- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Oldman2 #108088 üzenetére
Igen. A Novan belül a teslaunread beállításokból indultam ki, az átvitt a rendszerbe és ott engedélyeztem. Most már a teslaunread nem figyelmeztet az engedély megadásra, mert gondolom rendben találja azt. Avastból ezt látom:
Androidból közvetlenül hol lehetne megnézi? Az uninstallálás, majd újrainstallálás használna? A Missed It! sem müködik (a TelslaUnread alternatívája) .
-
kisspall
aktív tag
válasz
Oldman2 #103392 üzenetére
Nagyon stabil a pozíció megjegyzése. Más programoknál nekem mindig voltak ezzel problémáim.
Kikapcsolható , így elkerülhető a beletekerés, átugrás, egy több órás hanganyagnál nagyon fontos. Ilyenkor a fél kijelző start-stop funkciót lát el, könnyű kezelhetőség.
Elalvás időzítés, ami mozgatásra újra indul, ezt különösen kedvelem, szívesen látnám zene lejátszóban is. Könyvenként (mappánként) lehet megemelni az alap hangerőt. a hangoskönyvek hangereje sajnos eléggé eltérő, gyakran halk. Szünet után automatikusan kicsit visszateker, egy rövid részt megismétel, könnyebb újra felvenni a fonalat.
Egy letisztult, kézreálló alkalmazás, pont azt csinálja, amit kell és jól.. -
zhorvath
aktív tag
-
karldergroße
senior tag
válasz
Oldman2 #96832 üzenetére
Azt tudom. Én mobiltelefonra kérdeztem: van-e még alternatívája a facebook-messenger-monstrumnak, tehát egy olyan app, ami jelez, ha jön egy üzenet. Nekem a facebook csak üzengetésre kell, a profilomat nem építem, nem osztok meg semmit, viszont néhány emberrel csak így tudok online kapcsolatot tartani. Tehát: ha nem akarom a (FOS) facebook-alkalmazást, tudok-e még valamilyen más alternatívában gondolkodni, vagy legjobb, ha törlöm magam és csak emailen keresztül kommunikálok tovább?
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #90740 üzenetére
Persze, hogy "lecsapok rá". Leginkább azért idegenkednek a Robottól, Taskertől, mert "túl bonyolult". De Te pontosan tudod, hogy akkor bonyolult, ha bonyolult dolgot akarsz vele végrehajtatni és amit most szeretnél, az kb. egy kezdő első "szárnypróbálgatásainak" a szintje.
Nézd meg, amit ajánlottak helyette! Na, az mennyivel jobb?Sőt! Jut eszembe! Neki semmit sem kell csinálnia. A hívást úgy indítod, hogy tolsz a telójára egy push -t, amitől a Robot kikapcsolja a néma üzemmódot. Gondolom, hogy az téged nem zavar, ha más hívja, akkor néma marad a telója.
-
törölt tag
-
Dottore
addikt
válasz
Oldman2 #90737 üzenetére
Profile Scheduler (Wetpalm)
Profile Scheduler
Válás (mondjuk igaz ez nem app) -
törölt tag
válasz
Oldman2 #90442 üzenetére
Persze. Ehhez nem kell külön aljalmazás. Robotban (vagy Elixír2 -ben) olyan hangerőprofilt állítasz be, amilyet akarsz és bármilyen lekezelhető eseményhez hozzárendelheted. Robotban én külön, esemény nélküli parancsokba tenném az egyes hangprofilokat. Így később bármilyen parancsban meghívhatóak az egyes hangprofil parancsok (művelet: Robotparancs végrehajtása -> X hangprofilparancs). Az Elixír2 pedig eleve profilokba rendezéses módszert használ. Ezeket is meg tudod hívni Robotból.
-
beg
veterán
válasz
Oldman2 #87889 üzenetére
Google Cloud Print elvileg ezt tudja. Még nem próbáltam.
De ha a szettet (telefon, nyomtató) mindenhova viszi, akkor direktben lehet a nyomtató wifijén keresztül lokálisan nyomtatni a megfelelő segédrprogrammal telefonról. Canon-nak pl. van ilyen és működik.
-
zseko
veterán
-
DeathAdder
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz
Oldman2 #79534 üzenetére
Nova alatt csak az S-plannert nem találtam (a többi -stock is- megvan), Go alatt pedig az összeset. Beleértve azokat a widgeteket is amik az applikációkhoz tartoznak. Például: RuntasticPro, PwerAMP, Sense flip clock and weather stb., stb. Ezeknek nincs közük a gyári Touchwizhoz.
-
vicze
félisten
válasz
Oldman2 #78779 üzenetére
Részletesen kifejtve "kicsit" hosszú lenne, úgy leírni, hogy ne shitstorm legyen a vége, és mindenki fel tudja fogni mi történt. Olvasd el ezt és ezt, de leginkább próbáld megérteni, ami le van írva. Egy nagyon jó leírás(ez a mi is történt itten) a problematikáról, és egy igen csodás kijelentés is, amire most mindenki összeráncolja a homlokát, de pontosan így van: "until Android 4.4, the official Android platform has not supported SD cards at all" igen ott van mögötte két kivétel, de ez a valóság és mikor ezt mondom általában, akkor küld el mindenki melegebb éghajlatra.
Az egyik ok az emulated-re a visszafelé kompatibilitás 4.3-ig SD-t nélkülöző telefonokhoz, 4.4-től az új API-t nem használó appoknak, másik a multi user. Ahhoz is kell hogy Multi user kezelés legyen, mert ha nem lenne az emulated, ami minden usernek külön van (több user estén emulated/0, emulated/1 stb. így sorban), akkor az extrenal storage-re író alkalmazások egyszerűen felülcsapnák a másik user adatait.
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #78774 üzenetére
Eddig én egy előnyét látom. Összevontan mutatja a felhasználói és a felhasználói alkalmazások tárhelyét. De nekem eddig is elég volt a 2GB az alkalmazásoknak. Ha pedig nem lett volna elég, akkor linkeltem volna. Minden egyéb esetben sztem egy merénylet a használhatóság ellen.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Oldman2 #78072 üzenetére
Igen, nem tudom, miért húzták le az értékelésben. A 3,5-ös osztályzat miatt nem telepítettem én sem sokáig, de aztán annyira nem volt semmilyen normális contacts widget, hogy ennek is adtam egy esélyt.
Ami nálam pluszpont, hogy feltelepítve is csak 128 kB.
Most nézem, hogy van Pro változat is, abban már több opció van, pl. a közvetlen hívás lehetősége is, amit flash- fórumtárs keresett.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Oldman2 #76286 üzenetére
Sajnos a linkelt embeded is szakad, nem is értem hogyan tudtak ilyen rossz minőségű oldalt csinálni. :S
A másik oldal, mint az összes többi streamek gyüjtő oldal, nem képes elindítani az adást.
Most felraktam ezt az appot, ami az os monitor szerint konstansan ehhez a címhez kapcsolódik: tcp6 213.92.16.82:8000, dns: mp3.kataweb.it, ami már emlékeztet a régi stream linkre (http://mp3.kataweb.it:8000/RadioDeejay), de ez se tölt be winampon.
KTU: igen, ez a régi link, ami sajnos már nem megy.
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #73837 üzenetére
Egy, vagy max. másfél hónapja.
De közben rengeteget tanultam az MTK lelkivilágáról, úgyhogy egyáltalán nem fölösleges nyüglődésként tekintek erre az időszakra. Tulképp bármikor becsomagolhattam és visszaküldhettem volna. Csak meg akartam érteni a hiba okát, bármi legyen is az. Így, most van ugyan egy hardveresen beteg telóm, de a lelkem megnyugodott, hogy tudom, mi a baja.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Oldman2 #73266 üzenetére
és (#73267) ollie:
Ja igen, erre gondoltam.
Azt írja nem kompatibilis. Míg egy Lenovo A536-ra felmegy, egy A328-ra nem, pedig hardveresen (a kijelző méretét leszámítva) tök ugyanaz a két telefon. Igen, mindkettő alsókategóriás készülék, az A328 eggyel lentebb van de ugyanaz a szoftver is. Nagyjából.
Milyen akadálya lehet annak, hogy egy alkalmazás nem kompatibilis, legalábbis egy ilyen? Csak a verziószámokat nézi, nem? -
-
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #70245 üzenetére
Az Elixír köv. ébresztés funkciót használom. A gyári ébresztőt hívja meg. De Neked van Robotod, ha extrább ébresztőt akarsz. Ha meg igazi licitre vágysz, akkor sztem Sleep As Android. Egyszer felvettem vele az éjszakai szóló műsoromat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged