgyhogy nem mélyedtem bele különösebben. -
yozsee11
aktív tag
válasz
S e t h #44505 üzenetére
Többek közt rendszer programok hibernálása, a hibernált programok esetén is megkapod az értesítéseket (pl. Viber, Facebook messenger, WhatsApp stb.), megadható egyes programoknál hogy mi engedje felébreszteni és mi nem (pl. google szinkronizáció, vagy másik program indulása miatt ne ébredjen fel).
-
Geresics
addikt
válasz
S e t h #44451 üzenetére
igazából ahhoz kell neki, hogy tudja ütemezni a napját. Ha látja, hogy délután esni fog, akkor délelőtt még lemennek sétálni, vagy épp fordítva. Nem olyan hülyeség, csak éppen nőből van, és képes volna a bal fülét a jobb lábával vakarni...
Radarképet még véletlenül sem ajánlom neki (mert nő).
Weblapokat nézni lehetne (pl. időkép.hú), de itt pont az a lényeg, hogy ha már van egy Xperia a kezében, akkor ne kelljen bekapcsolni a gépet (még a végén előtte ragadna, mert nő). -
LonGleY
veterán
válasz
S e t h #44170 üzenetére
Viszont későbbi feldolgozásra meg minek PDF? Az a legkevesebb az egészben, ha készen vannak a képek, hogy bepakold őket a konténerbe.
Somatom: OCR-re szerintem ami megbízható (magyar szövegekhez is), az a PC-s ABBYY FineReader (az OmniPage most nem tudom, milyen szinten áll, én az előbbit sikeresen alkalmaztam keményebb szövegeken is). Még a PC-t is képes egész szépen megdolgoztatni. Mobilon minden bizonnyal egy lájtosabb motor dolgozhat a márkatársban.
-
törölt tag
válasz
S e t h #44170 üzenetére
Mint írtam, nekem tök mind1. Én bárkitől elfogadom a tutit. Csak azt kérdeztem, hogy ha egy újságcikket lefényképezek, akkor azt mivel tudnám szerkeszthető szövegként értelmeztetni. Volt már dolgom sík és dobszkennerekkel és az Abbyy sem újdonság. Ha ez nem szkennelési feladat, akkor boccs, egy nyomtatott havilap tulaja is tévedhet szakmai kérdésekben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #44148 üzenetére
Látom még mindig nem érted. A pontok alapján jön ki a győztes, nem a szimpátia alapján.
Tudsz az MD Scan-el jelszóval védett PDF-et létrehozni? Tudod állítani az oldalméretet? A szövegfelismerés meg nem arra van, hogy átrakd egy szövegfájlba, amit lefotóztál, hanem arra, hogy utána tudj keresni a scannelt dokumentumban.
Bepipáltad a CS-ben a High Quality Scan-t? Mert úgy már lehet, hogy nem is sokkal szebb az MD. -
törölt tag
válasz
S e t h #44148 üzenetére
Elolvastam a cikket, meg a kedvelt, kontra legjobb vitát. Végül is melyik az a szkenner, amivel egy Magyar szöveget (pl. újságcikk) lefényképezve értelmes, szöveg alapú adatállománnyá tudok konvertálni? PDF -et már tucatnyi alkalmazással tudok kreálni, de melyik az, amelyik helyesen értelmezi a szöveget (OCR)?
-
Jazz
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz
S e t h #43930 üzenetére
Használja valaki a wifi-matic-ot?
A problémám a következő lenne:
Közel lakom a munkahelyemhez és az ottani wifire nem szeretnék automatikusan csatlakozni.
Így ha 5 percre rakom a frissítési időt még,akkor is néha előfordul, hogy nem kapcsolja ki a wifit mire odaérek.
Ekkor ugye automatikusan csatlakozik a munkahelyire.
1 percre meg mégsem tehetem, mert gondolom leszívná az aksit. -
-
headhunter86
senior tag
válasz
S e t h #42806 üzenetére
Nekem 3 órája van fenn a Nova. Fél órája megvettem
Főleg a kézdmozdulatok miatt. 4,7 colon már kényelmetlen mindig lehúzni az értesítősávot, így beállítottam, hogy lefele húzásra jöjjön elő. Elég kényelmes dolog. Van a Prime-nak elég sok kis finomsága. Anno Go Launchert használtam, de szerintem már túlcicomázott és csak proci zabáló cucc lett. -
headhunter86
senior tag
válasz
S e t h #42487 üzenetére
Most feltettem a Swype-ot is.Viszont nem tetszik a billentyűzete. Én úgy szeretem, hogy qwertz felett vannak sorban a számok. De itt tök másképp helyezkednek el a másodlagos billek.
Maga a program jó. De eddig nem vettem észre akkora különbséget a Swiftkey-hez képest. Az tényleg jobb benne, hogy több felajánlott szóból lehet választani.Közben rájöttem. Csak át kell rakni angolra a bill-t és már ott is vannak a számok
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #42254 üzenetére
Hát azt hittem népszerűbb alkalmazás.
Más kérdés, szintén kevésbé megválaszolható.
1, ha használ vki Repligot, el tudja érni vhogy, hogy hangos felolvasás esetében inaktív képernyő esetében is működjön és ne lője ki magát?Egyáltalán, minek megy a kijelző mikor olvas fel, értelmetlen ,zabálja a naftát és olybá tűnik erre nem gondolt a készítő.2, EzPdf readernél lehet inaktiválni a lapozás animációt?Sehogy sem tudtam összehozni a new reflowed text beállítás esetében.
-
tonyrulez
őstag
válasz
S e t h #41859 üzenetére
Alapból a Magic Color színbeállítást használja, ami a túl színes képekkel ezek szerint nem tud mit kezdeni. De van még Lighten, Gray, B&W és Original mód is, ez utóbbival színes marad.
Szerk: vagy az MDscan nem lett színes, vagy felcserélted a linkeket? Akkor viszont nem tudom, a fentieket a CamScannerre értettem.
-
petipetya
nagyúr
-
wardemi
senior tag
válasz
S e t h #41194 üzenetére
Mióta megtaláltam a copy-t a dropbox felejtős lett ugyan az sőt jobb több hely.
Egyetemi cuccokra drivot használok, munkához meg ubuntu miatt is meg amúgy is ubuntu one-t mint auto backup. De amúgy majd hogy ezek mind ugyan az. Mega is szimpatikus volt csak elég szar az api még nem nagyon nyitnak ki, vagyis anno de lehet már van normális cliens stb. -
törölt tag
válasz
S e t h #41194 üzenetére
Részemről:
1.Google Drive:
Solid Explorer kezeli és már TC -hez is van plugin. Elfogyna a tár, csinálok még egy fiókot.
2. NAS otthon:
Portforward -dal bárhonnan eléred. A cikkben egy számomra fontos szempont nem szerepel, amin viszont szinte az összes elvérzik: FTP/SFTP feltöltés, ami nagy fájlok esetén hasznos. Ezt a NAS -sal megteheted. Ezen kívül is rengeteg hasznos dolgot tud. Telón találsz egy torrentet, vagy bármit, amit szeretnél letölteni, de nem mobilnettel, akkor egyszerűen "hazaküldöd" a feladatot és a NAS letölti. Automatikus feltöltés pl. Youtube -ra, Picasa -ra. Média streamelése.
3. Data.hu:
1évre 3ropi körül lehet bérelni korlátlan tárhelyet. Nem sok kényelmi funkciója van, de az FTP feltöltés működik (akár a NAS -ról is, automatizáltan). Ingyenes verzióban van tárolási időlimit, letöltési sávszél. korlát és max. 200MB/fájl. Fizetősnél a feltölthető mennyiség 2GB/fájl (FTP -n ez 10GB) és nincs korlátozás. Mivel Magyar tár, így sok Magyar nyelvű "linux disztrót" lehet rajta találni. Vannak olyan fórumok, ahol csak datás "linux disztrók" vannak típus szerint válogatva (divix, BD, DVD, stb.).
4. Dropbox:
Szinkronra jó, de én lassúnak találom. Jópofa ez a tárhelynövelő lehetőség. Ezzel kapcsolatban 3, egyébként nem titkos tény jut eszembe. A háromnak természetesen nincs köze egymáshoz:
1: a Dropbox a hálókártya mac -címe alapján azonosítja a gépet, amire telepítik a klienst, és új telepítésnél megadja mindkét fióknak a plusz tárhelyet.
2: Egy virtuális gép, külön mentés hiányában, kikapcsoláskor "elfelejt" minden addigi tevékenységet, még a telepített alkalmazásokat is.
3: Egy virtuális gépnek indulás előtt bármilyen mac -címet meg lehet adni. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
S e t h #41194 üzenetére
Cubby-t használom, mert PC-n én választhatom ki melyik könyvtárat akarom szinkronizálni, ez az egyik legfontosabb tulajdonság. A Sugarsync pedig a régieknek is fizetős lett, nekem küldték az email-t, hogy már csak X napom van hátra, na utána váltottam.
Van mellette Skydrive is a WP-s telefon miatt.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #39970 üzenetére
Korábban ezt írtam róla: Ez az Aviate nem igazán jön be.
Amíg nem volt az enyém és akartam, addig tetszett, de miután kipróbáltam, már nem annyira jó.
Akkor lenne az igazi, ha több profilt is létre lehetne benne hozni, azokkal együtt a hangerő, wifi, mobilnet stb. is módosulna, illetve lehetne widgeteket is kirakni.---------
Egyrészt mindig visszatérek a jól bevált szisztémámhoz, amelyet már csukott szemmel is tudok kezelni: A főképernyőn egy nagy digitális óra és pár gyakran használt ikon van, tőle balra a Gmail widget, a főképernyőtől jobbra pedig egy Keep widget, attól jobbra pedig egy Naptár widget.
Másrészt eddig egy olyan profil váltó alkalmazás sem működött tökéletesen, ami például a WiFiről való lecsatlakozás után automatikusan utcai profilra kapcsol, majd ugyanezt vissza megcsinálja. Valami gebasz mindig volt. Az egyszerű alkalmazások erre képtelenek, a Tasker nekem már szénné van bonyolítva, az Erobot pedig a különböző feltételek ütközése miatt nem volt erre alkalmas.
Eddig csak az NFC-s kulcstartók használatával tudtam 99%-os sikert elérni ez ügyben. A maradék 1% pedig azért van, mivel a perverzióm miatt otthon wifi/2G lock, míg utcán mobilnet/3G lock van. Így emiatt mindig be kell menni a menübe és ezt átállítani.
Lehet, hogy rootolás után erre is képes lenne az NFC kezelő alkalmazás, de nincs kedvem ezt kipróbálni.
Úgy tűnhet, mintha kicsit eltértem a témától, pedig nem. A profilok kezelése miatt volt használhatatlan hulladék számomra az Aviate.
-
törölt tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #36570 üzenetére
Seth és becenevem:
Csak saját felelősségre használjátok. Nexus 5 romból csórták ki, így minél távolabb vagytok a 4.4-től, annál érdekesebb dolgokat művelhet. Jelen esetben csak annyit, hogy nem frissíti a meglévőt, hanem mellé települ. Ám ez legyen a legnagyobb gond vele.
-
w.miki
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
S e t h #35493 üzenetére
Mára is jutott két újdonság (mindkettő Tarasov Mobile termék):
Chaos Control - Jegyzetelő, "project manager", todo list, napi teendők, kellemes widget, szép ikon :], szinkronizálás. 5 dolcsi a prémium verió. A Keep és a Trello mellett valószínűleg a napi teendői miatt használnám widget formában.
Timing Rocks - Stopper, időzítő, edzéstervhez igazítható részidők (célidők?), hangjelzések. Ingyenes, nincs reklámcsík se. Kevés normális stopper van még a fizetős kategóriában is, főleg ilyen grafikus, így elég jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest