- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
GrotESC #140301 üzenetére
Android Partition Tool. Régen használtam, elég ügyes eszköz. Úgy emlékszem, hogy boot flag is van benne, de erre nem esküdnék meg. Persze, csak óvatosan, mint minden partícionálóval és partícionálás előtt le kell választani a meghajtót (erre figyelmeztet is valahol az app)!
-
crok
Topikgazda
válasz
GrotESC #132727 üzenetére
Szerintem bekaphattál valami malware-t ami webview-nak használja a Chrome-ot a reklámjaihoz/spammeléshez, szóval alapvetően szerintem nem a Chrome csinálja.
Az oldal SSL cert-jét egy ingyenes SSL CA írta alá (Let's Encrypt) és ami számomra kicsit gyanússá teszi az az, hogy tegnap előtt 11:59-kor lett aláírva és csak május 14. 12:59-ig tart. Esetleg gondold át mit frissítettél vagy tettél fel mostanában, esetleg ha melegszik+merül is a telefon akkor lehet egy javascript bitcoin miner.. vagy.. nem adtál jogot neki értesítések megjelenítésére? [Szerk.:] Chrome-ban a beállítások - honlap beálítások (site settings?) - értesítések alatt? -
Oldman2
nagyúr
válasz
GrotESC #102876 üzenetére
Én az EBook Reader Pro-t ajánlom, talán az egyetlen ami képes a szkennelt PDF oldalak megfelelő (automatikus) tördelésére és a felesleges margók levágására!
"Rendes" Ebook-ok olvasására pedig a Moon Reader+ a nagy kedvencem!
-
törölt tag
válasz
GrotESC #58801 üzenetére
Nem tudom, hogy meddig jutottál, de azt talán igen, hogy kb. meddig juthattál volna. Nekem nincs ilyenem, de sztem veszek egyet. A linkedben szereplő hivatkozás nyomán guglizgattam és addig jutottam, hogy kb. három féle létezik. Azon megy a vita, hogy melyik az eredeti, de a lényeg, hogy van egy Pressy nevű cucc, ami egy Kickstarter project -ként indult. Van ez a Kick nevű kütyü és van a Xiaominak egy MI key nevű szerkezete. Azt nem tudom, hogy a hardverek között van -e különbség, de az is lehetséges, hogy csak összezár két pólust a Jack -ben. Minden esetre mindháromnak külön segédalkalmazása van. Sztem ezen a nyomon még próbálkozhatsz egy kicsit, mielőtt feladnád. Nekem egyébként az is fura lenne, ha egy MI key nem lenne kompatibilis az MTK SOC -ot használó Xiaomikkal (persze lehet, hogy a Miui másképp reagál, mint egy másik rom).
-
tonyrulez
őstag
válasz
GrotESC #58803 üzenetére
Ha rootolva van akkor Link2SD-vel áttehetőek az appok. A Klikkel én is szemezgettem, de sajnos az MTK-t nem támogatja, ezek szerint a tiédet sem.
ollie: lényegében egy dust plug egy gombbal a tetején, hozzávaló appban pedig funkciók állíthatók be hozzá 1, 2 vagy több rövid vagy hosszú nyomásra. Pl. ha nincs fényképező gomb, akkor ez tudja azt helyettesíteni. De alkalmazást is lehet vele indítani, pl gombnyomásra lezárt képernyővel elindul a kameraLED. Videó. Nagyon jó lenne, 180 forintot simán megér. Mi Band miatt is sírok, hogy a telefonom csak BT3.0-t tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged